לכל האימהות... חם לי בקיץ! לשבת איתם בגינה..רות22

יש מלבושים קלים שלא יכביד עליי החום?

אני גרה לי הים.. החום הורג אותנו כאן. 

מכירות את הקטע, חולצת בסיס ומעל חולצה קצרה? 

אבל חם! 2 חולצות.... 

מה ללבוש שיהיה גם צנוע?

יש חולצות צנועות- שכבה אחת.44444

אני הולכת רק איתם.

תכתבי איפה את גרה אולי יכתבו לך איפה תוכלי למצוא כאלה.

בגדול יש ללורד קיטש אבל הן ממש יקרות.

יש לחברות רונב, טוקיו (מומלץ) ודאקו (אולי שכחתי כמה...).

בדר"כ הן נמכרות בחנויות בקו צנוע.

גרה בתל אביברות22
וחצאיות איזה?
רחבות וכיפיותמודדת כובעים
אני לובשת חולצות גבריות (של נשים) וזה מאד נוחהילתי
חולקת על ההערה לגבי "לורד קיטש"...אור היום

אני קניתי שם בסוף עונה חולצות של שכבה אחת, במחיר של 50-60 ש"ח. סביר לגמרי. איכות טובה. נעימות ודקות.

הבעיה בסוף עונה של לורד קיטש שיש שם בדר"כ רק44444

מידה 1 ?ורב אין היצע גדול כך שלא הייתי הולכת במיוחד.

טוב, לא צריך לבוא בסוף של הסוף אור היום

אני קניתי בסוף הקיץ שעבר בערך 14 חולצות+עליוניות במידות 2 או 3. נראה לי שהרוב במידה 3. היו כמה וכמה שעלו מתחת ל-50 ש"ח.

זה גם תלוי לאיזה סניף הולכים.

שכבה אחת!.!!..

מצטרפת לקודמות.

אני גרה באיזור ירושלים, והתרגלתי ללבוש שכבות על שכבות...

כשהתחלתי לימודים במרכז ראיתי שפשוט אי אפשר עם יותר משכבה אחת.

ממליצה לך להצטייד בחולצות צנועות, מעוצבות ויפות (יש לא יקרות. אם את לפעמים באיזור ירושלים אוכל לומר לך איפה אני קונה). עוד אפשרות היא לסגור חולצות עם סוגרי מחשוף. אני לפעמים אפילו מקטינה פתח של חולצה בעצמי: קונה סרט תחרה מאוד רחב (בחנויות תפירה רציניות) ומחברת בסיכות ביטחון או תופרת (בחוט ומחט. לחיבור של החולצה מקדימה והשרוול. ממש פשוט) .

ואם כבר עוד שכבה - אז שרוולון הרבה פחות מחמם מחולצת בסיס נוספת (ובעיני ממש יפה).

מקווה שעזרתי...

מקווה שיהיה לך קיץ נעים!

אני אשמח לדעת איפה את קונהאמא של שבת
הודיה עיצוביםבתירושליים

יש בירושלים, רחובות, פתח תקווה ואולי בעוד מקומות. יש לה חולצות דקות וצנועות וממש זולות!!

מה המחירים?רות22

מכירות עליוניות דקות? 

היכן משיגים?

חולצות T עם שרוולים קצרים. לא הדוקות. אוורירי ונעיחכמת ישישים

אין שום סיבה להתענות בגלל שיש כאלה שרוצות להראות שהן יותר צדיקות מאחרות ו/או בגלל שיש כאלה שמרגישות שהחרדיות יותר דתיות מהן או כקונטרה למתירנות החילונית הקיצונית. רק לפני 10 או 15 שנים היתה התלבושת האחידה [כלומר, הסטנדרט המומלץ] בבתי הספר הממלכתיים - דתיים, חולצת T עם שרוולים קצרים. פתאום, זה לא טוב. בילדותי, כל המורות בבית הספר הדתי שלי לא הלכו עם כיסוי ראש. וכן גם האימהות. כולן גם הלכו עם שרוולים קצרים בקיץ. לדעתי אין ללחוץ על אף אחת להיראות כחרדית. אם החרדיות רוצות, זכותן להתענות כלבבן.

בכלל, מן הראוי שכל אחד ואחת ידאג למידות שלו עצמו ולא להתנהגות של אחרים/אחרות בקהילתו. אופנות באות והולכות. זה לא חשוב. מה שחשוב אלה המידות. דרך ארץ כלפי הזולת. לא לפגוע. לא להוציא שם רע. המצוות שבין אדם לחברו.

ואפשר להוסיף שרוולון שיכסה עד המרפקשביב

וגם לשמור על ההלכה עם הנוחות

מה הקשר?!ד.

"פתאום זה לא טוב"....

יש הלכה ברורה. וזה שהרבה לא קיימו אותה - לא אומר שזה בסדר. 

"ראיה חדשה"... כולם הלכו בלי כיסוי ראש....

בזמן הסמ"ג היו רבים שלא הניחו תפילין.. התגלגל כך ונשרשה טעות. עד שעשה מסע גדול לתקן.

איזו שטחיות זו, לחשוד שהרצון לשמור על ההלכה בא כדי "להיראות חרדיות", "להראות צדיקות יותר מאחרות".. וזה נקרא "להתענות".. ואת הלגלוג האווילי הזה כותב מי שמסיים ב"מה שחשוב זה המידות. דרך ארץ כלפי הזולת. לא לפגוע. לא להוציא שם רע"  ועובר על הכל באותה הודעה..

ולפי היהדות - דהיינו, ציווי ה' - לא נכון ש"מה שחשוב" זה המצוות שבין אדם לחבירו. חשוב בין אדם לחבירו וחשוב בין אדם למקום.

ואם רוצים להמציא "דת" חדשה שיש בה חשיבות רק לבין אדם לחבירו, אז נא לא בשם היהדות..

אני מניח ש"בילדותך" גם הלכו לבריכה מעורבת.  אבל זה לא היה " מתירנות קיצונית" כי זה לא היה ברחוב..

בכל התחומים כמובן מנסים להתקדם, במדע, בטכנולוגיה. לא מסתפקים במחשבים ש"לא היו בילדות".. רק בדבר הכי חשוב, שם צריך לאמץ על עם-ארצות שהגיעה מסיבות היסטוריות שכל מי שקצת מכיר את הנושא יודע..

איך כתבת "אופנות באות ואופנות הולכות".. זה נכון בדיוק על דבריך. לא על חוקי ה' הנצחיים, שהם אינם "אופנה"..

ומי כאן "דאג להתנהגות של אחרים"?... אתה בלבד - הפוסל במומו.

אשה שאלה, מתוך גישה הפוכה משלך, ככל הכותבים כאן, ואתה בא "לדאוג להתנהגותה" ולהתנהגות אחרים, רק כי אינם הולכים לפי השטחיות המשונה שהבאת כ"ראיה"..

דן, הוצאת לי את המילים מהפה.ניל"ס
בפרט הפסקאות האחרונות.

ולפותחת השרשור היקרה- אשרייך שאת מנסה לקיים את "וחי בהם" ולא מקבלת את זה כסבל שמנסים לצייר לנו לפעמים.
לא נראה לי שאוכל לעזור לך יותר מדי כי אני דווקא נהנית משתי החולצות. מה שבכל זאת מקל קצת זה שכבות דקות, אם זה בכ"ז שתי שכבות אז אחת יכולה להיות ממש קלילה או מחוררת (כמו תחרה). ושהבדים יהיו גמישים ולא קשים.
מצטרפת לדן.רות22
רק ליידעמאמע צאדיקה

יש פוסקי הלכה ששיטתם היא שעיקר הדין- החובה לשרוולים לנשים היא עד המרפק, ולא מתחת למרפק (המכונה "שלושת רבעי") 

ראיתי בעצמי נשים צדיקות מבתים ששומרים הלכה- שלובשות שרוולים עד לקו המרפק

מי שקשה לה בחום הקיץ וזה מה שייקל עליה- שתלך לדבר עם הרב שלה, מה הפסיקה שלו בנושא. 

ושתדבר עם הרבנית - איזה עיצות יש לה  

יהי רצון שנזכה להיות מורא בשר ודם כמורא שמיים (לא התבלבלתי בניסוח) 

ראיתי בעבר מישהיד.

שכתבה פה לגבי פורום פוסקי הלכה...

אז אמנם כתבת ש"ידברו עם הרב", אבל מציע בכל זאת להיזהר באמירה "יש פוסקי הלכה" וכו' (וברור גם שזו לא הבעיה של מי שחם לה, ה"עוד כמה ס"מ" הללו. ויש עוד משמעויות לקצר יותר בד"כ. אגב, יש "בנים צדיקים" שהולכים גם עם שרוול מתחת למרפק ועם טלית-קטן צמר..)

