למי שלא יודע כל מי שנעצר בהר הבית מחוייב לחתום על הטופס שבקישור לפני שיוכל לעלות שוב אל ההר.
לצערי גם אני צריך לחתום על הטופס הזה, ב"ה ארגוני המקדש פתחו בקמפיין נגד הטופס המשפיל את התורה ואת עמ"י
כל מי שיכול שיחתום על הטופס ויפיץ גם לאחרים,אשריכם!
למי שלא יודע כל מי שנעצר בהר הבית מחוייב לחתום על הטופס שבקישור לפני שיוכל לעלות שוב אל ההר.
לצערי גם אני צריך לחתום על הטופס הזה, ב"ה ארגוני המקדש פתחו בקמפיין נגד הטופס המשפיל את התורה ואת עמ"י
כל מי שיכול שיחתום על הטופס ויפיץ גם לאחרים,אשריכם!
כן, לא אהבו את זה שפרצתי שם בבכי.
רשעים!
אני בעד שיסגרו את הכניסה להר הבית.
שלא יכנסו לשם יהודים ולא גויים.
נפתח את הכניסה להר שיבוא משיח צדקנו ויבנה את מקדשנו.
אין שום בעייה לטמא מת להיכנס להר הבית.ואין אף שיטה שאומרת שלטמא מת אסור להיכנס להר הבית.
אז אל תגיד ש"אין אף שיטה שאומרת שלטמא מת אסור להיכנס להר הבית".
אבל לפי מה שאני יודע הרב עובדיה ידע הלכה,ולכן ידע שמותר לטמא מת להיכנס להר הבית עד החיל,מה שאולי הוא סובר,זה שלא יודעים מה מקום המקדש,ואי אפשר לעלות להר הבית ולא להיכנס לאף מקום שהוא בעייתי לפי איזה שהיא שיטה.
שזה טענה קצת מצחיקה כי בשום דבר לא חוששים לכל השיטות.
שכל מקום שנכנסים בו להר הבית, זה ספק מקום המקדש.
טמא מת שנכנס למקום המקדש והעזרה חייב כרת.
(כמדומני שזו דעתו שכתובה בתשובה שכתב בנושא, אולי כאן הוא לא נכנס לפירוט הזה, כי הוא רצה להדגיש את האיסור ולא לתת מקום לטעות, ככל הידוע לי, כניסת טמא מת שטהור משאר הטומאות להר הבית מחוץ לשטח ה"חיל" זו הלכה פשוטה בלי חולק, ראה משנה כלים א, ח)
ובסוף התשובה הוא כותב שאי אפשר לומר שיכנסו רק להר, כי אנשים יטעו וזה יגרום לאנשים להיכנס לעזרה
אבל עדיין אין אף אחד שאומר שלטמא מת אסור להיכנס,
אלא שיש כל מיני נסיבות שבגללם הוא סובר שכיום אסור,לא קשור לטומאת מת.
לפחות שלא יהיו בו ערבים
ב.יש מספיק רבנים גדולים שהתירו לעלות (כמובן שצריך ללמוד את ההלכות היטב ולפחות בפעם הראשונה לעלות עם מישהו שמכיר)
בס"ד
בכל מקרה,
ישנם רבנים שבדקו היטב את הנושא איפה מותר להכנס ולאיפה לא, ולא מגיעים לאזורים שבהם יש בהם חשש לכרת.
אתה מוזמן לקרוא את דעותיהם של הרבנים המתירים ולראות בעצמך את הטעמים המורחבים להיתר ההלכתי.
(כמו תמיד) אני ממליץ על הדברים של מו"ר הגר"ד ליאור שליט"א שמרחיב מאוד בכל הנושא הזה בשלושת ספריו האחרונים.
ותן טלאחרונהבס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...