זה בטח נראה מוזר, מה היא מקנאה בנו? מה יש לה לקנא בנו בכלל?
אז אני יגיד לכם.
ההורים שלי רבים מלללאאאא. אתם יודעים מה זה מלא? אולי, אם ההורים שלכם התגרשו כשהייתם יחסית גדולים והם רבו בקול לידכם לפני זה. אבל נגיד, נכון זותי ששאלה איך אומרים לילדים בצורה הכי עדינה שההורים מתגרשים, אז לא הבנתי מה השאלה, כאילו, הילדים אמורים להבין בכל צורה שיגידו להם..לא? לפחות אצלינו אם זה יקרה אז נבין מיד.אני חושבת..
נכון, אני מבינה שזה מעצבן להתלבט ולבחור אצל מי להיות בליל הסדר. ולא בזלזול אני אומרת.באמת.
אבל..
אתם לא מבינים, ואולי כן בעצם,אולי.. איזה מעצבן זה שכמעט ואין חודש בלי איזה ריב.
ושאמא בבית והיא לא באה לשולחן שבת.
ושאבא עצבני עלינו בגלל שהוא כועס ועצבני ודואג בגלל אמא.
ושאמא מודיעה כל מיני הודעות שהיא מפסיקה לעשות דברים (בעניינים של עזרה בבית, דברים שבדר"כ אמא עושה) כי נמאס לה ואבא לא עושה כלום.
והיום אמא הלכה לאמא שלה, ושמתי לב בבוקר שלא הכל טוב כי היא היתה שקטה והיא קמה יחסית מאוחר לבדר"כ וזה, אבל בסדר, כי בערך כל החג זה היה ככה, ולפני החג אפילו יותר גרוע. ואז כשהתחלנו לשטוף ולדסר לשטיפה לכבוד שבת, אז אבא נתן הוראות מה לעשות ופתאום, לא זוכרת למה הוא אמר: "ממילא אני ואמא בקצר,אם אתם לא יודעים.אז תדעו." משהו כזה. ומה זה רציתי להגיד לו "וזה אשמתינו?" או ,ולמה אנחנו צריכים לסבול מזה?" אבל בכ"ז הוא אבא שלי אז שתקתי.
אבל זה מ-ע-צ-ב-ן.ממש.
אתם מכירים אותי, או לא מכירים אבל רואים פה מידי פעם, ואני גם קוראת כאן די הרבה..
אה, ולפעמים אני רוצה שיתגרשו.כי באמת שנמאס.
טוב, שבת שלום מתוקים..
שיהיה לכם חג שמח