נראלי המוסד/השב"כ השתלט על ערוץ 7חסוי123

זה התחיל בזה: http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t632057

וממשיך בזה:https://www.mossad.gov.il/recruit/

מה נסגר איתכם ערוץ 7 ?!

מה הבעיה במוסדותן טל

(עזוב רגע את השב"כ, למרות שגם עליו יש לי משהו להגיד - כתבת בכותרת גם את המוסד - במה אתה מסתייג ממנו שאתה תמה על ערוץ 7?)

כנראה אותו אחד לא מבין את ההבדלמושיקו

זה הבעיה, במחילה - בבורות פוליטית-מדינית.ותן טל

אדם שלא מסוגל לבצע חלוקה פשוטה, במציאות, בין המוסד לשב"כ - אני לא רואה מהי הסיבה כן להקשיב לדברים שהוא אומר בנושאים פוליטיים  ומדיניים אחרים. אם את העובדות והמציאות בשטח אתה לא מכיר ומעוות - מה הטעם להקשיב לדברים אחרים שאתה אומר? רק כי אתה ימני וגם אני ימני, לשיטתך פחות ממך אבל ימני - אז אני מחויב להקשיב לדברים שמבחינתי הם פשוט לא מדברים בשפה של המציאות, ואי הכרת המציאות אפילו בעובדות פשוטות כאלו - רק מוכיח את זה..

דווקא במקרה שלך מדובר בבורותזיז ספורדי

אתה מזכיר לי את אותם הטוקבקיסטים שעושים הפרדה הרמטית בין המחלקה היהודית בשב"כ למחלקות האחרות. אין דבר כזה. מערכת הבטחון הישראלית ברמות כאלה היא מערכת מורכבת וזורמת שכל החלקים שלה עובדים יחד. עוברים מהמוסד לשב"כ ולאמ"ן ולהיפך כל הזמן, ובבין המחלקות השונות בתוך האירגונים עוד יותר. 

קודם כל, במפורש דיברתי עכשיו על המוסד.ותן טל

העובדות הן שתפקידי המוסד והמידע שהוא אוסף, ברוב מוחלט של המקרים, לא קשור לתפקידי השב"כ. זה בערך כמו שתגיד שדוד הנחלוואי עושה מה שחייל ב8200 עושה. אלו ואלו מגינים על עם ישראל, כן - אבל לכל אחד תפקידים משלו - ובהקשר של המוסד מול השב"כ,  ההבדל הוא עצום - השב"כ הוא פנים מדינתי, ויעדי המוסד הם התגברות על איומי הטרור מחוץ לטווחי מדינת ישראל.כלומר, בגדול, המוסד הוא לא זה שצריך לאסוף, ואוסף, מידע על ערביי ישראל ואפילו ערביי השטחים, שמארגנים פעילות נגד ישראל.

לעומת זאת, השב"כ לא צריך, וגם אין לו כלים ככל הנראה, לעצור או לעלות על התארגנות בדובאי, לפגוע במדינת ישראל.

אמת - זה גם זה, הם חלק מקהיליית המודיעין הישראלית - אבל יהיה מגוחך לנסות להצמיד אותם כמקשה אחת ולבחון אותם כאחת. ולמעשה - אם תנסה לבחון אותם כאחת, הקושיה והקושי יהיו דווקא שלך, כי אם תסתכל כמקשה אחת על כל קהיליית המודיעין הישראלית, תראה ש99.999 אחוז מהמאמצים והכספים של הקהילייה המודיעינית בישראל - לא רק השב"כ כאמור, לשיטתך אני הולך עכשיו - הם נגד אויבים לא הודים מא"י, ורק 0.001 אחוז זה כנגד יהודים. ואז אתה זה שתצטרך לתרץ היאך עשירית האלפית של אחוז, יכולה לבטל מבחינתכם את כל הצורך אאת כל החשיבות ואת כל הגודל והמצווה העצומים של הגופים האלו.

אז בבקשה, אל תכניס לי עכשיו את ההבדלים בתוך השב"כ עצמו של המחלקה היהודית וכו', כי בכוונה לא נכנסתי לזה מול הכותב הראשוני,למרות שגם על זה יש לי מה להגיד - אני שאלתי אותו נטו על הקטע של המוסד.

;עכשיו אשאל גם אותך - מבחינתך המוסד מוקצה מחמאת מיאוס? מבחינתך המוסד הוא חלק בלתי נפרד מזרועו של השב"כ הכופר והבוגד בעם ישראל? (אני מודה שהקצנתי ביטויים שונים של אנשי ימין כאלו ואחרים נגד השב"כ, נא לא לקחת את דבריי כפשוטם).

אין לי מושג למה כתבת תגובה ארוכה להחרידזיז ספורדי

כשבסופו של דבר אתה נאלץ להסכים איתי. אני לא קורא למצב את כל הקהיליה הבטחונית בכלל והמודיעינית בפרט כאויב (וגם לא כידיד), אני רק מצביע על העובדה החשובה שאין שום הפרדה בין תפקידי המערכת, אין שום חלוקה לטובים ורעים כפי שמנסים להציג זאת חדשות לבקרים.

כשהמערכת פועלת נגד אויבים, זו כל המערכת. ואם המערכת מחליטה לצאת נגד יהודים, כל החלקים שלה שותפים. לכן אין שום הגיון בראיה הצרה בסגנון "המחלקה היהודית סתם רודפת יהודים אבל כל יתר השב"כ ומערכת הבטחון הם צדיקים מדהימים שבגללם אנחנו נושמים חמצן!!!!11אחדעשרה"

אז אתה מוקיר טובה לסוכן שב"כ שעוקב אחרי נערים...אדם כל שהוא

בגבעות, על מניעת פיגועים של החמאס, ועל תקיפת הכור בסוריה?

[עד היום לא העליתי על דעתי שצריך לעשות את זה]

לא רואה בדיוק איך החלטת שאני מסכים איתך.ותן טל

אסביר שוב בקצרה (לגבי התגובות הארוכות - כזה אני, בא לך לקרוא, תקרא, לא בא לך, אל תקרא) 

בוודאי שיש הפרדה בין חלקי המערכת, חייבת להיות. ברמת הפיקוד הגבוה, אולי, כל החלקים מתחברים - אך מרגל רגיל של המוסד, אם ייכנס לשב"כ ויגיד שם את הממצאים שלו - זה לא יועיל לאף אחד מהשב"כ כנראה - מה יועיל להם שיש אדם בערב הסעודית שמחפש דרך להוציא אל הפועל פיגוע טרור בישראל? השב"כ עוסק במוסטפה מרמאללה או באבו אחמד מטירה שבמשולש, שהמודיעין הפנים ארצי שלהם העביר להם חשד שיש בביתו סליק נשק ושהוא וחבריו מתכננים להוציא אל הפועל פיגוע טרור בבת ים - השב"כ הוא זה שיטפל בו, והוא זה שידע את הנתונים עליו כי הם רלוונטיים לו. לא המוסד.

מכאן זה כבר הרחבה, אם בא לך תקרא ואם לא, לא:

הראיה הצרה היא שלך, שאוטומטית פוסלת מערכת שלמה בגלל שחלק כלשהוא בתוכה הוא "רע", להגדרתך.

בדיוק לפי ההגדרה שלך - אתה פושע, עובר עבירות לתיאבון, חילוני וכופר - כיוון שעשית כמה עבירות, והן משליכות ישירות על כולך והן אתה. (כמובן שאני לא מתייחס אישית אליך אלא סתם נתתי דוגמה. אתה יכול אותו דבר להשליך את זה עלי).

וכמובן שזה לא נכון - ואם באדם יחיד זה לא נכון, קל וחומר במערכת מסועפת ומסובכת כל כך.

כן - יש חלקים שדורשים תיקון - זה לא אומר שחלקים אחרים לא מחזיקים אותך חי.

וכן, בהחלט בגלל פעילות מנגנ1וני הביטחון בישראל, סיכוי רב שאתה אישית עוד נושם חמצן היום ולא נמצא דומם וקר בתוך לבנת בטון בהר המנוחות, אז קצת פחות ציניות וקצת יותר הערכה. מדהים אותי הזילזול הבלתי נתפס במערכות שפשוטו כמשמעו מצילות לכם את החיים יום ולילה - אתם נתפסים לאחוזון קטנטן ולעיתים אפילו מחלק שונה לחלוטין של המערכת, ועל פיו מחליטים שהכל מוקצה מחמת  מיאוס. זה קצת מגוחך..

ואם רצית את דעתי לגבי המחלקה היהודית - אז ברמת העיקרון, כמה שאני ישמע שמאלני בזה - העיקרון שעומד מאחוריה הוא נכון ובסדר. תפקידה המחלקה היהודית להילחם בטרור יהודי אפשרי - וזה בסדר גמור וטוב. כן, גם אנשי המחתרת היהודית שרצו להרוג ערבים, בהמשך אולי יהודים, ורצו לבצע כל מיני פעולות טרור - זה טרור לכל דבר, וצריך היה לעצור אותם, וברבות הימים הם גם הביעו חרטה על מעשיהם (עכשיו בטח תגיד לי שסתם הביעו חרטה כדי שישחררו אותם/יקצרו בעונשם - יודע מה?אני מעדיף להאמין לאדם עצמו ולא להחזיק אותו בחזקת שקרן ורמאי, מאשר להאמין לטענות כאלו מאנשים אחרים, שהם משקרים - רק כדי להגן על העמדה שלהם שרואה בזה מעשים קדושים, ובלי להתחשב בכלל באנשים בעומדים מאחורי אותם מעשים שכרגע מצהירים שהם חזרו בהם ומצטערים על מה שעשו).

