לקחתי אתמול את האחיין שלי לגינה לטיול, וישבנו מול המזרקה של המים, והסתכלנו על המים והסתכלנו והסתכלנו והסתכלנו, ואז בא לאחד הספסלים שם זוג לא דתי והתיישב, הם היו די מבוגרים, בסביבות גיל 40, ושיערתי שהם בדייט, לפי המרחק שבו הם ישבו זה מזו והרגשת הזרות שהם שידרו. ואחיין שלי רצה ללכת למגלשות ואילו אני רציתי להמשיך לשבת שם כדי להסתכל עליהם (לא נראה לי שהם שמו לב אלי אז לא גרמתי להם הרגשת אי נעימות, לפחות ככה אני מקווה). ולמה? כי הבחורה עצבנה אותי! הבחור היה ממש חברותי ונחמד כלפיה, חייך וצחק ודיבר, וניסה לעורר עניין, ואילו היא הסתכלה קדימה, בקושי חייכה, בקושי הגיבה, שיתפה פעולה בקושי, יבשה כמו צנון! בעע לא יודע אם זה האופי שלה באופן כללי, או שהוא פשוט לא מצא חן בעיניה, אבל די ריחמתי עליו, לצאת לדייטים בגיל כזה ועוד עם גוש קרח. בנות כאלה צריך לשלוח לגלות למדבר הסהרה! לא רוצה לא צריך, אבל למה את מענה אותו ככה?
ואז לקחתי את אחיין שלי למגלשות, וכשהוא התעייף עוד פעם לקחתי אותו לשבת שם כדי לצפות בהם. היה מחזה די מעניין. בד"כ קל לזהות צעירים דתיים בדייט, אבל לא זוגות כאלה.
אחרי זה בדרך הביתה הוא עבר לידנו ודיבר בטלפון (לא דתי...) ושמעתי אותו אומר "היא היתה מאוד משעממת", וואלה אחי, צודק!
אם הייתי קצת יותר חצוף אולי הייתי מנסה להכנס איתו בדברים, אבל לא היה לי נעים לגלות לו שתצפתתי עליו