יאללה חבר'ה, לאסוף את הכסף שגזלתם.
אחרי "עביד איניש" יש חיוב לשלם.ראש יהודי
???מופים
נראה לי אתה מחליף עם "להציל עצמו בממון חברו"אדם כל שהוא
אם הם צריכים לשלם על דברים מסויימים, אז זה מסיבות אחרות.
אחרי שטויות צריך להתנצלטוביה2
נכון. אז למה נערי הגבעות שעשו זאת לא מתנצלים?ותן טל
אני במקומך הייתי מנסח את זה אחרתמרדכי
בס"ד
למה מי שעשו את זה לא מתנצלים?
השם 'נוער הגבעות' הופך את זה למכליל מידי
וגם בכלל לא מחייב שמי שעשה את זה הוא מ'נוער הגבעות',
ואז אתה סתם מוציא לעז, שלא בכוונה, על קבוצה שאין לה אשמה.
וכמו שאמרתי בעבר
מה שמכונה 'הימין הקיצוני' טומן בתוכו כ"כ הרבה סוגים
ולהגדיר את כולם כ'נערי גבעות' זה לא נכון.
לכן כדאי להימנע מההכללות האלה.
כש"מי שעשו את זה", לא יוציאו לעז יום יום, שעה שעהותן טל
על חיילי צה"ל, על רבים וטובים - כשהם יפסיקו להכליל, כשהם יפסיקו להסתכל על הכל כמקשה אחת ולשנוא את הכל בבת אחת - אז אולי גם אני אצליח להפסיק להסתכל כמקשה אחת...
למה למען ה' ה-ם, יכולים לעשות את כל הדברים האלה שאתה כרגע כתבת ש"אני במקומך..." - ואני לא?
בנתיים אני לא חוזר בי. לא אמרתי שכל נוער הגבעות - אלא אמרתי נערי הגבעות שעשו זאת. מי שעשו זאת- צריכים להתנצל כי הם עשו שטויות, ככה אני חושב. ולא מחייב שמי שעשה את זה הוא מנוער הגבעות? מסופקני, ובכל מקרה דבר אחד אני יודע בטוח - יש לו רוח גבית, לכל הפחות, מהרבה "נוער גבעות" - שגם אם בעצמם לא עושים, אולי היו מתים לעשות אבל בינתיים מסתפקים בלראות אחרים עושים ולמחוא להם כפיים (בעיה כשלעצמה...אתה מעודד משהו אבל לא עושה אותו בעצמך...תחשוב על זה, מה זה משדר, איזה מסר?). אני לא אומר כרגע כל נוער הגבעות בעולם - אבל בהחלט נשמעו פה בשבועות האחרונים לא מעט קולות שעודדו ותמכו והתלהבו מהמעשים שעשו אותם אנשים שטותיים - ככה שבכל מקרה, גם אם ונניח שבמקרה הספציפי הזה זה נגיד היה רק פרובוקטור - מבחינתי עצם זה שהשאר כל כך מעודדים את זה ושמחים ומתלהבים מזה - הם צריכים להתנצל על השטות הזאת שלהם.
מה גם שבינינו, לא נהיה תמימים...זה לא שכל הפעולות האלה זה מקרה קסם משמיים או ערבים או פרובוקטורים...תעשה לי טובה... אחרת זה היה פשוט מעליב את נוער הגבעות ברמה היסטרית...
על מהטוביה2
על השטויות שעשו. אמרת שאחרי שטויות צריך להתנצל...ותן טל
הם לא עשו שטויות.אריאל דל"ת
יש כמה אחרים שעשו שטויות אבל חוקי הפורום לא מתירים לדבר על זה.
טוב, אני חושב שהם כן עשו שטויות.ותן טל
אתה חושב ש*מישהם* אחרים עושים שטויות. כל אחד יישאר בדעה שלו. סלאמת 
אין מחלוקת על כך שאנו חולקיםטוביה2
אם אתם רוצים שיקחו אותכם ברצינות כדי שתתיחסו לעצמכם גם כן בצורה רצינית וחראית יותר
לא. במקרה שבו אני חושב שמי שהתחיל את הענייןותן טל
הוא, במחילה מכם, אני אהיה קצת חריף עכשיו "ילד קטן שעושה שטויות ככל הבא על רוחו" - אז גם אם אלו שאחריו גם עשו שטויות - מי שצריך להתנצל ראשון ולרדת מהעץ ראשון זה הילד הקטן הראשון...
אני לא מדבר עליך אלא על אלו שעושים מעשים כאלו ותמכו בהם שם. אני גם לא זה שביצעתי את מעשי הנגד. אבל אתה לא יכול לתפוס שתי ציפורים במכה - גם לטעון שהצד "שלי" חייב להתנצל, וגם להיות בטוח שהצד "שלך" הוא לא עושה שום שטויות ולא צריך להתנצל.
כי אם ככה, אני אלך איתך בדרך שלך שאתה מבין - אם הנוער הזה "שלך" לא עשה שטויות שהוא צריך להתנצל עליהם, אז גם הצד "שלי" לא עשה שטויות שהוא צריך להתנצל עליהם. קפיש? זה המצב...
איזה מזל שיש איזה נער קטן ומסכן, כדברייך-אריאל דל"ת
שעליו אתה יכול לתלות את כל האגו שלך ולא להודות בטעויות.
ואתה נשמע כמו ילד בכיתה ג'- "אם מוישי לא יבקש סליחה גם אני לא..
"
טול קורה מבין עיניך. למה לעצמך אתה לא אומר זאת?ותן טל
בדיוק אותה תגובה, עליך... ובגלל שאתה "דובר הילד הקטן שעשה ראשון", אז אתה הראשון שהתחיל במשחק ההאשמות, אז תעשה לי טובה.
קודם כל אני חושב שהפעולות האלו טובות מאודטוביה2
אם אתה רוצה לדון על לגיטימיות של מעשים כאלו או אחרים אז כדי שלדעתך תהיה משקל אתה צריך לבוא לדיון ולא להטפה וחלק מדיון זה לא לומר אני חושב שדעתך היא ששטיות ולכן דעתך היא שטויות
אני שוב קורא לך ולראש יהודי לכבד את הדיון ואם גם אתם מודים שמשהו שכתבתם היתה התלהמות מגוחכת אז בקשו סליחה
אה, לא הבנתי אותך נכון. בוודאי שאני מאמין שהדבריםותן טל
שאמרנו הם רציניים ביותר וממש לא התלהמות מגוחכת ואני לא מרגיש טיפה של צורך להגיד סליחה.
אם אתה לא מכבד את דעתי, אין סיבה שאני אכבד את דעתך. אם אתה חושב שדעתי היא שטויות, אז ברור שגם דעתך באופן אוטומטי היא שטויות, ואם אתה מייחס לדבריך רצינות רבה ביותר - הרי שדבריי אפילו היו צריכים חריפות יתר, ואם אני מצטער זה על כך שלא הייתי תקיף יותר.
לסיכום - דבר ממה שאמרתי הוא לא שטויות. כל טוב לך 
רגע אתה חושב שעל עביד איניש צריך לשלם?טוביה2
?מה הקשר אלי? אני הגבתי אליך, לא אל ראש יהודי.ותן טל
אני לא נכנס לעניין הלכתי של צריך לשלם או לא - את זה הרבנים יעשו, אני לא יודע. אני הגבתי ל-ך, שכתבת שאחרי שטויות צריך להתנצל. זה הכל.
בעברית נצלש''תטוביה2
הגבתי עניינית לתגובה שאליה הגבתי.ותן טל
לא רואה את זה כלל כניצלו"ש - אני עניתי לך, לא לראש יהודי.
רפואה שלמה גם לך, אח יקר 
אני עניתי לתגובה לפניטוביה2אחרונה
אוו.. עשית טעות שאמרת את המשפט הנ"ל..
אריאל דל"ת
עכשיו אני יודע מי אתה..
אשרייך.
<סוף הערה>
היית יכול פשוט לשאול אותי.די"מ
טוב די''מ אני שואל
טוביה2
מי גזל מה? אני יודעת שהצבא גזל הרבה מאוד מיהודיםאלירז
ביצהר ובגבעות..
ישר כוח על הקריאה לשלם את הגזילה!!
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...