ו"נשים צדיקות" זה לא ראיה. בגרמניה היתה תקופה שגם "נשים צדיקות" הלכו ללא כיסוי ראש. התגלגל כך..

ולגבי עצות מהרבנית - דווקא בזה נראה שלנשים צדיקות וצנועות פה, יש עצות לא-פחות טובות ומבינות..

אמתמאמע צאדיקה

ב"ה היה נראה לי שנקטתי מידת זהירות מספקת (כולל לא לציין בכוונה מי הם, ואיפה אמרו או כתבו את הפסקים. מי שרוצה- שיעבוד קצת כדי לסמוך על זה.... )

מוזר, ברור ההלכה מנהג ישראל- דין.... מבולבל

חום גדול נחשב בהלכה "שעת צורך" שבהם יש מקום לקולות שונות 

מצב כזה מצריך דיון הלכתי אישי עם רב- לא כתיבה כללית בפורום, לא לאיסור ולא להיתר

לגבי עיצות מעשיות- 

מכיוון שיש בפורום הזה גם גברים (אהמ) שקוראים ועונים לשירשורים מאוד נשיים במהותם- אני אישית לא מרגישה נוח וצנוע לכתוב פה על בגדים.

אם פותחת השירשור או כל אחת אחרת רוצה לשמוע איזה עיצות יש לי אישית- מוזמנת לאישי  

שבת שלום וכל טוב סלע

כדאי שתראיד.

את ההתייחסות שהביא מאן-דהו להלן מ"פניני הלכה", כדי להבין שאכן די-שגוי שמי שאינו פוסק הלכה יכתוב "חום גדול נחשב בהלכה שעת צורך שבהם יש מקום לקולות שונות"... 

דברים כאלו, לענ"ד, או מצטטים ממישהו שהוא "מאסף" מקובל לספרי פוסקים (שהרי, כפי שהרגשת, למצוא "מישהו שאומר" אפשר בהרבה דברים, ולכן בצדק נזהרת לא לצטט ללא פרופורציות), או לא שייך לומר.

ולא נכון לומר שלא לכתוב "לא לאיסור ולא להיתר".  ההלכה הפשוטה, היא פשוטה למדי. אם מישהו רוצה להחריג בגלל חום וכד', ע"ס דעה מסויימת - דווקא זה מצריך את הזהירות (אכן הדגשתי שגם את לא הקצנת וסה"כ נזהרת)

לגבי "מנהג ישראל" - לא ירדתי לסוף דעתך, אם התבדחת או כתבת באמת. מכל מקום, בוודאי לא שייך בכגון דא "מנהג ישראל".

לגבי הסיום - בוודאי שאת צודקת, ולא עלה בדעתי להציע לפתוח פה "שרשור אופנה"..  רק ציינתי בחיוך לשבח הנמצאות פה, שניתן לסמוך על שילוב הבנתן בין ההלכה הידועה למציאות, לא פחות מ"רבנית"...   (האפשרות של "מאחרי הקלעים - ידועה כאן..)

(קראתי)מאמע צאדיקה

(אין בדעתי לחפור יותר בנושא.

שמחה שהדיון המשיך לכיוון מכובד ומכבד. כט"ס)

אכן, משתתף בשמחה הזו..ד.
אני מוסיף לכאן התייחסות מפניני הלכהאנונימי (פותח)

כדי שהדברים יהיו מדוייקים:

אם מותר לגלות פחות מטפח
למדנו שעל פי ההלכה חייבת האשה לכסות את זרועה, היינו את החלק שבין הכתף למרפק, כולל המרפק עצמו, בשעה שהיא נראית בפני אנשים זרים. ואמנם, יש נוהגות מנהג חסידות ומקפידות ללבוש שרוולים ארוכים, המגיעים עד לכף היד, אבל מצד הדין די שהשרוולים יגיעו עד לאחר המרפק. כהמשך להלכה זו כדאי להזכיר שיש שרצו לטעון שאין חיוב לכסות בשרוול עד המרפק ועד בכלל, אלא לדעתם אפשר להקל בזה מעט. והואיל ודיון זה חשוב נזכיר את מקור סברתם.

בתלמוד (ברכות כד, א) מובאת מימרא של רבי יצחק : "טפח באשה ערווה", ופירושה שאסור לאישה לגלות בפני אנשים זרים יותר מטפח מהמקומות שקבעו חז"ל שצריכה לכסותם. ולפי זה רצו להסיק, שאין איסור לגלות פחות מטפח ממקומות המכוסים, וממילא אין חיוב שהשרוול יגיע עד לאחר המרפק, אלא לדעתם די שהשרוול יגיע למרחק של פחות מטפח מסוף המרפק, וטפח הוא כשמונה סנטימטר (הצנע לכת 139). ומאחר שישנה סברה כזו, יתכן אולי שאפשר ללמד זכות על מי ששרוולה אינו מגיע ממש עד לאחר המרפק אלא רק קרוב אליו. אולם, צריך לדעת שלרוב רובם של הפוסקים אין היתר לגלות גם פחות מטפח ממקום שצריך להיות מכוסה.

ומה שאמרו בתלמוד 'טפח', הוא רק לעניין אמירת דברים שבקדושה, שאם יותר מטפח ממקומות המכוסים - מגולה, נחשב הדבר לערווה שאסור לומר בפניה דברים שבקדושה, אבל מבחינת דיני צניעות גם פחות מטפח צריך לכסות. ועוד שלדעת הרמ"א (שו"ע או"ח עה, א), רק לגבי אשתו של אדם אמרו שפחות מטפח אינו נחשב ערווה, אבל באשה זרה - אפילו גילוי של פחות מטפח ממקומות המכוסים נחשב לערווה שאסור לומר מולו דברי קדושה, וודאי שיש איסור לחושפו (עיין גן נעול 33).
וכן נפסק למעשה, שיש לאשה ללבוש חולצה עם שרוולים שמגיעים אל מעבר למרפק, כך שבכל תנועה שתעשה, תשאך הזרוע כולה, כולל המרפק, מכוסה.

http://www.yeshiva.org.il:5773/midrash/shiur.asp?id=1830&cat=506

בפועל, אין כמעט שרוולים עד המרפק. יש או 3/4 או קצר44444

מאד. חולצות T הן היחידות שכאלה אבל השרוולים שלהם מאד רחבים ככה שרואים גם מה שמעל המרפק.....

מהסיבה הזו התחלתי ללכת עם 3/4 וכך רב החברות שלי......

אגב, יש לי ידיים "קצרות".

באמת ישישה אתפייגליניזית

"אם החרדיות רוצות זכותן להענות כלבבן"צוחק לידיעתך השוק של היד זו הלכה פסוקה לכל דבר. פתחי משנה ברורה.

לגבי השורה האחרונה- אכן זה מה שחשוב. כל מילה. למה נראה לי שאת מנסה לשכנע את עצמך במשפט הזה?

זה לא נכון,ואילו לא ראיות,הציבור הדתי לאומי מתחזקאנונימי (פותח)

אלו הלכות גמורות שניתן לפתוח ספרי הלכה ולהיוכח בגדרים הללו כמו כן בתאריכי הכתיבה של הספרים שבודאי אינם חשודים בחידושים.. ח"ו

אלו בודאי לא אופנות,לא נורמות,ולא ביטוי ציבורי יחודי,אלא גדרי צניעות של ישראל.בבקשה,תפתחי ותראי

צניעות חשוב להיות צנועים פנימית הלבוש ממש לא משנהאיריס אשד

הלבוש ממש ממש כן משנה.ד.

[אגב, גם יופי חשוב לך רק ה"פנימיות", והחיצוניות ממש לא משנה?.....   היופי שלנו זה הצניעות]

מי שלא צנועה "מבחוץ" - גם ה"צניעות הפנימית" שלה חסרה, או שאינה מבינה מהי צניעות.

צניעות זו בראש וראשונה פנימיות, שימת הדגש על האישיות הפנימית - וממילא למי שלא איבדה חושים נורמליים, החשיפה החיצונית לעין-כל, מהווה סתירה לכך.

וצניעות זה גם הלכות. הלכות מדוייקות.  גם שבת העיקר שביתה בלב? או ש"מחלליה (במעשה) מות יומת"?...

התבלבלת בין הנצרות ליהדות, כנראה.

ביהדות, הפנימיות מתבטאת בהליכות החיים. לא מפקירים את העולם החיצוני, אלא מגלים על ידו את הנשמה הפנימית. והיא תפארתנו ושמחתנו.

הרב ליאור שליט"א אומר בבדיחותא: למה יש הרבה התקפי לב, ל"ע?  כי אומרים "אני דתי בלב".. כשמעמיסים הרבה רק על הלב, הוא לא עומד בזה...

היא אשה דתיה, וההלכה חשובה לה.אלעד

לכן התשובה שלך ממש לא קשורה לדיון כאן.

הצניעות הפנימית לא ממריאה לגדלים הראויים בצורה הזואנונימי (פותח)

מעבר לכך גם לצניעות החיצונית יש ערך בלעדי בלא קשר לצניעות הפנימית,ערך של גדריה ערכית של עריות,נאמנות במערכת הזוגית בין איש לאישתו,וכוונון המטרות בהקמת משפחה לנאמנות ערכית ומסירות לחיי הילדים והמשפחה,זאת בניגוד לסיפוק עצמי (עצמאי) שהוא חלק בקו הרעיוני של חוסר צניעות והפגנה גופנית.ועוד.. לא כל בחורה שאיננה צנועה היא בעלת רצונות לסיפוק עצמי שיבואו על חשבון המשפחה בצורה טוטאלית,אלא שהתורה מציבה את הגדלים הראויים לאיזון הנכון בחיים,והפער הוא משמעותי מאד.

שמלותטובטוב

אני מכירה מישהי שתופרת שמלות צנועות בלי  שום תוספת של חולצה או חולצה בסיס. מבד מאוד נוח יש לה חנות בשער בנימין בירושלים .קוראים לחנות טוהר.אפשר לראות גם באינטארנט

^^אני ניסיתי למצוא באינטרנט לא מצאתי אשמח לקישורimosh30
נכנסתי דרך הפיסבוק. ראיתי עיצובים של טוהר..רות22

אבל זה לרזות מידיי.. 

אני מחפשת חצאיות פרחוניות מלאות בבד דק.

מכירות? היכן יש דבר כזה?

חולצות הודיות היכן יש?

מחפשת בגדים רחבים בדחיפות..

באזור מגוריי אין.. 

אחותי אומרת שיש באותנטי חצאיות פרחוניותאנונימי (פותח)

וגם ב"שמים וארץ" יש (רח' חובבי ציון פ"ת) אבל זה רק one size  אז אין מידות גדולות. אולי יעזור למישהי אחרת

חולצות T. בכל החנויות כמעט.פייגליניזית

כנסי לקניון הקרוב, מן הסתם בחנות הראשונה תמצאי כאלו. עשויות מכותנה וממש נוחות

יש חולצות בסיס מכותנה פלוסאנונימי (פותח)

חולצות חצי שרוול משיפון זה מקל מאד מהחום!! והעיקר מאד צנוע החולצות האלה אפשר לקנות בבני ברק!

תנסי חולצות רחבותיעל12

לי זה עוזר עם החום

יש בקמליוןרק אני
יש לך קמליון בפתח תקווה
אם את מגיעה לירושליםציפור

בחנות חצאית המנשה, יש חולצות 3/4 צנועות ונעימות והם אפילו תוצרת הארץ!!!

תודה רבה. אסתכל גם באתר שלהםאנונימי (פותח)אחרונה
השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית
איך נותנים לילדים הרגשת יציבות בתקופה כזאת?מתוך סקרנות

אני מרגיש, שאת הילדים מטרידה בעיקר ההפסקה הפתאומית (מבחינתם) של פעילות מסגרות החינוך, כשבינינו אף אחד לא יודע מתי יחזרו.

לכל השאר הם יחסית מתרגלים ומסתגלים...

,למישהו יש טיפים איך לתת להם בטחון בנושא זה (יש לילדה אחת לדוגמה עוד חודשיים יום הלדת בגן, וכבר עכשיו מוטרדת האם יתקיים או לא...)?

אפשר לשתף את הגננתמענין

שתדבר איתה בטלפון. שכשיחזרו לגן יחגגו לה.

אצלינו משתדלים להתקשר לילדים, ולשלוח סרטונים כדי לשמור על קצת תחושת חיבור כמה שאפשר בין הגן לילדים.

באמת תקופה מורכבת לילדים, מחפשים את השיגרה ואת הביטחון שהם רגילים אליו. 

רעיון, תודהמתוך סקרנותאחרונה
סיר בישול איטיטרכיאדה

בעקבות המלצה פה של @פשוט אני קניתי סיר בישול איטי. 

שמתי בבוקר חלקי עוף ותפוחי אדמה, הוספתי תבלינים והדלקתי על החום הנמוך (יש שתי דרגות חום- נמוך וגבוה, ועוד אפשרות של שמירה על חום)

לאחר חמש שעות בדקתי וראיתי שהעוף לא מתחיל אפילו להיות עשוי, בעוד שעל החום הנמוך ההמלצה היא 6-8 שעות.

בהתייעצות עם גי פי טי הוספתי כוס מים והגברתי לחום הגבוה, חיכיתי עוד שעתיים, וכעת העוף מוכן בקושי, רחוק מאד מלהיות רך ועסיסי כמו 

שתארו לי. התפוחי אדמה מוכנים אבל מעט קשים. בקיצור, ממש לא מה שדמיינתי.

אשמח שתאירו את עיני איפה טעיתי, כי תוצאה כזאת יכולתי להשיג גם אם הייתי מניחה סיר עם עופות על האינדוקציה לכמה שעות (ואז החום היה הרבה יותר גבוה והבישול יותר טוב)

בנוסף, הנוזלים בתבשיל בקושי מבעבעים, זה נראה כאילו החום כל כך חלש!

אולי תשאלי בפורום מתכוניםיעל מהדרום
נראה שהיה חסר רוטבחילזון 123אחרונה

זה לא סיר לאפיה זה סיר לבישול

ואולי היה כדאי לכסות עם מגבת מעל

כשהאיש בעבודה בזמן המלחמהעקרת הבית

בימים הראשונים האיש שלי עבד מהבית, ועכשיו נוסע לעבודה.

מה אתן עושות כדי לגרום לאיש שלכן להבין שיחד עם העבודה, יהיה קשוב לצרכים שלכן ושל הילדים?

הוא יודענהג ותיק

שיש לך ולילדים יותר צורך ממנו בימים האלה?

אולי פשוט לדבר איתו על זה

אם יורשה לי (בתור מי שבעבודה, אמנם מהבית)משה

בטח שנסע לעבודה. יש לכם חשבונות לשלם ומשפחה לגדל. צריך להעריך את זה ולקבל את זה קודם כל.

אחר כך אפשר לאזן מחדש.

משתפים מהלבתהילה 3>אחרונה

היה לי ממש מאתגר היום הרגשתי פשוט אמא גרועה/

הייתי כל כך עייפה ורק רציתי שמישהו יחליף אותי ויהיה לי שקט לשעה

אני ממש צריכה שתגיע שעה מוקדם יותר/שתבקש לעבוד מהבית/שתיתתן לי שעה לנוח כשאתה בא כדי שאני אצליח לחזור לעצמי/שתראה את המאמצים שלי/שתיקח אחריות על x וכו

שלום מחפשת פסיכיאטר לילדים באיזור מרכזממתקית

או הסביבה, ירושלים, או כל מקום אחר.
לא דרך הקופה
מישהו פרטי שאני יכולה להתקשר אליו לפלאפון באופן אישי.
אשמח לטלפון בפרטי

בדרך כלל גם לפסיכיאטרים פרטיים יש מזכירהמתואמת

ולא מתקשרים אליהם ישירות לטלפון.

בכל אופן, עוד כחודש יש לנו תור לפסיכיאטר פרטי שקיבלנו עליו המלצות, והוא מקבל בתל אביב. אחרי התור אוכל להמליץ עליו באופן אישי כנראה...

לא נכוןאריק מהדרום
יש לי פסיכיאטר שאני מתכתב איתו בווצאפ ובמייל וזמין בטלפון, הןא מקבל גם באזור המרכז ובזום אבל הוא לא לילדים.
תודה אבל צריכה לילדים.ממתקית

אבלאם אפשר בכל זאת מספר...

זה יפה! ומעניין כמה זה נפוץ...מתואמת
בכל אופן, זה רק אחרי הפגישה הראשונה איתו, לא?
אז זה באמת יפה...מתואמתאחרונה
יש את ד''ר מרים פאסקיןמתיכון ועד מעון

את ד''ר ליעד רוטשטיין

ד''ר מאיה אליעזר

במרכז, פרטיות

אבל מה הטלפונים? אפשר בפרטי? בבקשה...ממתקית
אין לי בשלוףמתיכון ועד מעון
אבל יש בגוגל, בטוחה שיעלה לך שתכתבי את השמות

אולי יעניין אותך