ציור חדש שלירועי פ
מקפיץרועי פ
אני חושבת שזה ממש יפה! אבל...מגדלור באפלה
שהבלטת את האוזן שמשמאל קצת יותר מדי..
וקצת הגזמת עם נסיונות ההצללה על הלחיים והאזורים שמתחת לשיער, יצא מעט מרובע...
אבל אתה ממש כשרוני!
אולי ההצללה קשורה לאיכות הלא-משו בסורקרועי פ
יפה מאוד!דינה ל.
אתה עובד מאוד טוב עם אור-וצל.
האוזניים יצאו מעט מחודדות מדי, לדעתי. והצמיחה של השיער ביחס אליהן גורמת למראה להיראות מוזר. תסתכל טוב בתמונה- האם באמת ככה זה נראה?
האם האף ארוך כל כך (הגשר, מבין הגבות עד לקצה החוטם)? מאפיין פנים של תינוק זה אף קטן יחסית.
אתה צודק, שיער זה דבר שמאוד קשה לציור, ודורש מיומנות. עוד מאפין של תינוק זה ברק רב בשיער. תתאמן על ציור שיער (רצוי בעיפרון ציור איכותי): את איזורי הצבע הכהה יחסית תצייר בפסין עדינים אך כהים יחסית, ולקראת איזורי הברק תטשטש עד שהפס יעלם, ובאיזורי הברק תשאיר לבן.
אימון, אימון ועוד אימון 
בהצלחה לך!
הועתק מתמונה:רועי פ
המעבר בין התצלום לציור מגלה פעריםאלעד
נראה כאילו אתה חצי מעתיק-חצי מדמיין,
וכך האוזן השמאלית מעט דקה, האף מעוך קצת והסנטר בולט מידי
יש לך יד טובה והרבה סבלנות, אני מציע לעבור על הציורים שלך לאחר שאתה מסיים ולהתבונן קצת מרחוק במקור- וכל תוכל לתקן פערים.
תודה!רועי פאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך