a new baby...מירי ט.
מדהים ממש!!!מצירת מבפנים
העניים שפיציות בצדדים וזה יוצר מראה של ילדה שהרגע התעוררה
אני הייתי מעגלת אבל איך שאת אוהבת
האף נורא יפה אבל צריך להצליל טיפה מסביב לאף כדי שהוא יראה מחובר לפנים
הציור ממש ממש יפה!! כישרון גדול
יוווווווווווו!!!! יאמוש איזה מאמייייי!!!!!:-*מלי
יש מצב לאומה לבקש\לדרוש ממך יומאחד להסריט את תהליך ציור השיער המושלם שאת יוצרת תדיר?
שאר הציור מאלף נוראאאאא!!!
אני בכל פעם מחדש נפעמת מההצללות------![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
הן מושלמות כאילו..........
מרגש, באמת.פייגליניזית
המבנה- לא קצת מידי בוגר? משהו בו לא מסתדר לי. אולי קצת תעגלי? אפילו שההצללות במסגרת מושלמות. שימי לב לחיבור בין הלחי לאוזן- צריך להיות פנימה יותר.
ובצד שמאל _שלי)הלחי מידי מנופחת- לעומת הלחי של ימין.
השיער מושלם. הלוואי עלי כזו תספורת
בוגר מידי? מה, לעגל עוד? היא תיראה כמו סופגנייה...מירי ט.
יש מצב שאת מצליחה להגדיר מה עושה את המבנה פנים לבוגר?
אני אשמח..
וצודקת לגמרי בניין החיבור לאוזן, תודה
א.פייגליניזית
שימי לב ללחי בצד שמאל. משהו מוזר עם החיבור לעין. או מעל הגבה זו הבעיה. אולי אם תתקני את האוזן זה לא יראה לי מוזר.
ככלל מה שעושה פנים בוגרות יותר זה המרחק הרב יותר שבין המצח/עיניים/אף/פה/סנטר. את יודעת..
לא, לעגל זו לא הגדרה נכונה. את שמה לב למה שאמרתי בלחיי שמאל? אולי זה המרחק בין המסגרת של לעין שמאל?
איך את מצלילה?אני! =]
דינה ל.
איזה יופי 
איזה אפון מושלם!
לגבי המראה הבוגר שהוזכר כאן:
לדעתי הענין טמון בעין. הקשתית אמורה להיות יותר גדולה. זה אחד מאפיני הפנים של התינוק. לאדם בוגר- הקשתית יותר קטנה, וזה הסטנדרט הנפוץ. אז בציור הזה- זה אמור להיות טיפל'ה יותר גדול.
אולי זה גם הסנטר המחודד? אני לא סגורה על זה.
עוד דבר שמקנה ילדותיות זה ברק רב בשיער, ופחות צבע. וזה בגלל דקות ודלילות השיערות. וכאן ציירת לה שיער די עבות...
וכן גבות דקות ודלות.
וואיי יפה מאוד!!!מיכל =>
תודה לכולם על ההארות
וההערות המכוונות
מירי ט.אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך