אני לא יודעת אם זה קשור לפה אבל בכל זאתאנונימי (פותח)

עד לפני שנה הייתי הילדה הכי שמחה שיכול להיות בכיתה תמיד צחקו עלי שבחיים לא ראו אותי בוכה אם מישי הייתה עצובה הייתי באה ומנסה לעזור אבל השנה הכל השתנה נהייתי ילדה סגורה עצבנית עצובה כל היום בוכה לא יודעת מה לעשות עם עצמי אני רוצה למות!!!!!!!!!!!! זה נישמע קיצוני אבל זה המציאות אני לא אוהבת את עצמי אנשים מבקשים ממני להגיד להם דברים טובים עלי אני לא מוצאת בכל מקום שאני נמצאת רע לי לא כיף לי כבר חצי שנה לא צחקתי באמת מהלב כל דבר שאנשים אומרים לי שלא ניראה לי נכון אני מתעצבנת אנשים מנסים לעזור לי ואני חוסמת את עצמי אני לא נותת שיעזרו לי אני לאט לאט מתנתקת מהעולם מה עושים???איך יוצאים מזה??? תעזרו לי בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

מוזמנת לאישי בשמחה *פוגי בפיתה*
אני מעדיפה לא באישיאנונימי (פותח)
שיר יפהאנונימי (פותח)
??????אנונימי (פותח)
התכוונתיאנונימי (פותח)
למה ש*פוגי בפיתה* כתבה
אני גם הייתי ככה...זורמת עם החיים

את פשוט צריכה לפוצץ את הבועה מסביבך ולשנות הסתכלות על החיים, אולי זה נשמע מסובך אבל דווקא לא כ"כ, אשמח לפרט יותר באישי

זה בעיה כי אני לא רוצה באישיאנונימי (פותח)
הייי!אני!

אני חושבת שכדאי לך לבדוק עם עצמך למה את עצובה ואם משהו השתנה במשפחה/בכיתה או בך....

אחרי שתבדקי עם עצך תוכלי יותר לעזור לעצמך ושייעזרו ל ךכי אם את  לא יודעת מה הסיבה לא יוכלו לעזור לך...

בצלחהנשיקה

זה בעיה כי אני באמת לא יודעת איך זה התחיל אני יאנונימי (פותח)

יודעת מתי זה התחיל לא למה

אם את יודעת מתיאנונימי (פותח)

אז תחשבי על כל דבר שקרה לך באותו תקופה... זה רוב הסיכויים כמה דברים שהשפיעו ביחד. גם לי היתה תקופה כזאת והיה לי מאד קשה ואז מצאתי משהו שעזר לי לצאת מזה (נגינה) לך אולי זה משהו אחר... לכל אחד יש משהו שמשמח אותו ועוזר לו. בהצלחה

אני מצטערת, זה קשה לכתוב את זה פה...זורמת עם החיים

יאוו נשמה,ישלי כמה דברים להגיד לך..Elishva

אני מבינה למה את לא רוצה באישי,אבל את יכולה לפתוח ניק חדש שאני לא אזהה ואז נדבר...

תהיי חזקה!!

זה בסדר.אותי

עוברים עלינו תהליכים ולא תמיד חייבים להבין למה.

מה שבטוח שרק גדלים מזה.

זה התחיל כשחברה שלי ניסתה להתאבד לי מול העיניםאנונימי (פותח)

אבל כל מה שקורה לי בתקופה הזאת לא ניראה לי קשור לזה

בצחוק כאלו ניתה לעבוד עלייך או ברצינות?אנונימי (פותח)

אנונימית יקרהסהר תמיכה

היי,

קראתי את ההודעה שלך ואני מבינה שאת מרגישה שהשתנת מאוד בשנה האחרונה ואת לא יודעת למה את מרגישה כל כך רע. נשמע שאת מאוד מודאגת מהשינוי הקיצוני הזה, אולי גם מתגעגעת לילדה השמחה שהיית פעם.

חשבתי אולי יעזור לך לשתף בצורה אנונימית במה שאת מרגישה. אני מתנדבת בסה"ר (סיוע והקשבה ברשת) ואנחנו מפעילים בכל ערב צ'אט אישי ואנונימי. תוכלי לדבר על מה שתרצי עם מישהו שרק רוצה להקשיב לך ואולי זה יגרום לך להרגיש קצת יותר טוב..

נחכה לך אם תרצי,

שלך,

מתנדבת סה"ר

http://www.sahar.org.il/

אני יחשוב על זה תודה רבה!אנונימי (פותח)
נשמה טובה!שושנת העמקים

מבינה שלא רוצה שיזהו אותך...למרות שאין לך מה להתבייש...כולנו בנ"א.למלא אנשים יש ת'מחשבות האלה,(גם אם הם לא משתפים!!)את לא לבד!

