זהירות ממלכוד, ילדים בל"ג בעומרשונרא

יש כאלה שמומחים  בלהעביר את הילדים שלנו ממסורת אבותינו אליהם.

הם מנצלים הזדמנויות כדי להיראות נחמדים נחמדים ומתוקים מתוקים .

ככה למשל בל"ג בעומר , עושים תהלוכה לילדים , מחלקים ממתקים , עושים מדורה עם בדרנים , הכל תמים תמים . והכל  בתור פיתיון לילדים ,  כאילו הכל לכבוד רבי שמעון בר יוחאי אבל , שמעון בר יוחאי בצד ויש, כאילו במקרה, דגלים שלהם ושרים במקרה  סיסמאות שלהם . שנה אחרי שנה  ובסוף עוזבים את דרך הוריהם ונמשכים אל אלה.

יש גם בית חב"ד גם לטרולים-אל דאגה..מושיקו
הלוואי...משיח עכשיו!

אגב בימים האחרונים אני בקושי רואה את בעלי בגלל התהלוכה הזאת... השליחים משקיעים בזה מלא כוחות

אוי וי, ואם חלילה יצליחו ויהפכו את ילדי לחבדני"ק?תחיה דולה

אסון גדול. מילכוד. שומו שמיים.

אשמח שילדי ילכו בדרכי אבל זו לא מטרת החינוך-

העיקר שיהיו אנשים ישרים ויראי שמיים. כל השאר-בונוס עם דובדבנים!

תודה לך שונראאושר תמידי

שאתה דואג לפרסם אותנו כל פעם מחדש!

ממש עושה בשבילנו את העבודה!

אייש... "סכנה גדולה"......ד.

נשמע כמו שמד... "ממסורת אבותינו אליהם"..

העברה על דת....

לא נמאס מהבדיחות הללו?

ומי יתן כל עם ה' נביאים.

אדרבה - תלכו. אשרי חב"ד מזכי הרבים. גם הילדים שלי הלכו כשהיו קטנים (לא זכו ל"תוצאות המרות" הללו...). אפילו צעקו את ה"פסוקים".. אי אי אי......

קוראים להם יהודים. ובזכותם הרבה כאלה שרחוקיםפרפר לבן
מהדת יודעים מה זה שמע ישראל ומהן תפילין.

רע לך-

אל תשלח את ילדיך.

את החשבון על הלשון הרע והזלזול תעשה לא איתנו.
אין על חבד! צדיקים!!!!ניצנית
ה' ישמור!! תודה על האזהרה!!+mp8

באמת בביתנו ממתינים עשרות דגלים עם סיסמאות מזעזעות כמו "אני אוהב כל יהודי" "העתיד טמון בחינוך" ועוד כמה מהמסורת שלנו שעוסקים בכשרות, צדקה, מזוזה ועוד כמה, ישמרנו האלוקים....

אולי איזה ילד לא דתי יקרא אותם וחלילה יתעניין בקיום תורה ומצוות??

את צריכה להוקיר לו תודהאלעד
מי יודע כמה יהודים נתקרבו לחב"ד בזכותו :‏D
לא משתייכת לשום חסידות אבל למה לדבר סרה על רעךimosh30

איפה ואהבת לרעך כמוך?

אם בתוכנו קיימת שנאת חינם מה הפלא עם הסובבים אותנו

לא חושבת שאצל התנא הקדוש ר' שמעון בר יוחאי יש הפרדה כולם עולים אליו לרגל להתברך ולזכות בישועות בין אם הם ליטאים חסידים אשכנזים ספרדים תימנים חב"דניקים מסורתיים מזרוחניקים שכחתי מישהו..?!

אז שב צפון בביתך תלמד תורה נגד הגזרה המשונה שממנה אתה פוחד ואף אחד לא יפול ל"מלכודת" 

שבת שלום

מה שבטוח תורה אין בך-משה ר-

ריק שבריקים, אדם שכותב בצורה כזאת על יהודים, אין בו לא תורה לא מצוות ולא יראת שמים.

בתור אחת שעובדת עם נוער,הלליש

ואחות לכמה בגילאים האלו-

אני יכולה לומר לך, שיש להם המון זכויות(גם עם מבוגרים, אבל לא בזה עסקינן)

וב"ה אלפי פעמים-שישי אותם, שזה מה שמקרב חבר'ה

וילדים לא עוזבים את דרך אבותם(קיום תורה ומצוות)

כי מלעשות, יש נשמות שמתאים להם לעבוד את ה' בדרך שונה משל הוריהם,

וכל עוד הם בדרך הישר- זה מעולה.

וב"ה, ב"ה שיש אנשים ששמים להם למטרה לקרב את עמ"י לאביהם שבשמים.

לשניה לא הבנתי למי הוא מתכווןכמו מים

אויש.. לגמרי נסחף..

תרגיע
אם בני עקיבא היתה מארגנת תהלוכה בכפר חב"ד ....שונרא

היו מתעוררים במקרה הטוב בחדר מיון !

שלא ישחקו אותה .

אין שום הצדקה לפיתוי ילדים מבתים תיים ללכת לחב"ד ! 

חב"ד לר יותר דתיים מההורים  למשל באלו שבות או בית אל !!!!

א. זה לא נכון.ד.

אם היו צועדים בצניעות, ובהסכמה, לא היה קורה כלום..

וחב"ד לא יארגנו צעדה בישוב הומוגני שאינו מסכים לכך.

ב. חב"ד בצעדותיהם אינם מפתים ילדים "ללכת לחב"ד". זה כדי לעורר לאחדות וליהדות. ובכל עיר עם ענייניה המיוחדים. בירושלים, גם תתי"ם אחרים לגמרי מחב"ד נוטלים בכך חלק. לא כל דבר שהם עושים, זה בשביל ש"כולם יהיו חבדניקי"ם"..

ואף אחד לא אמר שהם יותר "דתיים"..  כשמתנחלים מארגנים הפגנות, או הקפות שניות במקומות מיוחדים, גם חבדניקים מגיעים..

חב"ד נטפלים לילדים ליד בתי ספר חילונייםחלב ודבש

ומנסים לפתות אותם לבוא ולהשתתף בכל מיני פעילויות וזאת למרות התנגדות קשה וחריפה של הורי אותם ילדים.

רק הערהמופים

המשפט "וחב"ד לא יארגנו צעדה בישוב הומוגני שאינו מסכים לכך" אינו נכון

בישוב שלנו עשו צעדה כזאת, וממש לא מסכימים להם, ויש להם דרשות על זה בסיגנון "דידן נצח"

כשאין חלק שכן מסכימים?...ד.
יש חסידים, ויש ספרדים שלא אכפת להםמופים

אבל הם ממש רבו עם רוב הציבור

בשום מקום זה לא התנגדות של כל הציבור כי אז הם יעשו תהלוכה עם עצמם...

אכן,ד.

ולכן זה לא דומה למשל שהביא לעיל (כפר חבד).

ואם חלק מהציבור מסכים - אז מי שלא רוצה, שיתעלם..

[יש דברים גרועים יותר להיאבק בהם ברה"ר.. גם למי שאינו רוצה שילדיו יטלו חלק בתהלוכות..]

א. זה כן נכון ב. לחבד חשוב רק חבדיות ג. החשש מוגזםבלומית

חבש משחקים אותה , לא אהבת כולם ולא נעליים.

הם אף פעם לא תומכים בנו ביצינות רק כזה כאילו .  מכסימום שולחים כמה עם דיגלי משיח בשביל תעמולה לעצמם ולא הרבה יותר.

אבל החשש שיצליחו למשוך ילדים דתיים , אליהם זה  סתם פארנויה מיד שונרא .  עמה דתיים  כבר החיתהפכו לחבדיים ?

כן?...ד.

ככה לדבר על אנשים שהולכים לקצה העולם כדי להציל מהתבוללות? כדי לעזור? כדי לקרב יהודים לתורה (ונכון שהם בהחלט מעוניינים שיהיו הרבה חבדניקי"ם, אבל עזרתם וקירובם יהודים, אינם "מותנים" בכך)?  אני מכיר חבדניקי"ם שמבלים בערך את כל רה"ש בללכת לתקוע בשופר ממוצב למוצב ולסתם אנשים (באזורנו). כנ"ל קריאת מגילה.  ללא כל "השתהות" לעשות את החיילים והאחרים ל"חבדניקי"ם".. 

"חב"ד משחקים אותה".. רחמנא ליצלן. כך להוציא שם רע על המוני יהודים כשרים?.. תמהני כמה חבדניקי"ם את מכירה. אני מכיר לא מעט - וזה לא נכון. הוצאת שם רע.

וחב"ד תומכים בהתנחלויות לא "כזה כאילו" אלא מתוך הלב - כולל בכתיבות הפנימיות שלהם. בזמנו הייתי קורא לא מעט עלוני "כפר חב"ד", זה היה חם על ההתנחלויות, ללא שום ניסיון לעשות רושם על מישהו מבחוץ.

אכן, חב"ד מעוניינים מעבר לקירוב אנשים בכללי, גם שיהיו הרבה חבדניקי"ם - אך לא חייבים "ללכת עם זה". יש כאלה שזה מצוין להם - ויש עוד גוונים טובים ביהדות.

אתה יודע שתיארתי מה שקורה. הכל למשוך לחבד.בלומית

אלון שבות ובית אל זה לא קצה העולם . יש שם רק דתיים , והולכים שמה בשביל להפוך אותם מדתיים לחבד. אני לא בדקתי , ואני רק מקוה שהדתיים שם נישארים דתיים .

בקצה בעולם תימצא גם כל מיני פעילים של כל מיני אמונות שמושכים אנשים לכיוון שלהם . אז מה ?

ויש המון דתיים שמגיעים לכל מיני מקומות בעולם. קוראים לזהב "בית יהודי"  יש בצפון הודו ובכל מיני מקומות אבל בלי רעש .  ויש המוןם דתיים שהולכים לתקוע בשופר ולעשות מניינים בכל מיני מקומות בראש השנה גם בקיבוצים לא דתיים .

אבל בלי לפרסם .

שוב שלא יבינו לא נכון . אני לא אומרת שאם כל זה מכוון לחילוניים זה רע .  אבל בשטח זה  משתדלים למשוך דתיים.

לא...ד.

הם הולכים כדי לאחד את ילדי ישראל בתהלוכות כאלה, בהמשך למנהג שהיה משכבר שילדים היו יוצאים עם מלמדיהם "לשדה" ביום זה. זה עוד רעיון של הרבי מלובאוויטש זצ"ל.

למה להגיד בלי לבדוק?  גם אצלנו יש תהלוכות כאלה, ואני מכיר את המארגנים - שלא עושים את זה כדי "להפוך לחבדניקים". סתם קטרוג מיותר.  ואם הם שמחים על מי שנהיה חבדני"ק, זכותם..

להשוות אותם לפעילים "של כל מיני אמונות"?..  אולי גם תשווי את מכון מאיר למסיונרים, ר"ל?  מאיפה העיקום ושנאה הזאת?..  הם לא מושכים "לכיוון שלהם" - הם מחזירים אנשים מהעם הזה, שלנו, אל כור מחצבתם. מהעם הזה שנשאר מתי-מעט אחרי השואה הנוראה. אז זו התודה?..  אני מכיר משפחה עם עשרה ילדים (האמא ביקשה אותי לשלוח לה חומר לימודים עבור ילדיה. משם מכיר. ידעה היטב שאני לא "חבדני"ק"..), נמצאים באיזה "חור" באוקראינה, בשביל כמה יהודים ששם. ראיתי את תהלוכת לג בעומר שם - אף אחד לא נהיה שם "חבדניק" וגם לא סתם דתי..  מסורים את הנפש. הילדים לומדים ב"בי"ס אונליין" של ילדי שלוחים מכל העולם, דרך האינטרנט..  זו התודה להם? את היית מוכנה לעשות כך? להשוות אותם לכל מיני משוגעים והזויים?.. ואם חלילה מישהו מילדייך היה מתגלגל למקומות כאלו - גם היית מלגלגלת לחבד שמחזירים ליהדות, או שזה טוב רק כשמדובר בילדים של אחרים, במחילה?...

ואלו שמקימים "בית יהודי" - למדו את זה מחבד עושים זאת בעקבותיהם. 

ולצערנו, זה בכלל לא "המון".. ועדיין רחוק מאד מהיקף המפעל של חב"ד, עם כל מלאכת הקודש שגם הם עושים.

ואלו שהולכים לתקוע בשופר מבין הלא-חבדניקים, זה יפה מאד. זה לא מוריד קמצוץ ממה שאמרתי על הזכות והמסירות של חב"ד בזה. לשם שמיים לגמרי.

ורק להבהרה,בלומית=שונראמושיקו
מושיקו~=משיח עכשיו ~= משיח נאו~= ד'~= אושר תמידי~=שונרא

מושיקו~=משיח עכשיו ~= משיח נאו~= ד'~= אושר תמידי~= פרפר לבן~= הוד ותפארת ~= מה אני ומה חיי  

~=  פרושו   לא  אותו האיש

...+mp8

חחח עכשיו צרפת גם אותי לכל הניקים שהם ניק אחד?נהדרניצנית

נראה לי אפשר לפתוח מועדון למי שסובלת מבחילות כל ההיריוןחיוך

ראיתי נחמד לדעת שיש לי פיצוליםפרפר לבן
אצל אנשים אחרים

העיקר שהוא נהנה מזה

את כותבת ברצינות או בציניות??מה אני ומה חיי
דיון משעשע..משיח נאו בפומ!
בתגובותיו מתחמק מהעובדה שפועלים בבית-אל,אלון שבותשונרא

המסירות של מישהו למשהו שונה משלנו לא אומרת שאנחנו צריכים לתת לו לצרף את הילדים שלנו אליו.

בהחלט נכון גם על האנשים הנפלאים והמסורים של מכון מאיר.  בודקים, ורואים שמכון מאיר זה מצויין  ומצטרפים , ומי שחושב שיש כיוונים נגד מסורת אבותיו שהיא בסדר , אז שיחשוב מה מתאים לו מכל זה.

קראתי היטב את התגובות . יש  כאלה שלא תמימים .

אבל הרבה תגובות הם בטריק  קבוע. אנחנו  נחמדים כזה כאילו , אבל  שולחים חיצים בכל מזרוחניק   ציוייני שמוסר נפשו על התורה ועל קרוב יהודים לתורה :   הם רק למדו את זה מאצלנו .  אנחנו באמת והם סתאאאאאאם....

כותבים על חילוניים שלא בזה הדיון.

לא כותבים על  זה שהם הולכים לאלון שבות ובית אל ,  ומושכים ילדים מדרך אבותיהם וגורמים צער למשפחות.

אני מבית אלארץטרופיתיפה

אין לי מושג אם אנשים הסכימו או לא לתהלוכה של חב"ד אצלנו.

אין לי מושג למה שמישהו יתנגד... מה זה מפריע?

לצערי, יש מספיק נוער למשוך שאינו דתי  גם בתוך בית אל...

אני לא חב"דניקית בשום צורה, אבל יש לי רספקט לכל אדם שומר תורה ומצוות.

מה זה "פועלים בבית אל וכו'?"בת 30

מה זה, מחתרת חשאית שגונבת להורים את הילדים? בחיאת...

הורה שלא רוצה לשלוח את הילד לפעילות כזו לא ישלח וזהו.

ילדינו חשופים לערכים שונים ממקורות שונים. אז מה הלחץ הזה על תהלוכות חב"ד. מה, בגלל שילד הלך, שמע כמה סיסמאות, קיבל שלוק ושר על בר יוחאי הוא יהיה (חלילה וחס, לא עלינו) חב"דניק?

כידוע, יש לכל אחד בחירה חופשית בעולם.

וגם אם ילד נחשף לחב"ד, ואח"כ גדל, לומד את הדברים ורוצה להיות חלק מזה- מברוק.

יש לך פראנויה רצינית....

אני מביתאל, וחברה מאוד טובה של בית חבד.מרב.
שתי הבנות שלהם חברות טובות שלי..

אני גם תהיתי לעצמי מה הם מחפשים לעשות בביתאל.. מה הקטע אם כולנו דתיים..
ומצאתי את עצמי יושבת ואומרת תהילים *כל שבת* כי הלכתי אליהם לתהילים.. אז מה קרה? אמרתי אחרי התהילים של שבת גם את הפסוקים? לא הייתי אומרת תהילים בלעדיהם! ואני ממשפחה דוסית למהדרין.
הם פשוט מוסיפים תורה לישוב.. היינו מסתדרים בלעדיהם, אבל הם מוסיפים!
והם ממש ממש ממש אבל ממש לא מחפשים להפוך אותנו לחב"דניקים. נטו להכיר יותר את התורה ולהתחבר אל היהדות יותר.

אפילו יותר מזה-
יש לנו בית חב'ד בישוב ובית ברסלב. ברסלב וחב"ד, כידוע, לא בדיוק חברים..
אצלנו- המשפחות חברות.
אני חברה טובה גם של הבת של ברסלב (אני, בכללי, יותר מתחברת לברסלב...)...
ואפחד לא מנסה לשנות אפחד...

ואחיות שלי היו בתהלוכה. לא חזרו משם חבדניקיות, אל דאגה. אפילו לא נראלי יודעות מיזה הרבי ומזה חב"ד.
היו בתהלוכה, חגגו את ל'ג בעומר.. ואוי גוועלד רחמנא ליצלן גם אמרו כמה פסוקים (שאפחד לא המציא, כן? להגיד "שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד" זאת לא בדיוק המצאה חבדניקית...)

תגיד אתה אמיתי?פרח-בר
גם ביישוב שלנו יש תהלוכה , לא הבנתי מה הבעיה בזה? פתיון לילדים ? תגיד איפה אתה חי?!?!?!
זה כלום,לפעמים הם גם חוטפים ילדיםלשם שבו ואחלמה
ומבשלים בדם שלהם מצות ללג בעומר!
הי! עד למצות של ל"ג בעומר!הרועה

למה את מגלה?? את המצות הם אוכלים בפסח שני...+mp8
תגיד מה שתגיד, אבל שיהודים טסים בעולםצורית7

הדבר הראשון שכולם מחפשים זה איפה בית חב"ד הכי קרוב...

אלא אם כן הם טסים לאומן, כמובן...בת 30

שימו לב,לכח המחץ החב"די שמדכא מחשבה בפורום.שונרא

מאיפה צצים כאן המוני חב"דים (מושיקו~=משיח עכשיו ~= משיח נאו~= ד'~= אושר תמידי~= פרפר לבן~= הוד ותפארת ~= מה אני ומה חיי  ...  )  .

