מניסיון,
תנצלו כל שניה!!!
אם הייתי יכולה להחזיר את הזמן אחורה, לתקופת הציפיה מורטת העצבים, הייתי עושה ה-כל אחרת:
בלי כל הדמעות, בלי כל האכזבות, בלי תחושת הבושה שליוותה אותי בכל שאלה של "כמה ילדים יש לך וכמה זמן אתם נשואים?".
בלי הריבים המיותרים, בלי העצבים שלמה לה יש והיא אפילו לא דתיה.
שתבין,כשנפקדנו בעלי אמר "הדבר הכי טוב בהריון הזה - זה שהפסקת לבכות"...
עם המון טיולים, ישיבות בבתי קפה או פארקים ופיקניקים, בילויים משותפים, שיחות ופינוקים עד אור הבוקר...
ב"ה אחרי כמה זמן זכינו לילדה, ואין מודה יותר ממני להשי"ת, אבל תחשבו על זה שאחר כך אפילו סתם להסתובב ביחד זה לא פשוט, יש טונות של דברים לקחת אם הקטנה מצטרפת ואם היא לא אז צריך בייביסיטר ובמקרה שלי יש גם אי רגיעה מסויימת...
נכון שיש קנאה, אל תרגישו לא נעים, זה ברור וזה מתבקש (לכולם חוץ מלבעלי), אז מה? - אתם בני אדם.
תחשבו על זה שאצל החילונים מונעים מתוך בחירה!!! - כמה יתרונות יש בזה שלא מתחילים נישואים מיד עם הבחילות והלחץ של ההריון.
כמה רווחה כלכלית יש לכם עכשיו, אתה לא מבין!! גם אם יש לכם רווחה באופן כללי - אח"כ הכל משתנה, ילדים זה המון המון כסף!! תהנו, תבזבזו, תחיו טוב בגשמיות,
תפנקו אחד את השניה, כי גם להורים לילדים הכי שקטים יש מעט מאד זמן ביחד בחודשים שלאחר הלידה.
שיעורי תורה ביחד, אפילו מול המחשב, כל שכן ביישוב או בעיר.
אם אתם בבית שאתם מתכננים להשאר בו הרבה זמן - תעשו את כל התיקונים שאתם צריכים - אין אח"כ זמן לכלום.
בעלי ואני היינו מרכזים שיעורי תורה בעירנו פעם בשבוע - ככה גם היינו שומעים ביחד וגם עושים חסד עם אלו שהגיעו. מאז הלידה עזבנו כי זה היה בשעות הערב.
כמובן - עבודה נוספת - היום אין לי אפשרות כמו לפני הלידה.
כל החלומות שלכם - זה הזמן! כשיש ילדים (שאצלי זה היה חלום בפני עצמו
- אין זמן לשום דבר, אין לפעמים כסף לשום דבר ולפעמים גם אין מוטיבציה לשום דבר)
מאחלת לכם המון הצלחה, שתדעו - זה מצב זמני ויהיו לכם בע"ה המון ילדים.