אבל,לא יכולה ולא כ"כ אפשרי לי פה לפרט.

פתחי ניק חדש ובואי!!בואי!!

יעשה לך רק טוב לדבר עם המתוקות שהציעו ת'צמן פה!באמת!ואיתיקורץ

מחכה לך.

ואל תדאגי מתוקה-את עוד תחזרי להיות הבנ"א הכי שמח בעולם!ושתמיד יצחקו עליך על דברים כאלה!!

לבנתיים-קחינשיקה גדולהה!

יש גםתן חיוך

אתר שקוראים לו חברים מקשיבים את משוחחת איתם והם יעזרו לך מאוד

בהצלחה מדהימהנשיקה

נראלי שהם פתוחים 24 שעות תבדקי בהצלחהכן

אני פשוט מבינה איתך ברמות מטורפות!!נעמה

בס"ד

אני גם במצב הזה כבר כמה זמן.. והחלטתי שדי !! זה לא הגיוני ככה לחיות!

פשוט החלטתי לדבר עם משהי שאני מעריצה אותה בטרוףף ! לפתוח קצת, לא להשאיר בלב..

זה היה לי קשה, החלטנו כבר שמדברים ופתאם שהיא התקשרה סיננתי אותה כי פתאום לא רציתי,

אבל בסוף יום אחר כך החלטתי שאני חייבת וזה פשוט עזר לי בטרוף!

ממליצה לך בחום לדבר, להוציא ולשפוך את הלב..

בהצלחה

אני מבטיחה לך שניסיתי ואני עדייןאנונימי (פותח)

מנסה ומדברת עם בת אחת שגם נמצאת במצב הזה ועוד מישי שגם טיפה יותר מבוגרת ממני ואני יודעת שעברה דברים דומים בחיים שלה אבל רוב הפעמים זה לא עוזר לי פה ושם כן אבל לא יותר מזה.......אגב תודה רבה לכל מי שעונה 

עצה ותושיהברמנית
לא אומר לך שהייתי במצב בדיוק כמו שלך אבל אומר לך שלכל אחת ואחד יש את העליות והמורדות ואני חושבת שבמצב של ירידה במצב הרוח יש רק פטרון אחד לדעת שאת שולטת בהרגשה ז.א. שהאדם עצמו מזמין את מצב רוחו אם זה בהסתקלות כזו או אחרת על החיים, והפיטרון לדעתי להתחיל מחדש וכל דבר או מצב שיבא לך תסתקלי רק על הצד הטוב שבו וזכרי כל דבר בעולם יש בו טוב ורע ורק אנחנו קובעים על מה להסתקל רק במקרים של מצב רוח לא טוב אוטומתית מסתקלים על הצד הלא טוב אנחנו רק צריכים לעמוד על המשמר. גוד לק (:
בהצלחה, ועוד משוונעמה
וואו קודם כל הרבה הרבה בהצלחה.!!
ואני לא אומרת לך שלי עכשיו הכל טוב ויפה, ממש ממש לא.!!
אבל דיברתי עם משהי ולא רק פתחתי את הלב כי גם קיבלתי מהדברים שהיא אמרה לי.. חשבנו ביחד מה יהיה לי טוב, איך אני אצליח להתגבר על הכל.. והלוואי שזה יעזור.!!
ולגבי החברה שבאותו מצב בערךך.. אז גמלי יש חברה שקצת במצב דומה.. ודברנו .. אבל זה לא מה שיעזור כל כך..כי נכון זה לפתוח את הלב אבל לא למלא אותו במשהו אחר, שיעזור..

אז הרבה הרבה בהצלחה ולא להרים ידיים כי ככה בחיים לא תגיע לשום מקום..
ואאוו! מבינה אותך כ"כ! חלום ישן

אני אשמח מאווד לדבר איתך! רק אם תירצי
ו

אני ממש מסכימה עם נעמה- לכי למישי שאת אוהבת אותה, סומכת עליה, תדברו אפילו קצת, תסבירי לה את המצב שלך..

ואז גם אם לא יצא מזה משו בפעם הראשונה, היא הרי חברה שלך או קרובה אליך, אז תוכלי סתם לבוא אליה ולומר לה- אני מבואסת, ירד לי המצברוח, והיא תדע כבר א הרקע ותוכל סתם לעשות איתך משו כיפפ או לעודד..

לי זה גם קרה כשרבתי עם חברה והייתי גם במשבר לפני, והייתה לי חברה אחרת מהחדר- נשמה טהורהה ממש!! שידעה מזה ושקשה לי ושיורד לי המצברוח כל הזמן, ואז כשהיא הייתה רואה אותי עצובה, היא תמיד אמרה לי- יאללה, הולכים לסיבוב, לפיצה, עושים ש"ב, עושים ריצה, יש לי משחק שיא החמוד וכו'..