כולם לא מנסים לרגע להבין  להרגשות הורים שמושכים את הילדים שלהם מהם למשהו זר להם ולאבותיהם .

מנסה לרמוס מי שיש לו איזו מחשבה עצמית , בלי לבחול באמצעים, אילו משתמשים בעלילת הדם במצות !

מי שיש לו מחשבה עצמית ,  הם מציגים אותו כממציא עלילת שימוש בדם יהודים  במצות . אין להם גבולות. אין להם מעצורים .

ושוש ושוב שימוש במה שבכלל לא רלונטי - שהם עובדים על יהודים בכל העולם להיות חב"דיים . מה זה קשור בכלל לזה שמתאמצים להפוך דתיים לחב"דים?

כל הכבוד למופים שמעיז לכתוב אמת.

חפשו היטב הוא טובע בתוך ים התגובות של פלוגת המגיבים של חב"ד, שכנאה הם שלוחים באינטרנט , לשתק כל מחשבה וכל הרגשה אחרת.

תגיד, למה אתה כ"כ מפחד מחב"ד?בת 30

אני שואלת באמת. נשמע כאילו חב"ד מאיימת עליך באיזשהוא אופן.

אני לא חב"דניקית ואני לא מתחברת לרוב העניינים של חב"ד אבל אני לא מבינה למה אתה מתבטא ככה.

אז מה אם אין להם עלונים של אחרים ואז מה אם יש להם דגלי משיח ושאר ירקות. למה זה צריך להיות קשור אליך אם אין לך ענין בזה?

אתה מנסה כביכול "להגן" על ילדי ישראל התמימים והוריהם, אבל בין השורות לא נשמע שזה עיקר הענין. בין השורות נשמע שיש לך כעס מאוד גדול וגם אולי פחד. אז למה? מה הם עשו לך? אני באמת שואלת.                                               כי יש הרבה זרמים וגישות וכל אחד בוחר לו את דרכו שלו. ומי שלגמרי שלם עם עצמו במקומו שלו לא צריך להרגיש מאוים או לפתוח מלחמה נגד אחרים.  כשאדם "מקדש מלחמה" נגד דבר מסוים נראה שהדבר הזה נוגע לו באיזו נקודה משמעותית ולכן כ"כ מכעיס אותו.

חוצמזה שכל הניקים שהזכרת הם לא אותו אדם. תעקוב אחריהם בעוד פורומים ותראה.

האמת כולנו אותו בן אדם, אלפי פצלשים שמטרתם אחתלשם שבו ואחלמה
ללכוד את ילדי ישראל התמימים לציפורניהם הארוכות של החבדניקים מוההההההה
ולבסוף להשתלט על העולם!!! /צוחק צחוק פרוע ושטני/

ואי, אני ממש נהנה מהשירשור הזה.

רגע, עכשיו נזכרתי שלמעשה אנחנו החבדניקים, עשינו ברית עם הקרן החדשה כדי לממן את הפעילות שלנו (על פי ההסכם נתחלק בשלל חצי חצי) ולאחר להשמיד את כדור הארץ עם נשק גרעיני!!!!!
הם ממשיכים שפע קללות וגידופים במקום דיון רצינישונרא

העובדה שלא נותנים כניסה לאף עלון שאינו8 שלהם , מראה האהבה והסובלנות והפתיחות שהם רוצים שיגלו כלפי מאמציהם למשוך אליהם את ילדינו , היא לא כנה.

הם לא מגלים סובלנות דומה כלפי אחרים.

במקום לדון עניינית חוזר המבנה הקבוע .

" אני לא חבדניק אבל מעריץ את חב"ד , וכל מי שממשיך  לא לבטל את עצמו בפניהם הוא : אוכל דם במצות לפסח, ציפורניים ארוכות , מופרע נפש .... וכולם חייבים להוקיע אותו לחרף אותו ולגדף אותו" .

טוב בסדר, אז נעשה דיון עניינילשם שבו ואחלמה

|פורץ בצחוק משוחרר|

|מנסה להרגע|

|לא מצליח|

|מרגיש הכרת הטוב על הבידור שהחתול סיפק לי|

|מצליח להרגע|

שונרא היקר

אם משהו מפריע לך בחב"ד היקרים,

אתה מוזמן לאישי ואנסה לעזור לך לנסח את זה

באופן שייתחסו אליך ברצינות. 

נשמע כמו "הפרוטוקולים של זקני חב"ד"....ד.

אם כולנו נהיינו "חבדיי"ם" בלי שאנחנו אפילו יודעים - ו"שלוחים באינטרנט" - 

ואנחנו אפילו לא מודעים לרגשות עצמנו כהורים "כשמושכים את ילדינו למשהו זר"... - 

אז שמא לקחו אותנו בצעירותנו לתהלוכה שלהם בלי שהרגשנו...

כדאי להירגע, ובזריזות.  

אפשר לכתוב דעות בצורה מיושבת ועניינית.

הרב עובדיה יוסף:חב"ד עבודה זרה.אין לשלוח ילדים לשםשונרא

אני מתאפק ומתאפק מול כל הגידופים הנוראיים ש

מושיקו~=משיח עכשיו ~= משיח נאו~= ד'~= אושר תמידי~= פרפר לבן~= הוד ותפארת ~= מה אני ומה חיי ~= לשם שבו ואחלמה ~= בת 30 ~=  טאבולה רזה ~= פרח בר

שכוללים מאכילת דם במצות לפסח ועד הפרוטוקולים של זקני חב"ד . במקום התיחסות רצינית רק שינאה שינאה, לעג ועוד לעג , ונפנוף בדגל  שבו הם משקיעים כל כך למטרות פרסומת - בית חבד בטרינידד ! ( לא מזכירים שיש להם גם באלון שבות ובית אל) .

אז הגיע הזמן לא להתאפק יותר ולצטט את הרב עובדיה יוסף שברר וקבע חד משמעית

http://tinyurl.com/6tnrw7w.

חובה להקשיב !  לשתי הדקות הראשונות. !

בשמו ובשם הרב ש"ך שגם הוא ברר , שבחב"ד עושים את הרבי שלהם לאלוה , לא רק למשיח, וזו עבודה זרה ממש !

אלו דברי שני  גדולי תורה. תגידו עליבם "פרוטוקולים של זקני חבד" תגידו עליהן " אוכלים דם במצות בפסח" תגידו עליהם מה שתגידו . הם קבעו שהוא עצמו גורם לאלה שאיתו לחשוב כך.  תקשיבו היטב .

האם תדרשו למחוק את דבריהם , ולשמוע רק אליכם ?

האם תגידו שוב "אבל  גם הם יודעים שיש לנו בית חבד בטרינידד , ולכן זה שאנחנו עושים איש לאלוהים זה לא כלום ?

ברור  שיש לשמור מרחק מכל זה .

הפוסל במומו פוסלפרח-בר
אני לא חבדניקית - רחוקה מכך אלף שנות אור , ובכל זאת מכבדת אותם כמו שאני מכבדת כל קבוצת אוכלוסיה אחרת שלא מחזיקה בדעותי ...אין שחר לטענותיך זו האמת - אף אחד לא גונב ילדים , ילדים גודלים להיות מבוגרים שבהחלט יכולים ללכת בדרך שונה מהוריהם וצריך לכבד את זה - מספיק לפילוג העם כולנו יהודים ואיש איש באמונתו יחיה
חוצפה לומר שלרב עובדיה יש מום של הצגת עצמו כאלוה!שונרא

את לא מכבדת מי שלא מחזיק בדעותיך .

את רואה שהרבנים עובדיה וש"ך  קובעים בפרוש שבררו היטב ומצאו את  שהרבי של חב"ד מציג את עצמו כאלוה.

http://tinyurl.com/6tnrw7w.

חובה להקשיב !  לשתי הדקות הראשונות. !

ואת קופצת בלי שום בסיס  וזורקת כלפי תלמידי חכמים אלה  דיברי ביזוי ,

"כל הפוסל במומו פוסל"  כאילו שיש לך  שמץ בסיס להגיד עליהם שהם בעלי  המום של הצגת עצמם כאלוה !  

צפוי שעכשיו 

מושיקו~=משיח עכשיו ~= משיח נאו~= ד'~= אושר תמידי~= פרפר לבן~= הוד ותפארת ~= מה אני ומה חיי ~= לשם שבו ואחלמה ~= בת 30 ~=  טאבולה רזה ~= פרח בר  

יגיד,  ואני מתכוון שכל אחד מהם יגיד  בערך ככה :" אני לא מחבד אבל  הרב עובדיה יוסף אמר שיש הרבה בתי חב"ד וזה אומר שהוא  והרב ש"ך חזרו בהם מזה שאמרו שעבודה זרה זה לא בסדר.

מובן שלא דיברתי על הרבפרח-בר
אלה עליך ....לא מתפקידי לשפוט אף אוכלוסיה
נו, שאתה תאמר "לא מכבדת את מי שלא מחזיק בדעותייך"?ד.
אפשר לחשוב מה יקרה אם בנך קצת ירחיב את אופקיוממיזה

אני למשל החבדניק היחיד בשכונה שלי (שכונה של דתי לאומי)ועשינו אתמול תהלוכה גדולה עם הרבה מילדי השכונה

ואף אחד כולל רב השכונה ושאר ההורים לא בא לבדוק מה הילדים שרים ולא הפריע להם שהפרחנו בלוני משיח וכל השלטים היו  

עם הכרזת הגאולה, וחוץ מזה אף אחד עוד לא התפקר מלימוד תורת חבד והשתתפות בכל מיני פעולות שלה

זרם תגובות להסתרת דבר הרב עובדיה שפולחנם עבודה זרהשונרא

שימו לב  מושיקו~=משיח עכשיו ~= משיח נאו~= ד'~= אושר תמידי~= פרפר לבן~= הוד ותפארת ~= מה אני ומה חיי ~= לשם שבו ואחלמה ~= בת 30 ~=  טאבולה רזה ~= פרח בר ~= ממיזה   

מגיב וחוזר ומגיב , וכונתי לכל אחד ואחד מהרשימה בנפרד , גם למושיקו שמלאכתו נעשית ע"י .... אחרים

רק כדי להסתיר את תגובתי שלפני כן .

הם לא מתייחסים לעצם הדברים של הרב עובדיה ושל הרב ש"ך שהרבי שלהם קובע לסובבים אותו שהוא אלוהים , ושזו עבודה זרה.

ושצריך להרחיק כל יהודי מזה..

אז עכשיו ממזיה מספר שרב שכונה לא  הכיר את דברי הרב ש"ך ודברי הרב עובדיה יוסף 

http://tinyurl.com/6tnrw7w   

שהרבי מלובביץ'  עושה עצמו אלוה . וההפולחן סביבו זה עבודה זרה.

או שלרב השכונה לא היה אומץ לצאת נגד זה .

אם מישהו מויז'ניץ היה עושה מצעד ויז'ניץ בכפר חב"ד היה מתעורר , במקרה הטוב, בחדר מיון.

נו..ד.

זה כבר באמת הגזמה..

אתה "יודע שכל מה שעונים זה כדי "להסתיר את תגובתך"....

ואיזה "מאפיה" התארגנה פה בשביל זה...

נו..

כל ילד ידע לסנן ע"ז שבחב"ד ולהישאר דתי? זה לא כך.שונראאחרונה
עבר עריכה על ידי שונרא בתאריך כ' באייר תשע"ד 05:42
עבר עריכה על ידי שונרא בתאריך כ' באייר תשע"ד 05:40

לדעת אדמין לכל ילד יש את היכולות שהיו לו . וכל ילד יהיה מודע לדברי הרב עובדיה יוסף והרב ש"ך  שהחשבת הרבי מלובאביץ לאלוה זה עבודה זרה

http://tinyurl.com/6tnrw7w  

וכל ילד ייזהר ויקיים : רימון מצא תוכו זרק וקליפתו , הבלונים ודגלי משיח, אכל  ! 

חז"ל לימדו אותנו בהרבה מקומות שלא  לסמוך על זה שכל ילד יבין  וייזהר בדברים שמבוגרים טועים.

כאן בפורום  היה הדיון הבא : 

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/f38

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/f38

שאלה : האם אתם מסכימים עם המשפט הבא": 

""הרבי הוא אלוקים" ,משפט שאמר לי חסיד חב"ד ?

תגובה :  מושיקו

ט"ז אדר ב 22:14

כותרת:  אם זה לא מספק אותך אתה מוזמן ללמוד את כל השיחה .

תוכן:  " אנוכי עומד בין ה' ביניכם" , כיון שאין בזה שום הפסק – כל מציאותו היא הקב"ה ( זיין אלא מציאות איז זיין דער אויבערשטער ) .   

