אני מסכימה ממש עם העניין שאמרו פה שאם ה' נותן לך ניסיון הוא גם נותן לך כלים להתמודד איתו, והוא יודע שאת יכולה(עם מאמץ, ברור)
אבל גם תיהי בטוחה שהוא לא רק מפיל עלייך את הניסיון הזה ואומר- היא יכולה להתמודד וזהוו, שתתמודד. בכלל לא!
הוא עוזר לך,, כן, גם אם זה לא כ"כ נראה ככה! הוא תמיד שם בשבילך! תפני אליו, תנסי להסתכל ולזהות איפה הוא נמצא שם, איפה את רואה שהנה, פה הוא עזר לי להתמודד, פה הוא קידם אותי, תנסי למצוא את הרגעים האלו- גם כשממש קשה ונראה שאין, ואת לבד..
כי ברגע שתמצאי אותם, תזהי אותם, תתפסי אותם שם, והם יהיו לך כמו מקפצה כזאת, ה' מתחיל, הוא מאותת ועוזר לך, וכל זה כדי להקפיץ אותך טיפה למעלה, לפתוח לך עוד דרך להתמודדות, לתת לך התחלה, קצה, משו.
ברור שזה קשה, קשה להבין את זה באמת, קשה לחשוב על זה ברגע של משבר, אבל תנסי, באמת שזה יעזוור לך כ"כ!
יש כזה סיפור(לוזוכרת בע"פ, אנסה) על אדם שביקש מה' לעזור לו, לתת לו סימן שהוא שם, וה' עזר לו בכל מיני דרכים והוא פשוט לא שם לב(ביקש לראות- התעופף עלה, ביקש לשמוע, היה ציוץ של ציפור, ביקש אפילו שיגע בו, ופרפר נחת עליו, אבל הוא פשוט לא שם ♥ לזה והזניח)..
ותשימי לב, שמה שאת מתארת זה בדיוק כמו ים, ים עם גלים.
כשתעמדי בים, כשיש גלים, יבוא גל אחד, תעלי עליו, תעברי אותו, תתאמצי ותנצחי אותו, יבוא עוד אחד, גדול יותר, גם אותו תעברי, וככה יבוא עוד ועוד. וכל פעם הם מתעצמים, הם גדולים יותר, ועד שאת עוברת אחד, כן, מגיע עוד אחד, ועוד אחד, ועוד..
אבל שימי לב רגע- למה נועדו הגלים בים? הגלים האלה- באמת כן יכולים לסחוף אדם למוות, להטביע אותו, או להעיף את הסירה לכיוון השני.
אבל הגלים האלה יכולים גם להציל אדם שטבע ולסחוף אותו לחוף, להקל על סירה להגיע ליעדה, להביא רוח נעימה וקרירה אליך.
זה פשוט תלוי איך את מסתכלת עליהם.
אם על כל גל שתעברי, תגידי- עכשיו עברתי ניסיון, נסיון מחשל, שעוזר לי ומקדם אותי, הצלחתי, התעליתי עליו, וניצחתי אותו, ועוד מעט יגיע עוד אחד, ואני אאזור כוחות ואעבור גם אותו- ככה תוכלי לצלוח את כל הנסיונות האלו הרבה יותר בקלוות! 
הרבה אמונה, נשמהה!!..
שולחת לך המוון כווח..

אוהבת אותך ומעריכה ככ!! 
את בנאדם מדהים, ואת יכוולההה.!
מוזמנת תמייד.