חזרנו לשלטון בארצנו לאחר 2000 שנה! זה לא מספיק?!!עמיחי
אני כותב בדמע, כשאני רואה את הדברים שאנשים כותבים פה, את כל קושיות הנכונות! שמביאות לתירוצים מעוותים לחלוטין, אני רואה אנשים שכואב להם את צער ארץ ישראל שלא נסתיימה גאולתה. . שכואב להם לראות את ארצנו מוטלת על שולחן הניתוחים וזועק כמעט ואין.
אני רואה את צערם ומרגיש את צערי, ויודע שאין זה מתקרב לתחושת הרצי"ה בזעקו "את ארצי חילקו" אני מבין שכשהרצי"ה אומר שהוא שכב לילה וחצי יום, כולו קרוע וחתוך הוא מתכוון לזה! ! זוהי דרגה שאנחנו אפילו לא מבינים אותה, וכשאני רואה שאותם ענקים (הרצי"ה והרב חרלפ) שכאבו את ארץ ישראל עשרות מונים ממנו הבינו בסופו של יום כי "מאת ה' הייתה זאת היא נפלאת בעיננו" אני מבין את גודל חובת השמחה וכמו שמסיים הרצי"ה בספר "מתוך התורה הגואלת" (לא זוכר אתהציטוט המדויק) חובה עלינו להבין למלחמת עצמאותנו ומתוך כך יום עצמאותנו ומתוך כך חג עצמאותנו הם הלכה ממש.!

וכל זאת מבלי לגרוע כהוא זה מחובתנו לבקר את המדינה ולעשות חשבון נפש לאומי בעניין א"י(לאפוקי מי שהלך לקיצון השני ולא מוכן לבקר את המדינה והעם)
אבל על זה שורש המחולקת,די"מ

האם חזרנו לשלטון בארצנו.

כבר ביקשתי ממך בשרשור אחר מקור לטענה!עמיחי
שלי אישית מסברא נשמעת לא מחזיקה מים, אבל אם תתן מקור נוכל להתמודד, גם באמת.
ביקשת ממני לפני שנייה והרגע הגבתי לך.די"מ
סבבה ישר כח |ברוח טובה|עמיחי
מי שולט כאן?יזהר

אתה שולט כאן? הרבנים שלך שולטים כאן? מי שולט?

עם ישראל!! יהודים בני אברהם יצחק ויעקב.עמיחי
נכון שהם כופרים בחלקם, ונכון שיש מה לתקן אבל בסופו של יום הגענו למצב של שלטון יהודי בא"י באופן עצמאי!
לא יודע, בתור יהודי מאמין, אני לא חש עצמאי כאןיזהר

עוד פסקה מתוך הקובץ:

"אין בן דוד בא עד שתיהפך כל המלכות למינות... אין בן דוד בא עד שתכלה מלכות הזלה מישראל... אין בן דוד בא עד שיכלו גסי הרוח מישראל... אין בן דוד בא עד שיכלו כל שופטים ושוטרים מישראל..." (סנהדרין צז ע"א), "וחזרו אותם ערב רב להיות רועים על ישראל... 'היו צריה לראש'... שהם קשים מהאומות... רשעים שבישראל שהשעה משחקת להם" (זוהר, ספרא דצניעותא דף ב' ע"ב וביאור הגר"א שם). "כי הנה הסתו עבר - השלטון של שאר אומות העולם, 'הגשם חלף הלך לו' - השלטון של הערב רב" (תיקוני זוהר, תיקון שתיתאה תניינא, קמד ע"א), וביאר הגר"א שם: "שהם קשים יותר מהגויים לפי שהם כגשם טורד לישראל ומגרים מדון תמיד בין ישראל לאביהם שבשמים". "היד הרמה המחומשת בהפקרות ודרכי הגויים, באין זכר לקדושת ישראל באמת... העומד להיות נהפך למשחית ולמפלצת, ולסוף גם כן לשנאת ישראל וארץ ישראל, כאשר כבר נוכחנו על פי הניסיון - היד הטמאה הזו תתגבר, אז אין די באר גודל האסון!" (אגרות ראי"ה, ח"א, עמ' קפב). 

הבעיה היא בעיקר שזה במקרהטוביה2
אין שום דבר מובנה שהשילטון יהיה בידיים יהודיות וכמו שאם יבחר נשיא יהודי בארצות הברית זה לא יגרום לי לחגוג לדי"מ יומולדת כך גם כאן אני לא מבין למה צריך לעשות כאלו חגיגות
אכן חזרנו לירושלים ולהר הבית ,או שלאמושיקו

כי לא היה שום תכנון לכבוש את זה, אלא זה נכבש לא שום תיכנון ועד היום מדברים למסור את זה חזרה לרבים יחד עם ד\עוד חבלי מולדת)

וכך בכל דבר כמעט

תודהאלעדאחרונה
מומלץ מאוד ללמוד מזמור יט (קישור בפנים)עמיחי
למדתי.יזהר
ודעתך היא?עמיחי
לא מצאתי שם טענה שלא נענתה היטב.יזהר

אז זהו, שזאת הטעות שלכם.אריאל דל"ת

אולי אתם מפחדים להודות בה, זה באמת מפחיד לומר שכל הבסיס שלנו כל כך רעוע עד כדי כך שאנחנו צריכים להחליף אותו.

אין מה לתלות את הבעיות שהורסים את עוז ציון בהצעת חוק כזאת או אחרת או בעצרת תמיכה בביבי של 10,000 איש.

אין מה לתלות את הבעיה של חוסר השלטון בהר הבית בניואנסים קטנטנים בהתנהלות המשטרה באזור, אין מה לבקר את מערכת המשפט על חוקים כאלה ואחרים, רבים ככל שיהיו.

הבעיה היא בשורש.

הבעיה בחוסר השלטון בהר הבית הוא כי המדינה, בהגדרתה- מעולם לא שמה לה למטרה לבנות את בית הבחירה, בניגוד למטרות אחרות של הורדת יוקר המחיה, לדוגמא.

הבעיה בפחד מהתיישבות במקומות כאלה ואחרים הם כי הממסד מעולם לא הציב לעצמו מטרה לבנות וליישב את כל א"י, אולי יותר מזה- הוא גם לא שם לו למטרה להוריש מפה את כל הגויים.

הבעיה במערכת המשפט היא שהמדינה הנוכחית, לא הממשלה ולא רוב או מיעוט בכנסת, המדינה- מעולם לא ראו ערך עליון, או אפילו ערך כלשהו בהקמת מערכת משפט שתתבסס על פסקים עתיקים מלפני 500-600 שנה. זה פשוט לא ריאלי.

הרבה יותר קרוב לערכי המדינה זה הצדק והשיוויון והמוסר בני זמננו.

אולי כשתבינו שהבעיה היא בשלטון פתאום תבינו מה הפיתרון לכל הבעיות שנוצרו, והם לא נוצרו בגלל אי הבנה.

אני מסכים איתך בטענות ממש לא במסקנה!עמיחי
אני מצטט אותך "אין מה לתלות את הבעיות שהורסים את עוז ציון בהצעת חוק כזאת או אחרת או בעצרת תמיכה בביבי של 10,000 איש.
אין מה לתלות את הבעיה של חוסר השלטון בהר הבית בניואנסים קטנטנים בהתנהלות המשטרה באזור, אין מה לבקר את מערכת המשפט על חוקים כאלה ואחרים, רבים ככל שיהיו."
נכון אלא שהבעיה השורשית היא שעמ"י לא ממשיך את ירושת הארץ! וכשנפתור את זה כל השאר זה שלב הבא(כולל הר הבית וכולל החזרה בתשובה, כן שלב הבא! לא עכשיו!!)
סתם השערה עוד לא עיינתי מספיק במקורות שלך-אריאל דל"ת

אולי הדרך הטובה ביותר לכבוש את כל א"י זה ע"י מלכות?

חיפשתי ברמב"ם, אח"כ נזכרתי שהרמב"ם לא מציין את מצוות כיבוש א"י אז זה לא כתוב אצלו בסדר שצריך להיות, מה קודם למה..

צודק,מדינת ישראל היא תחילת כינון מלכות ישראל..עמיחי
וגם רואים את זה שמלכות ישראל מתחזקת אל מול מלכות אדום בכך שאם פעם הייתה שליטה אחת כרומי, פרס וכד' ואחכ שני מעצמות(ארה"ב ובריה"מ) והיום עוד יותר. .
במה זה מתבטא שמדינת ישראל היא מלכות???אריאל דל"ת

אני לא רואה בה שום סממנים של מלכות ישראל, אולי מלכות של גויים, כמו אמריקה או צרפת- שפשוט מי שעומד בראשה הוא מהול. [אפילו לא שומר תורה ומצוות אבל יהודי]- אני לא חושב שזה משנה.

אם היום יתברר לך שאובמה נולד לאמא יהודיה, ושג'ון קרי הוא יהודי מומר- זה אומר שאמריקה היא מלכות ישראל?

אין לי כרגע הוכחה מלבד דבריו של הרצי"העמיחי
שבודאי אמר שמדינת ישראל היא תחילת מלכות ישראל בעולם.
אבל אני מבין שהרבנים קוק והרב חרלפ לא ממש אומרים לך משהו. .
הרב קוק לא היה חי בזמן המדינה.אריאל דל"ת

והרצי"ה והרב חרל"פ- אודה על האמת, לא הספקתי לעיין הרבה בדבריהם, למרות שאני מאוד מאוד רוצה לעשות את זה. בכל מקרה- "תחילת מלכות ישראל" זה לא מלכות, מה גם שבאופן פרקטי זה לא מסתדר עם ההגדרות למלכות ישראל.

אתה מוזמן להתחיל במזמור יט למדינה...עמיחי
ולהסביר איך זה מסתדר עם טענותיך.
הוא לא צריך להסביר איך זה מסתדר עם טענותיודי"מ

אלא מה יש לו לענות על הטענות שמובואות שם.

הרצי"ה זה לא תורה מסיני והוא לא מחוייב אליו.כמובן שאם יש לו טענות הוא צריך להגיד איך הוא עונה עליהם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה

אולי יעניין אותך