(במידה ויש שגיאות מחילה) טוב אז אני נושקת ל25, נרשמתי לשדכן אחד, ועוד הרבה קבוצות שדכנות למיניהן. חברות נשואות שאחת מהן ניסתה להכיר השנייה סתם מנסה (רווק- רווקה= מתאים) הגיל לא הסגנון לא רמה דתית לא.. רשומה לכל האתרים האפשריים, יצאתי שם די הרבה.. אבל יש הרגשה שהוא לא פה... איפה הוא?? מייאש כל פעם להתחיל הכל מהתחלה.. היה לפני שנתיים קשר רציני שנמשך 4 חודשים ולא הייתי שלמה עם עצמי, הרגשתי שאני לא נמצאת במקום הנכון בבית לא אהבו את הקשר מה שרק תרם לי להבין שאני לא שם. הבחור בסוף הקשר שנגמר לא משהו בירך אותי "תהני מחיי הרווקות" מרגיש לי כאילו יש עלי קללה אני יודעת שאסור לחשוב ככה ומנסה שלא לחשוב אבל מידי פעם זה מגיע שוב למחשבות. לפני שנה נסעתי לכותל ופתאום קיבלתי ממנו הודעה שמחתי לראות אותך חג שמח! לא היה לי את המספר שלו אפילו אבל זכרתי אותו... הוא לא מחק..
טוב מה עושים איך מכירים? מוכנה ללכת לשדכנים אבל למי? ומי אמר שהוא שם? בקיצור צריכה חתן..
עד עכשיו לא הייתי כל כך לחוצה אבל פתאום כל הסביבה/ משפחה לוחצת/ חברות שיולדות מסביב/ החברות ששואלות מה חדש? יש חדש? / הרווקים המבוגרים שמסביבי שאומרים לי " שלא תגיעי לגיל שלי".. הכל מלחיץ..........