בשבת הקרובה, כשתאמרו 'מי שברך' לחיילי צה"ל - זכרוואלאד
כשאתם אומרים "בכל מעשה ידיהם", עליכם לכוון להודות ולהלל על כל קסאם שנפל ויפול בשדרות ועל כל גראד שנפל ויפול באשדוד ובבאר שבע.

אין זה כי אם "מעשה ידיהם" והענות תפילותיכם.

ברור.. בעצם, למה בכלל לעשות 'מי שברך'??tomerittal

הם סתם אנשים שמגרשים יהודים מהבית ובגללם נזרקים קסאמים על יהודים!!

אתה מסתכל על הדברים הרעים שצה"ל עושה(וגם, ממש לא כולו..) למה אתה לא מסתכל על הדברים הטובים שמגיע לו שיברכו אותו??? ועוד איך מגיע לו!!  אתה יודע שכל חייל שמתגייס לצבא, הוא מוכן למסור את נפשו כדי להציל אותי ואותך ואת כל עמ"י?? הוא לא יודע אם הוא ייצא מהצבא שלם(אם בכלל הוא יצא). זה פשוט כפיות טובה לזלזל ככה..

אז יש דרים שאנחנו לא מסכימים,  - ומה עם הדברים שאנחנו כן מסכימים?

על שטויות אסור לעבור בשתיקהסבא גפטו
מהשורה הבאה אני מסיק שאתה בין רשע למטומטם:

"אתה יודע שכל חייל שמתגייס לצבא, הוא מוכן למסור את נפשו כדי להציל אותי ואותך ואת כל עמ"י??" 

אדון אותך לכף זכות ואומר שאתה מטומטם. אני כלל לא בספק שאין אדם אחד שמסכים עם המשפט הזה. אני יודע על חיילים רבים שהתגייסו לצה"ל וממש לא מוכנים להציל אותי. אפילו אותך. ובכלל את עמ"י. 
ג'פטו תסתום את הפה חצוףeshel
כשתראה חייל צה"ל תצדיע ותגיד תודה אם יש לך בעיה עם הגירוש מהגוש תפנה לדרג המדיני ולא לדרג הצבאי
-במועל ידסבא גפטו
כשתראה חייל צה"ל תצדיע ותגיד תודה אם יש לך בעיה...otk100
חשוב גם להזכיר שאם הצבא לא היה מבצע את הגירוש אז הדרג המדיני היה עושה זאת בעצמו כך שזה וודאי לא אשמת הצבא וזה גם בכלל לא קשור לצבא ... אז מה אתה מאשים אותם ?
זה היה בציניות?רחלקה
בכל מעשה ידיהם  ****לטובה****  רחלקה
החלשת החמאס = חיזוק ציפיטפוטסבא גפטו
= החלשת עמ"י.

אני לא אברך את חיילי צה"ל. גם לא את חבריי שמשרתים בצה"ל. אאחל להם באופן אישי רק טוב. הצלחה? ממש לא. שיהיו בריאים ותו - לא.
כל חיל שמתגייס לצבא יש סכוי שיפגעו בו..tomerittal

לצערנו הערבים ימ"ש כל חייל עם מדים שהם רואים - בשבילם הוא אחלה מטרה.

איך הגעת לזה שאני רשע או מטומטם?

אז צודק.. לא כל החיילים נפגעים או בסכנה להפגע, אבל מה סותר את זה שהם עושים עבודה כ"כ קדושה(ברובה!!!) 

בלי קשר לשאלה אם קיים סיכון או לא קייםסבא גפטו
לא כל חייל שמתגייס מוכן למסור את הנפש בשבילי. גם לא בשבילך. גם לא בשביל עמ"י.
עובדה שזה מה שהוא עושה!!tomerittal

מה שרובם עושים!!! לא אכפת לי מה הם מתכוונים. בת'כלס הם מגנים עלינו. 

ועדיין לא הבנתי איך אני מטומטם ורשע

כתבת 'כל חייל'. וזה נכתב כתוצאה מטמטום/רשעותסבא גפטו
טוב.. אם אתה אומר שאני רשע..tomerittal
תהנה לך
קראת מה כתבתי בהודעה?סבא גפטו
בהודעה הזאת: Forum/Forum.aspx/t63724#788147
לא כל אחד מתגיי'ס כדי למסור את נפשו למענינו...בת-אליי
זו פשוט חובה אז מתגיי'סים..ועושים דברים כי מחיי'בים..זה לא אומר שהם עושים את זה מרצונם החופשי כדי למסור את נפשם!
מה אתה רוצה?alezish
מהממלכתי הנתעב תומר ריטל
טוב בסדר... נשתדל לכוון...אוריין

בס"ד

די לקשקש שטויות! בסדר??

החיילים מוסרים את נפשם להלחם באויבים ואתה מאשים אותם בקסאמים??

עלייך אני באמת מתפלא -יהודי שמח

כל חייל שגירש בגוש קטיף - אשם לגמרי במה שקורה כיום באשקלון, אשדוד ובאר שבע, וברור שאם מברכים או בירכו בעבר 'שהקב"ה ישלח ברכה בכל מעשה ידיהם של חיילי צה"ל' - אז זה כולל גם את פשעי הגירוש שעשו ועושים, ובעצם נותן להם כח להמשיך בכך.

זה שהיום הם נלחמים בשביל כל מיני מטרות שונות ומשונות (קמפיין הבחירות של אהוד ברק, העברת השלטון ברצועה ממרצחי החמאס למרצחי הפאתח, חיזוקה של קדימה וכו' וכו') - לא מצדיק את הברכה לפשעים שעושה צה"ל, וכל זה נכון לגמרי גם לו היה מדובר כיום במלחמה אמיתית עם מטרות טובות.

לענ"ד יש לברך בצורה כללית את מי שמוסרים נפשם למען עם ישראל וארצו, בכל מקום שהם, וישלח ברכה בפעולותיהם להצלת העם והארץ.

ובכלל, חבל שכה רבים וטובים מתלהבים כ"כ מפעולותיו האחרונות של צה"ל, שהביא עלינו את כל הרעה הזו - וכעת יש החושבים שמטרתו של הצבא הזה היא באמת הגנה על חיי יהודים, ולא היא.

יש עוד רבות להאריך בנושא חשוב זה, אך העיקרון ברור, ונקווה שיופנם במהרה.

יש שם גם הרבה כאלה שלא רוצים לירות על ערביםבת-אליי

'חפים מפשע' ועושים את זה רק כי זה פקודה..והחפים מפשע האלה שהם טוענים הם החמאסניקים בעצמם..למרות שכולם חמאסניקים, מאלה שעדיי'ן בבטן ועד הזקנים!!

יש שם הרבה בלאגנים עם זה..זה לא כמו שזה נראה..שהם עושים הכל בשקט..

אתה צודקאוריין

בס"ד

מי שגירש אשם!! אבל עכשיו הם נלחמים בשביל שתושבי הדרום יחיו בשקט... אז נתפלל להצלחתם!!  ונגיד בכל מעשה ידיהם לטובה!! 

נכון מאודtomerittal
אני תוההסמיילי דוס

מה חשבת לעצמך כשכתבת את ההודעה הזאת?

יש עניין אחד: שאתה לא מסכים עם מעשים מסויימים שהצבא עשה. כדוגמת הגירוש (שגם אני מסכימה איתך).

אבל המלחמה עכשיו זה בכלל סיפור אחר, כבר 8 שנים שהמחבלים משגרים קסאמים על שדרות ועוטף עזה.

עכשיו, הצבא קם ועושה מעשה ע"מ למנוע את המשך הירי ולהחליש את החמאס בעזה.

אז נכון שבמבט לטווח קצר- זה נראה כאילו שהצבא אשם בנפילתם של טילים באשקלון, אשדוד, באר שבע, ועוד הרבה ישובים  אחרים.

אבל אם מסתכלים על זה בגדול אז מבינים שהטילים האלה היו בכל מקרה בידי החמאס וזה היה רק ענין של זמן עד שהם יגיעו לעוד ערים, ומטרתו של הצבא היא להגן ולמנוע את נפילתם של עוד טילים.

