ערביי-ישראל=גייס-חמישירן22

בס"ד

חבר'ה הערבים בישראל מתחילים להשתולל ולתמוך בחמאס ובחיזבאללה ולקרוא לרצח של יהודים.

בצפון הם משתוללים כבר שבוע והתשקורת-השמאלנית לא מתייחסת לזה בכלל.

נהיה מפחיד לנסוע בכבישי-הצפון הם זורקים סלעים ובקבוקי-תבערה  על מכוניות של יהודים במטרה ברורה לרצוח יהודים.

והמשטרה לא עושה כלום היא גיבורה רק על יהודים שרוצים להתיישב בנחלת-אבותיהם.

גם בנגב הערבים הבדואים מזדהים עם חמאס ומשליטים טרור.

העיקר את הביטוח-הלאומי ושאר הזכויות-הסוציאליות המחבלים האלו יודעים לקבל....

חייבים להתאחד נגד האויב-הערבי, הרב כהנא-צדק!!!

והשמאלנים הבוגדים האלו עוד מצדיקים אותם רק היום הם הפגינו נגד צה"ל בכיכר השיכור-רעבין.

מה אתם מציעים לעשות?

אם היה אפשר להגיד לצהל...matanyalan
להרוג אותם, אז בכיף שהיה הורג אותם וזורק אותם לים..
יאווו כולי עצבים אני לא מבין את הבג"צ האלהeshel

איך הם נותנים אישור להרים דגלי אויב בשטח המדינה

אני מת לעשות הפגנה בצפון ואז כשיבואו ערבים אני יתן להם אלות בראש

מצטער אני מתוסכל מהמערכת המשפטית שלנו

בג"ץ בעצמם ערבים!!בת-אליי

בשבילי אין הבדל בין ערביי' ישראל, בדואים וכ'ו..כולם חמאסניקים ואת כולם צריך להשמיד!!!

רק לפני שעה הראו שהם צועקים שהעם הוא חמאס וחמאס הוא העם..וישראל לא קולטים את זה ולא רוצים לפגוע ב"חפים מפשע"..

הם ממש לא גייס חמישי - הם ערבים לאחיהםיהודי שמח
מי שגייס חמישי אלו השמאלנאצים הבוגדים, המפגינים לטובת חבריהם במרצחים הערביים ימ"ש.
בת-אלייotk100
איך את מעיזה לקרוא לפושעים אלה בשם 'ישראל' ???

לפי השו"ע זאת המציאות.מ.מ.י.ר

אמא שלו יהודיה? הוא יהודי. צדיק, בינוני או רשע - אבל יהודי.

ובמקום להתגדר כל הזמן בכינויים ולנסות למצוא כינויים חדשים (שמאלנאצים, ס-מאלנים וכו') - כדאי לשנות את המציאות.

רובם המכריע הם תינוקות שנשבו (פסק החזו"א בתחילת יו"ד, עוד לפני שישים שנה כשהמצב הרוחני היה גרוע פי עשרים מהיום). לכן יש את כל הפריצות וכו' - ומזה נובע גם היחס לארץ ישראל.

העם צמא. ומתוך פעילות שלי במעייני הישועה מדי פעם, אתה באמת רואה - הם צריכים את זה כמו אוויר לנשימה! מחפשים, ולא יודעים מה מחפשים! וכן, גם כאלו שדעותיהם בעניין ארץ ישראל הם משונות מאוד.

אם יחזרו בתשובה - אתה תרוויח כמה עולמות, תרוויח עוד יהודי שהולך בכל דרכיו ע"פ התורה, וממילא - מאמין בא"י ע"פ התורה. וגם אם זה "ערב רב" (וגם אם יו"ר שלום עכשיו), והוא יחזור בתשובה - נקבל אותו בזרועות פתוחות.

לעומת זאת, אם תתחיל עם כל הססמאות, אתה בהחלט תצליח להוציא את העצבים, אבל לא יותר מזה.

העם אולי תינוקות שנשבו, בג"ץ - שונאי ישראל רשעיםיהודי שמח
ששום לימוד זכות לא תקף לגביהם. מדובר ברשעים להכעיס, ומסוכנותם ליהודים חמורה בהרבה מאשר סכנת החמאס.
סליחה..אני ממש מצטערת..אבל לא התכוונתי רקבת-אליי

אליהם אלא לממשלה, השמאלנים והתקשורת..

אנשי ימין הפגינו מול פעילי השמאל בת"א:יהודי שמחאחרונה
פרסום ראשון: 03/01/09, 21:21

אנשי ימין הפגינו מול פעילי השמאל בת"א

מאות אנשי ימין לא יכלו לשבת הערב בביתם לנוכח כוונתם של ארגוני השמאל להפגין נגד פעולה צה"ל בעזה תוך הנפת דגלי אש"ף.
חזקי עזרא

תדמור הגיב על החלטת בג"ץ לאשר לפעילי השמאל להניף דגלי אש"ף למרות התנגדות המשטרה, "החלטות בג"ץ הן לא דבר חדש, בג"ץ הפך לסניף של חד"ש ובל"ד אפילו מר"צ ציוניים לידם, אני חושב שהמשימה הראשונה אחרי הבחירות ובתקווה שהמחנה הלאומי יגדל הוא קודם כל לרסן את בג"ץ להגביל את הסמכויות שלו. זה גוף ששם לו למטרה להחריב את מדינת ישראל כמדינה יהודית".

"נמשיך לפעול", אומר תדמור, "בכל הזדמנות אפשרית. כבר השבוע ביום שלישי הקרוב נקיים הפגנת תמיכה נוספת בתל אביב".

ח"כ גלעד ארדן (הליכוד) אומר כי החלטות המשטרה ובג"צ בקשר להפגנת התמיכה בצה"ל הן מחפירות ומפלות לרעה את מי שתומכים בצה"ל מול מי שמזדהה עם האויב, כלשונו.

בתום הפגנת התמיכה שיזם ארדן בהשתתפות מאות צעירים במרכז ת"א לא מאפשרת המשטרה לתומכים בצה"ל לעזוב וכלאה אותם במתחם. לטענת המשטרה העיכוב נובע מחשש לשלומם של מפגיני השמאל שצועדים בתהלוכה נגד חיילי צה"ל והמבצע בעזה.

יו"ר האיחוד הלאומי יעקב כץ (כצ'לה) מזהיר שההחלטה לאפשר לפעילי השמאל ולערביי ישראל לצעוד בלב תל אביב עם דגלי פלשתין משרתת את התעמולה והלוחמה הפסיכולוגית של החמאס.

"לא יתכן שבזמן שחיילינו מחרפים נפשם בגבול עזה יתהלך גייס חמישי של ערבים ופעילי שמאל ברחובות תל אביב ויניף את דגל האויב. הגיע הזמן שתדע כל אם עבריה שהפקידה את גורל חיי בנה גם בידי שופטים ראויים לכך", אמר.

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה