אני כותבת כאנונימית כי אני נמצאת פה הרבה ואני לא רוצה להזדהות. אני קורסת!!! אני לא מקבלת יחס מאף אחד לא מהילדים ולא מבעלי...הילד שלי מתחצף אלי בלי הפסקה הוא בן חמש ויש לו פה של ילד בן 10 הילדה הקטנה בת שנתיים וחצי לומדת ממנו ומחזירה לי בכל הזדמנות. ניסיתי לגמול אותה היא לא גמולה אבל אני מרגישה שאין לי כוחות. הגדולה בסדר אבל נמצאת בעולם משלה...ובעלי בכל הזדמנות מציין שהוא עייף ואין לו כוח ושאני יעזוב אותו בשקט. כל ויכוח הופך לצעקות מפחידות שמורידות לי את הלב לתחתונים. הוא לא אלים ועם הילדים הוא האבא הכי טוב בעולם. אבל ברגע שהוא מתעצבן על משהו יש לו התפרצויות שמפחידות אפילו את הילדים. אני מפחדת שזה יפגע בהם לתווך הארוך. הוא לא אלים ולא עושה את זה בכוונה אבל זה פוגע בי מאוד וגם בילדים. אין לי עם מי לדבר אני לא רוצה לערה את המשפחה שלי באיך שאני מרגישה כי היחסים איתו מצידם מאוד מתוחים אני לא יכולה לשתף חברות כואב לי בלב. הלכנו ליעוץ כבר 3 פעמים. ואין שום שיפור...אני כל הזמן מנסה לא להעיר את הדוב. אבל לפעמים זה קורה אני לא מלאך! וזה ממש מלחיץ.אני בטוחה שהיחס של הילדים כלפי זה מאבא שלהם.שהם רואים מה קורה... אני מרגישה שאני עושה בשבילם הכל אבל אני חוטפת סטירות שוב ושוב ושוב... היום אמרתי לילדה הגדולה שעצוב מאוד מה שקורה פה בבית שאני משקיעה קונה להם כל מה שהם מבקשים ובסוף הם רבים וצועקים ועושים בלאגן. אז היא אמרה לי אמא אני לא ידעתי שזה מה שאת מרגישה ועשתה לאחיה שיחה שזה לא בסדר איך שהם מתנהגים. סליחה על החפירה...
) אני משתדלת לא להתייחס כי אני לא רוצה שהוא יקבל תשומת לב שלילית. מה שכן, על כל דבר טוב קטן שהוא עושה אני משתדלת לשבח, ולחבק ולנשק.