אמונהאנונימי (פותח)
כל הזמן הרמי"ם שלי בישיבה אומרים שלהתגרות בערבים זה אסור ויש בזה משום רודף.

וגם לגבי לגבי מצוות ישוב הארץ רציתי לדעת איפה בהלכה מדברים על הדינים האלה (הרי יש שסוברים שהיום אין בכלל ישוב הארץ)????

אני שואל לגבי להתגרות בגויים בגלל שאחרי הפיגוע עם הטרקטור אז הערבי שעובד אצלנו במטבח של הישיבה התחיל לשיר "הבאנו טרקטור עליכם" (במקום הבאנו שלום עליכם), ואז כמה בחורים צעקו מוות לערבים, וכתבו על הקירות "מוות לערבים" "הרב כהנא צדק" והפריעו לו בעבודות של המטבח, ואז המשגיח שלנו צעק עליהם שזה להתגרות בגויים וזה אסור מההלכה, וזה הדרך של הציונים, ושזה שטויות מה שהמתנחלים עושים,ויש להם דין של רודף.

לכן אם מישהו יוכל להסביר לי לגבי הנושא בהרחבה?! אני יודה לו מאוד.

תעיפו אותו וזהו!רחלקה
אסור!! להעסיק ערבים (=אויבים)!!
עיקרון חשובקשקשן

צריך לדעת שלכל הערבים שגרים כאן אין שום זכות לעשות זאת מתוקף ההלכה!.

כדי שגוי יגור כאן הוא צריך לשמור 7 מצוות בני נח, לקבל אותם מתוך הכרה שה' הוא המלך (ולא מתוך מניעים מוסריים), לקבל עליו מיסים ועבדות, ולהאמין בבעלותינו על הארץ.

בזמן שאין היובל נוהג (זמננו, כיוון שלא רוב ישראל בארץ) לדעת שיטה אחת ברמב"ם אסור גם לגוים שעונים להגדרות שלעיל (-גרי תושב) לגור כאן, אומנם ישנה שיטה מסוימת ברמב"ם וכן דעת הראב"ד שעדין אפשר (כמובן במסגרת הנ"ל).

כיוון שהערבים רוצים לשלוט כאן ולא מקימים 7 מצוות מתוך הכרה שה' הוא המלך, עלינו לעשות פעולות כדי לעודד אותם 'לעלות' מהארץ (יהודי שבא לארץ הוא 'עולה' לכאן כיוון שזהו מקומי האידיאלי הרצוי והמחייב, אך כשגוי יוצא מהארץ הוא 'עולה' ברוחניות כיוון שמקומו לא כאן, ע"פ שיעור של מו"ר הרב יצחק גינזבורג שליט"א שניתן בבית השלום).

הפעולה שהכי טובה ומועילה זה פשוט לא להעסיק אות ולהקפיד על עבודה עברית (אפשר לקבל פרטים במוקד עבודה עברית 1599588588) כפי שפסקו הרבה רבנים ובתוכם גם הגר"ח קנייבסקי, אני מבין שאתה חרדי ולכן כדאי שתעורר את העניין גם בציבור שלכם שנראה שקצת רדום בעניין זה (גם הדתי"ל רדומים לצערי..) ושתתקשר למוקד ותפעל למען העניין בישיבה ובאזור.

וכן אפשר עשות פעולות כמו שהזכרת (רק נראה לי שזה פחות מועיל וסתם בשביל האקשן, אך אם אתה נהנה מהם למה לא... העיקר שתעשה זאת עם חיוך!). 

בנוסף אפשר להעלות כאן עוד רעיונות למבצע 'עידוד העליה'...  

שכחת את זה שאסור להם לגור בגבול?סבא גפטו
או שאסור להם להתאגד?

כמובןקשקשן

ישנם עוד הרבה עניינים וברורים שכבר נכתבו בחוברות ומאמרים רבים, (ניתן לציין לשבח את ה'מכון התורני' שע"י ישיבת 'עוד יוסף חי' שעוסק רבות בהלכות אלו, ובעז"ה עתיד להוציא סדרת ספרים על הלכות מלחמה וציבור) כתבתי רק חלק שמספיק בשביל הדיון (וגם כי אין לי כוח לכתוב הכל, ואני לא זוכר הכל...), אבל אפשר להמשיך אותי, וכמובן להציע רעיונות ל'עידוד עליה'...

גם בירושלם אסור להם לגורקומי אורי
תודה רבה !אנונימי (פותח)
תדפיס ותראה לר"מים שלךואלאד

תתלה, תצלם ותדפיס...סבא גפטו
את אותו הר"מ
וזה מה שקורה לראשי ישיבות שמעסיקים ערביםואלאד
שני פועלים ביצעו פיגוע בבית משפחה ששכרה את שירותיהם. אחד מהם נורה ונפצע קשה, אך מסע הדקירה נמשך גם למרגלות הבניין. ארבעה נפצעו - אחד מהם קשה. שכן: "ראיתי מישהו רץ במדרגות וצועק בערבית. למטה הוא תפס עובר אורח ונתן לו מכות רצח". הערכה: נקמה על "עופרת יצוקה"

זה קרה בשכונת אחוזת ברכפלד בקריית-ספר, שליד מודיעין. השיפוצניקים שלפו כלי חד והחלו לדקור את בני הבית, המתגוררים בקומה השישית בבניין. אבי המשפחה נפצע קשה ושלושה נוספים נפצעו קל. אחד הדוקרים נורה ונפצע קשה.

רק כך!!! הם ילמדו ת'רמז.אנונימי (פותח)
הרב מאיר כהנא
הרב כהנא:אנונימי (פותח)
הרב כהנא אומר שצריך להרוג כל ערבי אלא אם כן הוא מוכיח שהוא לא רוצה להרוג אותנו
אי פה נעלמה התמונה הזאתאנונימי (פותח)
ההלכה שאסור להתגרות בגוייםקטיף שנית
היא רק בחו"ל.
בעז"ה אני אביא מקורות.
או שמא רק בשתי אומות שכבר נכחדו?סבא גפטו
הרב כהנא אומר בפירוש שצריך להרוג אותם  למה אתם אומאנונימי (פותח)
אומרים שמותר להתגרות אם מותר להרוג?
נראה לי שהעניין של התגרות בגויים זה חלק מ3 השבועותבלפן
שלדעת רוב הפוסקים הם לא קימות היום
תגיד לרב שלך שהיום(יום שני)פועל(בועל)ערביבלפן
שעבד אצל מעסיקו 13 שנה היום דקר את אחיו ועוד שלושה,שיפטר את הערבי וזהו בהוראת הרב קניבסקי
אם הרב שלך לא רוצה לפטר תעודדו אותובלפןאחרונה
בבחינת 'עידוד עליה' (תג מחיר) שתעשו לו ותמשיכו תפגעו גם ברכוש שלו זה חשוב ולא לשכוח בחקירה לא מדברים
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה