אני נמצאת עכשיו בלימודים בתקופה שאין לימודים כל יום אלא באים רק לעשות בגרויות ומתכונות, וזה עושה לי המון בלאגן מבחינת הריטלין, כי אני לוקחת כדור של 8 שעות בשביל ללמוד ואז יכול לעבור יום שלם ולא למדתי אפילו חמש דקות (כי בזבזתי אותו\ היו לי דברים אחרים) וסתם לקחתי ריטלין, ואז אני מרגישה ממש ממש רע שלא למדתי כלום, ואם לא הייתי לוקחת רילטין לא הייתי מרגישה כזה רע שלא למדתי, כי הריטלין מחייב. ניסיתי לקחת כדור של 4 שעות, הבעיה היא שלוקח לי המון זמן עד שהוא ממש עובד ואני יושבת ללמוד רציני ואז הוא כבר נגמר (הוא בד"כ פועל 3 שעות, ועם כמה הפסקות לגיטימיות בלימוד בד"כ הוא בקושי משפיע עלי).
אני ממש לא יודעת מה לעשות כי אני כל פעם מתאכזבת מעצמי ממש וזה חבל כי זה הגיוני שיעבור היום בלי שיהיה כח ללמוד.
וגם- לפעמים אני מרגישה שאני כן מסוגלת ללמוד קצת בלי ריטלין, אבל אני לא מנסה כי אני זוכרת שבתקופה לפני שהייתי לוקחת גם אם הייתי לומדת ממש טוב בסוף לא הייתי זוכרת כלום למבחן ושיש לזה השפעות לטווח הארוך יותר של לקלוט את החומר למבחן, אבל זה מרגיש ממש מעצבן להיות תלוי עד כדי כך בריטלין ולא לנסות ללמוד בלי. מישהו פה ניסה ללמוד (לבגרויות עם הרבה חומר- תנך ואזרחות וכו') בלי בריטלין? אני נהייתי תלויה בו יותר מדי.
תודה.