יהודי שמנסה לרצוח ערבי או יהודי אחר בגלל דעות או תפיסה כזאת או אחרת - כמו נגיד ג'ק טייטל - חובה על המדינה, אם זה אפשרי, לתפוס אותו לפני שהוא עושה את המעשה. בדיוק כמו שהמשטרה תופסת עבריינים ואין לך שום דבר מיוחד נגד המשטרה שאתה תשנא אותם כמו את המחלקה היהודית - ככה ברמת העיקרון המחלקה היהודית היא הזרוע המשטרתית של השב"כ לטיפול בפעולות טרור של יהודים.

עכשיו, כדי שלא תקפוץ - זה ברמת העיקרון, נכון, יש שם דברים שדי מקולקלים וצריכים תיקון, ויש שם לעיתים היטפלות יתר לאנשים - אבל אתה לא יכול להכחיש את העובדה שישנם אנשים במדינת ישראל שכן רוצים לבצע פעולות טרור כאלו ואחרות - בכל הרמות - ואותם, חובה לעצור, וזה מה שהמחלקה היהודית בגדול, אמונה עליו. לעצור טרוריסטים עבריינים שהדת שלהם היא יהודי ולא מוסלמי.

זו לא היתה טענתוטוביה2
למרות שאני חושב שיש הבדל טכני ולכן ההשוואה מגוחכת למדי עדיין אי אפשר להתעלם שבאמת ברמה הרעיונית אין הבדל בין סוכן מוסד לבין לובשי השחורים מהיס'מ ולאף אחד מהם (לפחות ברמת מקבלי ההחלטות. עזוב לרגע את האידואולגים בשטח) אין קשר ליהודים באשר הם יהודים אלה למדינה
???ותן טל

גם לך אין קשר ליהודים באשר הם יהודים, אלא למדינת נוער הגבעות. שזה לא קשור ליהדות.

זה טיעון בערך כמו הטיעון שאתה הבאת. מה זה הטיעון הזה? מעליב אפילו לענות עליו...

כן, כי במדינה לא חיים מיליון ערבים?schk
???מה הקשר? את יודעת על מה בכלל אנחנו מדברים?ותן טל

ממש לא אוהב את אלו שנדחפים באמצע הדיון בלי לטרוח לקרוא את כל מה שקדם ולהבין איפה עומדים הדברים. לכן גם לא אטרח לענות לך כי השאלה שלך לא ממין העניין - להיפך, אם תקראי את השתלשלות הדברים תראי שהאמירה שאת אומרת למעשה היא חיזוק לדבריי.

הבנתי בדיוק על מה דיברתם.schk

הוא טען ובצדק, שהמדינה לא מגנה על היהודים באשר הם יהודים, אלא על אזרחיה.

זה שלא הבנת מה הוא אמר, זאת בעיה אצלך.

אחותי - נגד מי השב"כ פועל בדיוק? את מי הוא עוצרותן טל

לרוב? אה כן, שכחתי - יש מליון ערבים שחיים במדינה הזאת והם אלו שמהווים את הסכנה עליה, והם אלו שהולכים לכלא כאשר השב"כ עוצר עוד משת"פ ועוד מתכנן פיגוע.

מליון הערבים שחיים במדינה - הם הכוח העיקרי נגדם השב"כ פועל, כדי להגן על 6 מליון היהודים שכאן. כי ערבי סתם ככה, המטרה שלו היא לא להרוג ערבי אחר (אלא אם זה פיגוע התאבדות ואז הוא מנחם את עצמו שאותו ערבי גם יזכה לאיזה צ'ופר בגן עדן) אלא להרוג יהודים, וכמה שיותר - ונגדם השב"כ פועל.

הסיבה היחידה שהשב"כ פועל יותר נגד ערבים, זה בגלל שschk

הם עושים יותר. אני רוצה לראות מתי השב"כ יעשה מארבים על פגיעה ברכוש יהודים.

השב"כ כל יום מונע פגיעה ברכוש יהודים.ותן טל

הרי כל טרור בסופו של דבר הוא גם פגיעה ברכוש. (במובן הכי "חומרני" של העניין, אפילו אם רק פוגעים באדם עצמו ללא פגיעה ברכוש סובב - עדיין האדם עצמו הוא סוג של רכוש, כי הוא מביא כסף למדינה ולחברה שסובבת אותו. זה נשמע קצת תיאור דוחה אבל זה המצב אם מסתכלים בראייה כלכלית נטו...)