( שימו לב, זו תשובה לשאלה אם הרבי מלובאביץ' הוא אלוהים .   הזיהוי עם משה נעשה  כדבר מובן מאליו)

אפשר לתת תירוצים מהיום עד מחר , אבל  ברור ההבדל בין הדברים הברורים של  הרב עובדיה שהאמונה שמפיץ הרבי מלובאביץ'  שהוא אלוהים  היא עבודה זרה , לבין  דברי מושיקו.  שאחריו נוהה חלק  מאלה שברשימה :

משיח עכשיו ~= משיח נאו~= ד'~= אושר תמידי~= פרפר לבן~= הוד ותפארת ~= מה אני ומה חיי ~= לשם שבו ואחלמה ~= בת 30 ~=  טאבולה רזה ~= פרח בר ~= ממיזה 

ברור שחלק מאלה היו ילדים דתיים שנמשכו  בלי הסתייגות. בתחילה אחרי בלונים ודגלים ובהמשך קיבלו בלי סינון  גם את מה שכתב מושיקו:

כל מציאותו ( של הרבי שלנו) היא הקב"ה ! ( זיין אלא מציאות איז זיין דער אויבערשטער ) .    

ארגון או הסתדרות המורים?לאחדשה

לא ממש קשור לפורום..

בעברי (המפוקפק) עבדתי ביסודי והייתי חברת הסתדרות. ממש נהניתי מההטבות, ההורים שלי חברי הסתדרות וככה זה היה וזהו. השנה חוזרת לחינוך, והפעם בחטיבה עומדת בפני אפשרות בחירה.

מה אומרים, הסתדרות או ארגון? ולמה זה ולמה זה?

תודה תודה

ברכת השם על ראשיכם

הלקוחות שלו. כלומר ההוריםמשה

פשוט.

כן יש סיכון של שיווק. אבל זה נכון בכל מקצוע.

לא יודעת מה לעשות - אוכלתמיד בבטחה

ברוך השם קניתי מקפיא אז לפחות יש מקום עכשיו.

אנחנו לא יכולים לאכול הרבה סויה או דברים מעובדים מדי (בעיות עיכול) אז אי אפשר שניצלים קפואים וכו'.

בעלי לא ממש אוהב עוף (גדל צמחוני), הוא מוכן לאכול אבל הרבה פעמים מגעיל אותו שיש עצמות וכו'.

ניסיתי להכין פרגיות מראש, להקפיא ולחמם, לדעתי יצא מעולה, בעלי לא אהב...

בשר טחון - אפשר להכין ולהקפיא, אבל זה קצת יקר וגם כמה מגוון אפשר, נמאס שהכל אותו הדבר.

וצריך חלבון...

אין לי כח להכין חדש בכל פעם, אני רוצה משהו שיהיה קל להכין הרבה מראש או פשוט להוציא מהמקפיא ולאכול

בשר טחון לדעתי לא יקר במיוחדיראת גאולה

אפשר גם עוף או הודו טחון, הודו לדעתי הכי טעים והכי בריא.

מטחון אפשר להכין אין סוף אפשרויות.

אפשר להכין עיסה אחת גדולה, להקפיא במנות קטנות, וכל פעם להכין מזה משהו אחר. או להקפיא מוכן, זה בד"כ מעולה.

אפשר מאותה עיסה להכין עראיס, קציצות מטוגנות, שיפודונים, קציצות ברוטב, מוסקה, לזניה בשרית, פיצה בשרית, לחמעג'ון / פוקאצ'ה בשרית, ובטח עוד כמה אפשרויות ששכחתי.

לעיסה אפשר להוסיף ירקות או לחם שיגדילו את הכמות (בעיקר משיקול כלכלי. למרות שלדעתי פרגיות הרבה יותר יקר).

אפשר להכין קציצות, ולמחרת לבשל את אותן קציצות בתוך רוטב. עונה לדרישות שלך?

קטניות זה מקור חלבון מעולה, ויש את האריזותמהות

המעולות -ממש טעימות וללא חומרים משמרים של קטניות שנקראות "שטראוס בקופסה" -זה לא קפוא אלא בא מוכן לאכילה בטמפרטורת החדר, כך שאפשר להוסיף לאורז (לדוגמא -עדשים ואורז כמו במג'דרה), לקוסקוס (לדוגמא- חומוס במרק של קוסקוס) ואז זה גם חלבון מלא ,מכיוון שקטניות+דגן =חלבון מלא.

אני הרבה פעמים פשוט מערבבת את הקטניות עם סלט וטחינה וזה מעולה.

רעיונותנפשי תערוג

פרגית במחבת

חזה עוף במחבת

שניצל

קציצות בקר

קציצות הודו

לכל אחד המקציצות אפשר לעשות כמה סוגי רטבים ואז יש ממש גיוון

נקניקיות ביתיות (אשתי מכינה ויוצא מדהים)

המבורגר מבשר טחון

קבב מבשר טחון

צלי בשר

זה בגזרת הבשרי

אפשר גם דגים

דג מטוגן

דג ברוטב

דג בתנור

סלמון

קציצות דג

טונה

קציצות טונה

ואפשר לקבל חלבון גם מקטניות

מגדרה

חומוס ביתי

קוסקוס עם חומוס

מרק אפונה

מרק שעועית

גם במוצרי חלב יש חלבון.

זה מה שעלה לי לראש כרגע.

מניח שיש עוד הרבה מאוד דברים

ככה שיש מבחר

רוב הדברים שרשמתי בבשר עוברים הקפאה בסדר גמור (גם שניצל. לא חוזר להיות קריספי אבל בסדר גמור)

השאר זה דברים שאפשר להכין יום-יומיים לפני וישמרו במקרר

ממליצה לך לקנות נינג'ה גרילרינת 24

מאד קל לבשל ומאד טעים.

פשוט מניחים שם חזה עוף/פרגית/ סטייק/דג עם קצת תבלינים וזה מוכן די מהר.

כמה זמן זה די מהר?פצל"פ

לנינג'ה לוקח זמן להתחמם, תלוי איזה תוכנית אתה שםקופצת רגע

לא מדדתי בדיוק כמה זמן אבל נניח תגריל על עצמה גבוהה אולי עשר דק? בערך? זה עד שהוא מתחמם ואתה יכול לשים אוכל בפנים.

כשאתה מכניס, לוקח כמה דק' עד שמוכן תלוי מה הכנסת:

נניח פילה חזה עוף, 6 דק', אם היה קפוא אז אולי 8 דק', המבורגר קפוא קבבים קפואים עשר דק', כנפיים קפואות שכבר תיבלנו מראש אני אוהבת לשים לאיזה רבע שעה ויותר אבל מוכן כבר אחרי 13 דק' בערך.

דג מושט קפוא עם תבלינים, ברוקולי ושעועית, סביב 12-13 דק' למיטב זיכרוני

תודהפצל"פ

10-15 דקותרינת 24

👍🏻פצל"פ

תודה

אפשר גם מנגל גז אם יש מפרסתהמקורית

הרבה יותר טוב מהנינגה לדעתי ( יש לי את שניהם)

הרבה דברים אפשר לקנות טרי,שימושית

להכין לבישול או טיגון, ולהקפיא, כשמכינים זה בדיוק כמו טרי.

(קציצות/שניצלים/פרגיות מתובלות/כדורי פלאפל/ דגים וכו')

ראיתי מישהי שמכינה נקניקיות בייתיות מעוף טחוןלאחדשה

חזה עוף בסוגים שונים של רטבים (אם תרצי אפרט) ולהקפיא בצורה שטוחה בשקיות זיפלוק

בלילה של בשר או עוף טחון- כשמוסיפים לחמניה סחוטה תפוא, בצל, קישוא הביצים זה יכול כמעט להכפיל את נפח מוזיל משמעותית את המסה. ואפשר להכין מזה המון דברים.

פרגיות- לתבל ולהקפיא עם תיבול ואז רק להפשיר ולטגן או בנינג'ה/תנור.

מגוון סוגי קטניות ברורות מושרות

אפשר גם פשטידות שזה אחלה.

אשמח למתכון לנקנקיותסטודנטית אלופהאחרונה

מחפש סיר למכסה שאני?אדם פרו+

יש למישהו?

התמודדות עם הבעל בשבתות אצל ההוריםסיגליות

הי שלום לכולם!

נשואה שנתיים לבעל מתוק, התחתנו בגיל מאוחר..

העניין שהוא שבעלי מאוד מקובע בנוגע לסדר יום שלו,

ההתמודדות באה לידי ביטוי בשבתות שאנחנו אצל ההורים שלי.

הוא רגיל לאכול מייד כשחוזרים מבית הכנסת, בשעה 10:30 סעודת שבת. כשאנחנו בביתנו ככה אנחנו נוהגים.

אצל ההורים שלי הכל יותר בנחת, התפילה נגמרת מאוחר יותר, אחר כך יושבים קצת בסלון ומדברים וכל האחיות נפגשות, והאחיינים, בקיצור, שמח. יוצא שיושבים לאכול לא לפני 11 וחצי או 12.

בעלי בזמן הזה נהיה כועס ועצבני, ואני במתח בלתי נסבל כל הזמן הזה כי אני יודעת שרגע השבירה מתקרב...

הוא עם פרצוף כועס, לא מדבר עם אף אחד, יושב עם פרצוף בתוך הספר שהוא לומד (פרשת שבוע או משהו).

אני מתביישת בטירוף בהתנהגות שלו מהמשפחה שלי, ובסטרס מטורף ממה שעומד לקרות (לא קורה יותר ממה שתיארתי אבל בשבילי זה בלתי נסבל).

לאחר מכן אני לא מדברת איתו כל השבת מרוב כעס על זה שהוא פעם בחודש וחצי לא מסוגל להיות קצת בביטול ולתת לי להנות עם משפחתי שאני כלכל אוהבת וגרה רחוק מהם (אנחנו גרים במושב שלו...)

מה מציעים לי לעשות? לדבר על זה זה קשה כי אני כלכל טעונה בנושא שאני אומרת מילים ממש קשות...

והוא גם תמיד מתנצל ומתייסר אבל נופל שוב.

בהחלט מבינה אותוזקנת השבט

וגבר שלא מקבל בזמן את הארוחות שלו בהחלט הופך רעב ועצבני.

פתרון אפשרי זה לאכול לפני התפילה. עוגות וכדומה. כמות שתזין אותו עד 11~12. יש פוסקים שלא רק מתירים זאת, אלא אף אומרים שזה הידור מצווה (לאכול כדי להתפלל) כמובן אחרי ברכות וקריאת שמע.

אחרי טריק כזה הוא יהיה גם קשוב, וגם פנוי להשתלב בשיחות לפני האוכל, וגם לא דאגן בנוגע לשעת התפילה המדוייקת. מנסיון.

חכמת ההמונים חיפוש ברגים מיוחדיםהעני ממעש

לא קשור לפורום **

מחפש אומים לג'אנטים

משהו נדיר

מתקשה למצוא במוסכים ובפנצ'ריות

אם מישהו מכיר אשמח לשמוע

בדקת בעלי אקספרס? אול אתרים של חלפים לרכב?דוד100

חיפוש מדוייק בגוגל לפי דגם הרכב, ניסית?פ.א.

וכן כמובן חיפוש ממוקד באלי אקספרס

אם תכתוב לי את מה שאתה מחפש. אנסה לחפש גם כן.

איזה רכב?משה

זה לא מקורי. הוחלף למגנזיוםהעני ממעש

אז מה?משה

מה החלק המקורי? ננסה לעזור לך למצוא.

יש ברחבי הארץ כמה חנויות ברגים גדולות___

חפש בגוגל. חלקם גם עובדים עם יצרנים ויכולים לייצר לך בהתאמה אישית.

חנות אום ובורג בתלפיות עוסקים בזה ממש...אולי יהיהרקלתשוהנ

מכסה של ברגי גלגלים או ברגי גלגלים עצמם?נפשי תערוג

אם זה ברגי גלגלים. אין יותר מדי מה להתבלבל. בכל חנות חלפים לרכב יש. עולים כ10-20 שח לאחד

אם זה מכסה. תזמין מחו"ל. יש יותר מבחר ולא צריך לכתת רגליים בין חנויות כדי למצוא משהו שאתה אוהב

תודה לכולם, הסתדרתי..העני ממעשאחרונה

מכשיר ניקוי בקיטור אדיםמפלצתקטנה

האם כדאי לי לקנות מכשיר כזה? המטרה היא לנקות את הפינות של הבית שכרגע מאוד מלוכלכות ואת הרובה בין המרצפות (יחסית עשו לי רובה מאוד עבה). מה דעתכם? מכירות/ים? יכולים להמליץ? תודה

מדהים. קנינו לצורך ספציפי, אבל גילינו שעוזר מאודהסטורי

גם לנקיון באופן כללי.

קנית דגם ביתי או אחד גדול יותר? אשמח ממשמפלצתקטנה

לשמוע פרטים נוספים. תודה!

די קטן, של חברת KARCHERהסטורי

מה עוד מנקים איתו?שמשית123

הכל - עוברים איתו על כתמים קשים, מנקים שירותיםהסטורי

ספות, מזרונים, בגדים שצריכים ניקוי יבש ושלל שימושים שאיני זוכר כרגע.

לי יש, מאושר עד.המקורית

אחלה מכשיר. מרוצה.

אגב לרובה יש תכשיר של חברת sag. לא זול אבל זה פשוט לשפוך ולשפשף עם מטאטא. קניתי וטרם ניסיתי אבל ההמלצות טובות

קניתי אתמול של קרצר עלה לי 800 שקלמפלצתקטנה

ניסיתי את סאג . לא עובד כמו בפרסומת אולי אנסה שוב יש לי בבית. תודה

תעדכנינהג ותיק

ותספרי איך הוא עובד ומה התוצאה.

האם שווה את המחיר

בע"המפלצתקטנהאחרונה

מדד טל לוריא לחינוךאריק מהדרום

מדד לוריא לחינוך

ואיפה מפלגות גוש הקואליציה? למה אין מצע?

אי אפשר לחולל את השינוי (המוצדק להבנתי)מי האיש? הח"ח!

שלוריא הציע, מציע ומן הסתם יוסיף להציע - אבל מהיציע... - במערכת, ללא שינוי באספקטים נוספים. אינך יכול לעשות את התקציב הישראלי למכונת "ביטחון" אינסופי במאות ביליונים, ולייצר בד בבד גם מערכת חינוך מושקעת ומתוקנת ושיוויונית לעילא. אינך יכול לשנות את סדרי התעסוקה של מורים ומורות ("עובדי ההוראה" כלשון המסגרת המארגנת הייצוגית שמונחתת עליהם), למשל חוזים אישיים בקנה מידה נרחב, בלי להציג תוכנית לשינויים כאלו לעיון ולאישור כלשהוא של הציבור, ממשאל עם ועד בחירות כלליות. וקצרה כאן היריעה מלפרט את כל היקף השינוי הדרוש ותשומת הלב הפוליטית והמנהיגותית לנושא. זה דורש שינויים ברמת לוח השנה הציבורי והתעסוקתי הישראלי, במגזר הציבורי ובמגזר הפרטי והעיסקי. זה דורש משהו בסדר הגודל של קומיסר בברית המועצות או מזכיר בסגל הבית הלבן באמריקה. אולי משהו בסגנון טריבון רומי, משהו שיש בידו את מלוא הסמכות, מלוא האחריות ומלוא המשאבים לחולל פעם אחת ולתמיד כזה שינוי. בלי זה אין טעם אפילו לעשות צעד ראשון.

קידום יפה למפלגת אל-הדגלנקדימון

הייתי מעדיף יותר שקיפות בנושא.

הוא שקוף לחלוטיןאריק מהדרום

מציין איזו מפלגה פרסמה בכלל מצע.

מה הניקוד ולמה.

הכל מפורט לפרטי פרטים.

מה לעשות שמפלגות הקואליציה טרם פרסמו מצע בנושא חינוך, אף אחת מהן ומפלגת אל הדגל היא המפלגה היחידה שדיברה על ארגוני המורים במצע החינוכי שלהם שזה בעיני טל לוריא עיקר הבעיה.

זה חלוםמשהאחרונה

אבל פייגלין כמו פייגלין יתקשה מאוד לחבר בין החלומות שלו לבין המציאות הישראלית.

טוב, אחרי שעזרתם לי בשאלת הבריכה, יש לי עוד שאלהשמשית123

איך החלטתם על איזה כשרות להקפיד?

אני מדברת על בני אדם פשוטים שלא בקיאים בכל פרטי ההלכה ודקדוקיה.

אחרי שהתבחבשנו שנים רבות החלטנו לאחרונה לנסות ללכת לפי כושרות, אבל מודה שלא מצליחים במאה אחוז, בעיקר שמתארחים בחוץ, וקיים גם קושי למצוא אוכל קנוי (לא קורה הרבה אבל כן לפעמים כשנוסיים מחוץ לעיר ולא מתחשק לקחת איתנו את כל הבית).

נקודה נוספת שמציקה לי, אחת המשפחות שלנו לא דתיים, רצה הקב"ה אותה משפחה אוהבת להכין אוכל ובכמויות, לא מתארחים שם המון, אבל כשכן יוצאים עם שקיות מלאות כל טוב, רק לשלוף מהמקפיא ולבשל. מדובר באמת בהשקעה גדולה של כסף וזמן.

כשהתחתנו ניסינו לעשות איפוס ולהגדיר כללים, אבל אני בתור מי שמבשלת ומתמצאת בענייני המטבח רואה שלא תמיד הכל לפי הכללים.

לא כל המוצרים תמיד הכשרות שביקשנו, לא משרים ירקות של חסלט, הם אומרים שיש הפרדה בין הסכום של בשרי וחלבי (אלה שמגיעים איתם, אלה שבשולחן זה כן סט שונה), ועוד ניואנסים קטנים הגדולים שמי שלא שומר כשרות לא יכול להכיל.

עשינו עוד כמה שיחות, וכשיש משהו ספציפי מאירים, אבל בהרגשה שלי כל כך חשוב להם האוכל שלפעמים הם מעגלים פינות.

התייעצתי בעבר עם רב שמכיר את המשפחה, והוא נתן תשובה שדי שיחררה אותי מהעול של זה, אבל עדיין מרגישה שהרבה מהאחריות עליי כי בעלי לא שם לב מטבע היותו גבר.

לא לקחת אוכל או להתארח שם יפגע בהם בצורה קשה מאוד.

מה הייתם מייעצים?

טוב לא בקי עד כדי כך. לא ידעתי שהם מספיק דרומייםהסטורי

אולי יעניין אותך