ובד"כ זה באמת באמת מה שעזר לי, אבל תמיד לפני, היינו יושבות 5 דק', כל אחת אומרת מה הכי מבאס אותה עכשיו, כמו התחלה של סחנ"ש כזה, ואז יוצאות להתאוורר ולהינות, וזה כ"כ כיף ומשחרר ומעודד ומרים ת'מצברוח בפוולים!!

כי את גם פורקת ויש לך את המקום לעצב ולדיכי, אבל אז כשאת כבר נקיה ופרקת, את הולכת להשתחרר, ואז לא רק שזה היטשטש(הדיכאון וכל מה שמציק לך) אלא זה כמעט לגמרי נמחק!!

אחרי כמה פעמים, שתמיד עשינו ככה כשהיינו עצובות, וזה נהיה כזה מנהג כבר, זה היה קורה פחות ופחות פעמים, אבל ככ רצינו להמשיך את ה"מנהג" הזה, שהיינו עושות אותו דבר על דברים טובים, מדברות על דברים טובים, נהנות, ואז לא רק שזה מאפס את המינוס לאפס, זה מעלה את האפס לפלוס!!!

זה ככ עשה לי טואווב!

אני באמת מבינה אותךך, יש את התקופות האלה, ואת רק צריכה את החברה הזאת/ מדריכה/ אחות וכו', שתהיה לך ככה, ופשט, גם תשתחררי מזה(לא לגמרי, זה לא קסם, אבל זה שינוי מאווד משמעותי) וגם תחזקי את הקשר שלך עם החברה, וזה יעשה לך ככ טוב בע"ה כמו שלי זה עשה!~@ 

אבל עוד משו חשובב- אל תשכחי, תמיד תשבו(או שאפשר גם לעשות את זה לפעמים עם עצמך) קצת ותדברו, משו רציני, כן לחשוב על הקושי, על איך להתמודד איתו וכו', ואז תצאו.. זה לא טוב לעשות כזה שינוי דרסטי מלבכות ללעוף ולהינות, ואז גם לא כ"כ נהנים..

[אותי נגיד זה מעצבן שאני בוכהה ממש ואז מישי באה ומתחילה "לרקוד" איתי ולשמח אותי פיתוום. כיילו- אני צכה את החשיבה הזאת רגע, את הפריקה, ההשתתפות, ואז אני משתחררת בענקקק!!]

בהצלחה אהובהה! חיבוק

תעדכני [מוזמנת ככ לאישי!! ענקיתת! ]

את מוזמנת לדבר איתי בפרטי...יהלומית14

אני מכירה את זה... את יודעת גיל ההתבגרות... מצבי רוח... אני טובה בלהיות פסיכולוגית... חחח קורץ

אני אשמח לדבר איתך.

יואו חייים! כ"כ הזדהתי!נייס טו מיט יואחרונה

גמלי היתה תקופה כזאת... 

תקופה שיש בערך לכל אחת....

אל תדאגי! זה עובר! זה לא נשאר!

לי עזר להתחזק באמונה, הרבה תפילות, כח רצון ותראי שהכל יסתדר! מבטיחה!

כאן אם צריך....

אם את לא רוצה באישי את יכולה גם לפתוח עוד ניק וגם לכתוב כאן ואשמח לעזור אם אוכל....

אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטן
יש אולפנה מקסימה בחרשהTal iאחרונה

כולן עם נוקיות, גם הצוות וגם התלמידות.

אולפנה דתית תורנית באוירה חלוצית.

הבנות שלי לומדות שם.

שווה לבדוק

אולפנת מבשרת חרשה

קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר
(בנות נא לא לסקול אותי)
🏢פתית שלג

לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל

אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה

חסום לשעבראחרונה
אתה יודע שגם אתה אמור להיסקל?
התאמת אולפנה לעולה לכיתה ח'צביהק
שואלת לחוות דנת לגבי אולפנות של בנות דתי לאומי עם פנימיה/חצי פנימיה. עזרו לי איך לבחור נכון.
מחפשת מידע על אולפנת צביה בקעת הירדן. (אולפנת חמרהציפור כסופה
מישהי מכירה??? ויכולה לספר
אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות?טל524

מחפשת לאחותי - אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות? קיים כזה דבר? אשמח לרעיונות. לא כולם צריכות להיות דוסיות, אבל לא להיות היחידה.

ממד הר נוף ואז לעבור לאולפנה דוסיתמרגולאחרונה
יש להם חטיבה, יש בנות שבאות אחרי כיתה ו רק לחטיבה

אולי יעניין אותך