השב"כ כל יום מסכל פיגועים, מונע הברחות נשק וציוד וכו' וכו'. זה שאת לא רואה את זה בעין זה לא אומר שזה לא קורה. את לא יכולה להגיד "אני חייבת לראות הכל בעין אחרת זה לא קיים"...זה תפיסה קצ בעייתית...

אוח, קטנוני.schk

הכוונה הייתה שהשב"כ לא רודף ערבים בגלל שפגעו ברכוש של יהודים, לא עוצר אותם ומכניס למרתפים על דברים כאלה.

ואתם עוד טוענים שאנחנו איבדנו פרופורציה.

את בטוחה? ביטחון עצמי גבוה יש לך...ותן טל

מאיפה את בקיאה כל כך במה שהשב"כ עושה או לא עושה? איך כל כך ברור לך שהוא לא עושה את הדברים שאמרת?

ומנין לך שזהבה גלאון היא לא זאת שעומדת מאחורי מקריschk

רצח בלתי מפוענחים של ערבים? נו באמת.

גם אם הוא היה עושה את זה, זה רק היה משווה את הפעילות שלו כנגד ערבים לזאת שכנגד היהודים.

אז השב"כ בטוח עושה את זה ליהודים והטענה שלך, היא ש"אולי" הוא עושה את זה גם לערבים. מעניין.

ד"א אם הוא היה עושה את זה גם לערבים, אז ההצלחות שלו במגזר הערבי היו בערך שוות לזה שבמגזר היהודי. אם לא נמוכות מהן.

את מדברת באוויר.מוטיבציה

אין לך מושג איך וכמה מבצעים יוצאים לפועל נגד יהודים ו/או נגד ערבים,

אפילו לא ברמה הסטטיסטית.

בטח ובטח שלא באשר להצלחות/כשלונות ואכמ"ל.

(זהבה גלאון היא המועמדת הכי מתאימה שמצאת לזה? ).

בכירים בשב"כ הודו שההצלחות במגזר היהודי הןschk

אחוז אפסי. לעומת ההצלחה במגזר הערבי שם האחוזים גבוהים בהרבה.

אין לי בעיה עם המוסד...חסוי123

אני סתם לא מבין מה נסגר איתם שהם מתחילים לפרסם כל גוף ביטחון של המדינה....

מה נסגר איתם?אדם כל שהוא

המוסד רוצה לגייס אנשים, מוכן לשלם כסף, ערוץ 7 רוצה כסף, מוכן תמורת זה להעלות פרסומות. 

לערוץ 7 אין התנגדות עקרונית לפרסם את המוסד, למוסד אין התנגדות עקרונית לפרסם בערוץ 7.

יותר מזה, דבר נוסף שאני מעלה כהשערה:ותן טל

לכל הגופים הציבוריים במדינת ישראל, יש חובה בפרסום שלהם לחלק אותו על פי חלוקה מסוימת - הם לא יכולים לרכז את כ-ל הפירסומים שלהם (ומדובר בכל אירגון ממשלתי/ציבורי) בעיתון/אתר אחד, או כמות מצומצמת - אלא חייבים לחלק את הפירסומים על פני עיתונים ואתרים רבים על פי אחוזים שמוגדרים במקום שצריך להגדיר את זה. ייתכן גם שיש חובה לעיתונים ואתרים לפרסם פירסומים שונים של גופי המדינה השונים - כיוון שסוף סוף, למרות שהם אתר פרטי/עיתון פרטי, הם פועלים תחת המטרייה של מדינת ישראל ובזה הם מחויבים לחוקים שלה, ועל כן אם ישנו חוק או סעיף או תקנה שקובעת שפירסום כזה וכזה צריך להיכנס לאתר (תמורת תשלום או בלי תשלום- לא משנה, למרות שהגיוני שעם תשלום) - הרי שהם צריכים לעשות את זה. (זה הכל בכפוף לששאלה איפה ערוץ שבע רשום ואיפה השרתים שלו - את זה אדמין בטח יוכל להגיד. אם זאת חברה שכולה חוץ מדינתית והיא רשומה בכלל בחו"ל וגם שרתיה בחו"ל, אז אולי היא לא כפופה לחוק הישראלי כל כך, או לפחות ברמה נמוכה יותר מחברה ישראלית)

הכל כסף....די"מ
ומה *אתה* כבר יודע על פעילות המוסד?יוני
מה אתה יודע מה הם עושים או לא?
על המעט שמותר לגלות - נכתבו ספרים.ותן טל

וגם מי שיודע להקשיב, יודע לשמוע מתי מדווחים על סיכול מודיעיני ותפיסת מארגני פיגוע טרור עוד לפני שיצאו לדרכם. מאיפה זה מגיע נראה לך?

זה כנראה משרד הביטחון שהתחיל לפרסם גם באתר..alezishאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך