הכנתי משהו קטן לאחותי.. אשמח לתגובותשירה!!..
עבר עריכה על ידי שירה!!.. בתאריך י"א בניסן תשע"ד 12:33

אהלן

אני לא ציירת כמוכם, ובטח לא מגיעה לקצה הציפורן של הציורים שלכם.. אני סתם מסתכלת מדי פעם בפורום הזה, ואני חייבת לציין שאתם אנשים מוכשרים בטירוף!!! אשריכם!!

הכנתי לאחותי מתנה לבית שלהם.. צייור קטן של רימון (אני יודעת שהעלים שציירתי הם לא עלים של רימון, אבל ככה היה בא לי לצייר )על 4 קנווסים (שתולים על הקיר ברווחים קטנים אחד מהשני..-ניסיתי לעשות את זה כמו התמונות שקונים ויש תמונה אחת סוג של בהמשכים על 4/3 קנווסים בצבעי אקריליק..-קצת עילג ההסבר, אבל מקווה שהובנתי) ואזרתי אומץ להעלות את זה לכאן..

מעניין אותי מה תגידו על זה...

חיברתי את הקנווסים מאחורה כדי שיהיה כמה שיותר מדויק, ציירתי ואז הפרדתי את הקנווסים, עשיתי את הצדדים, ושיפוצים קטנים..

לפני שהפרדתי את הקנווסים: (אני יודעת שהאיכות דפוקה.. סליחה..)

20140411121541.jpg

אחרי שהפרדתי את הקנווסים: (בתמונה זה על הרצפה, ולא נראה ממש יפה, אבל בע"ה יתלו את זה על קיר וזה יהיה יותר יפה )

20140411121450.jpg

באנה זה מטריףףףף!!!מלי
וואווו מהמם!!! איזה מקסיםנושבת באוויר!
ממש אהבתי את ההבזקים של אור שעשית לרימונים ואהבתי גם את העלים
תודהשירה!!..

מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!! כישרונית!!!רייצ'ל=)
וואי אהבתי ברמות!!מוכשרת!!~אורטל~

מהממםםםם!!כמו רקפות
אני אהבתי את הגוונים של העץ...יונתן.ט.

ציור מאד יפה!!!

לא יודע למה את מצטנעת ככה, אבל יש לך כשרון אדיר!!! הציור הזה ממש מטריף!!! אני אפילו לא מנסה לצייר באקריליק....

וואוו! איזה מוכשרת!!!חפרנית בנשמה
וואו לא ציפיתי לכאלה תגובות.. תודהשירה!!..
יפה מאוד מאוד!דינה ל.אחרונה

נעים מאוד לעין, נקי ויפה.

אני חושבת שכדאי לעבור על השוליים של הרימונים, כדי שהקו יהיה נקי ויציב ואחיד יותר (הוא קצת "מרקד" במקומות מסוימים)

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך