עבר עריכה על ידי מופים בתאריך כ"ח בניסן תשע"ד 14:03
הלכתי לישון!!!
ורק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך!
יש כאן כמה דברים
א. האם החרדים מוקירים את זכר השואה? ממה שאני רואה סביב כן, אני אישית כבר כתבתי אתמול שאני לא מבין מה הענין, אבל זה ג'וק שלי, לא קשור לחרדים
ב. האם החרדים מכבדים את "יום השואה"? לא! זה בשבילנו יום רגיל לגמרי, ששמים לב אליו רק כשפתאום באמצע החיים יש איזה צפירה.
יום השואה הוא יום שהמציאה הישות הציונית, ובחרה ביום בכוונה בשביל להדגיש את מרד גטו וורשה ואת אלה שהיה להם חוט שידרה ולא היו גלותיים כל כך וכו',
וגם אם הם סתם היו קובעים יום, אין לנו שום רגשות למדינה, אנחנו חיים בתוכה, מנסים לחיות איתה בדו קיום, אבל אין סיבה שנתייחס למה שהיא מחליטה
ג. האם החרדים מכבדים את רגשות הצינויים? רובם המוחלט כן, לכן ישתדלו לגלות רגישות, לא יעשו מנגל, לא יעשו מסיבה רועשת שתצרום לעוברים והשבים. יתכן שיש כאלה שלא ישימו לב בכלל שהגיע התאריך, ויש תמיד כאלה שיחפשו אקשנים, אבל הרוב המחולט ישתדל להתחשב
האם מוצדק לבקש לא ללכת להליכה\לא ללכת לקניון\לא לרוץ ברחובות? לא נראה לי.
זה לא יום מיוחד בשבילנו. אפשר לבקש לגלות רגישות, אבל אי אפשר לבקש לעצור את החיים. אנחנו לא חייבים לנהוג את מנהגי החג שלכם, וזכותינו לעשות דברים כפי אמונתינו. משתדלים לגלות רגישות ולא להוציא את העיניים, אבל תנו לנו לנשום!
ולסיום
בשירשור שנמחק בלנ"ו כתבת לי
שצריך להבין שכל אחד עושה מה שבא לו, ואתה לא יכול להיכנס לאנשים לחיים
לא מבין למה כאן בדיוק אלה שמתרעמים כשמעירים לאנשים שעושים עבירות
כאן הם מרשים לעצמם להעיר חופשי, ומכריחים אנשים "לשמור על החוק", וקוראים לפקחים, וכועסים ועצובים
למה אתם לא עצובים על זה שמחללים שבת