אז באמת כדאי שנלמד להסתכל על הדברים כמו שהם ולהודות למי שעושה לנו טוב אפילו אם בנסיבות אחרות אנחנו לא מסכימים איתו.  

בדיוק להיפךואלאד
ההודעה שלי היא קונטרה להתלהבות שפושה באופן טבעי בציבור בעקבות ה"פעולה" של צה"ל. והציבור, כדרכו של ציבור, לא זוכר את העבר ומתמקד בהווה.

אתה למשל, כבר הספקת לשכוח שלולא הנסיגה ממרחב עזה ומציר פילדלפי, אף אחת מהרקטות אשר נוחתות באשדוד ובבאר שבע לא היתה בידי החמאס. אתה טוען שבכלל מדובר ב"סיפור אחר". ובכן, זה בכלל לא סיפור אחר. זה ממש אותו סיפור בהמשכים. אני חושב שתגובתך וכן התגובות האחרות שקיבלתי הן ההוכחה הברורה והניצחת לכך שהיה צורך ממשי בהודעה זו.
זה ממש לא סיפור אחר!! זה קורה כתוצאה מכך..בת-אליי
זה ברור שזה קורה כתוצאה מכך..אוריין

בס"ד

אבל עכשיו החיילים שלנו מוסרים את הנפש ונלחמים במחבלים!! אז לפחות נתפלל להצלחתם בדברים הטובים שהם עושים!! 

סבבה..לא אמרתי לא להתפלל להצלחתם..הגבתיבת-אליי
לתומר שאמר שכל החיי'לים מתגיי'סים בשביל למסור למענינו את נפשם..
אה... סבמבה!!אוריין
מנהיגות יהודית בתגובה קצרה וקולעת על המבצע בעזה:יהודי שמח

תגובה קצרה, קולעת, ממצה, ומעל לכל - פשוט נכונה:

"האחריות לכך שאשדוד ואשקלון הפכו למטווח ברווזים, נופלת כולה על יוזמי ודוחפי ההתנתקות - הפוליטיקאים, השופטים ואנשי התקשורת.

למי שהוציאו את ישראל מעזה, אין את הלגיטימיות המוסרית לחזור לשם ולסכן את חיילי צה"ל.

אין, ולא יכול להיות פיתרון למצב שנוצר, כל עוד מונהגת ישראל על ידי אותן אליטות שיצרו את הבעיה. על החברה הישראלית להשתחרר מעריצותן".

נכון..זה ברור..בת-אליי
אז לא דייקתי בזה..tomerittal
רוב החיילים שמתגייסים, יש להם סיכון נפשי, בזכות מטרה קדושה שהם עושים בשבילנו, ולא אכפת לי מה הסיבה שהם מתגייסים!![ברור שהרבה יותר טוב להתגייס מאידיאלים] .  עצם העובדה שיש ילדים בני 18 שיכולים למות בשביל שאנחנו נחיה פה, זאת מסירות נפש עצומה.
אני בהלם מהשנאה והזלזול שיש פה כלפי חיילי צה''לאנדרלמוסיהאחרונה

אני מעריצה אותם!!!!

ברגע זה נכנסים חיילים לעזה ברגל תוך שהם יודעים שיש סיכון לחיים שלהם. חיילים שומרים עלינו יום יום.

חיילים נהרגים בשבילנו- ואתם אומרים פה שאתם לא מאחלים להם טוב???? ועוד בזמן המלחמה עצמה??

כשחייל אחד כבר נהרג??? איפה הבושה??? כמה שזה חוצפה!!!!!! הם נהרגים בשבילך ובשבילי ואתה מזלזל?

ואתה יודע מה? אתה צודק (ג'פטו) לחיילים של הגירוש באמת קשה לי לאחל דברים טובים, אבל תנשום עמוק ותרגע ואל תכליל את כל החיילים שבצבא. יש כאלה שלא גירשו, יש הרבה.

אל תשכחו, שכל דבר שקורה, גם הדברים הרעים, זה משמיים.

נתפלל שה' יפתח את עינייהם של חיילי הגירוש והממשלה ושתבוא הגאולה במהרה בימינו!!!!

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה