ישמצב שאני הוזה את כל הסיפור אבל אלה העובדות תשפטו!!
זה מתחיל בזה שמישו התקשר יום אחד והציע לי לצאת עם חבר שלו (עוד לא יצאתי בתקופה הזאת אבל אחרי הרבה לחץ פיזי מתון הסכמתי) יצאנו, היה ממש לא בשבילי ממלא סיבות. לא ממש היה נעים לי לחתוך בכל זאת פעם ראשונה והתפאדחתי ככה ישר אז חיכיתי ויצאנו שוב. הפעם היה לי ברור שזה ממש לא!! הייתי ממש לא נחמדה בדייט ושידרתי חוסר עניין. בקיצור תוך כדי הדרך הבייתה התלבטתי איך להגיד לו... כשהוא התקשר גימגמתי כזה וכו עד שאמרתי שמע זה לא ממש נראה לי ליודעת... וכו'. קיצר הסתיים הסיפור. אחרי שנה וחצי שוב התקשר אותו אחד והציע לי חבר אחר. יצאנו וכו (זה נגמר בחתונה די מהר..) תוך כדי דיבור וכו התברר לי שבעלי (הדייט שלי בזמן הסיפור) הוא ה-חבר של אותו בחור שהוצע לי לראשונה ובעצם, אותו בחור מהדייט הקודם הוא זה שיזם את הפגישה בנינו. מצחיק וכו' כשהקשר כבר נהיה רציני בעלי פלט איזה משו כזה שהחבר שלו אמר לו כבר אז, כשהוא הציע לו שנצא, שיש בו צד שהוא מתחרט שהוא חתך איתי ושבמחשבה לאחור יכול להיות שזה היה טעות.. {הפוגה קלה, החבר עדיין יוצא במרץ ואפילו היום כבר שנה אחרי שאני ובעלי נשואים הוא עדיין לא.} בערך חודשיים אחרי החתונה החבר התחיל להגיע אלינו הביתה הרבה ולדבר עם בעלי וכו' ואיכשהו תמיד יוצא שהוא מפרגן לי ואומר לבעלי "איזה אישה יש לך" ומחמאות... אנחנו מנסים לשדך לו מדי פעם חברות שלי אבל איכשהו הוא צמוד לאיזה דמות שהוא רוצה שהיא מאוד ספציפית ובאופן מפתיע מאוד מאוד מה שאני. העניין הוא שלאחרונה מרגיש לי כבר ממש לא נעים... אני מרגישה כאילו הוא במקום מסויים חושב שבעלי "לקח" לו בטעות את האישה... וסתם הערה, יש לו קטע קצת מתנשא לבחור הזה ולמרות שהוא ובעלי חברים ממש ממש טובים תמיד הרגיש לי שהוא חושב שהוא "יותר מוצלח" (מה שבתכלס שטות כי אובייקטיבית, לא רק לפי דעתי, בעלי יותר גבר ממנו ויותר ג'נטלמן ויותר חכם ויותר חתיך.. ) ומרגיש לי לפעמים שהוא לא באמת שמח בשבילו.... זה דמיוני? קורים דברים כאלה?? אני סתם אובססיבית?!? איך אני גורמת לבעלי "לשחרר" מהחברות הזאת לפחות עד שהוא יתחתן?
נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.