שלום לכולם. שאלה:דוד המ.
חבר שלי צייר והוא אמר לי שלפי ציור שלי מפעם יש לי כשרון לציור.
ובכן ניסתי לצייר משהו ויצא לי די יפה.

השאלה שלי: מאיפה מתחילים? איזה דברים מנסים לצייר בהתחלה, ואיך מציירים עם עט או עפרון? בקיצור אשמח לקבל המלצות איך לצייר?

תודה!
לציור אין כללים של איך.רול קינמון

אתה מוזמן לצייר במה שאתה רוצה. בעט, בעפרון, במכחול, או גיר. תכלס במה שנוח לך, ומה שאתה אוהב.

כנ"ל גם לצייר. תצייר את מה שאתה רוצה. אם אתה אוהב ציורי נופים אז צייר נופים, אם אתה יותר טיפוס של פרצופים ראליסטים אז תצייר פרצופים. אם אתה  אוהב לצייר קריקטורות אז צייר קריקטורות.

העיקר לא לחשוש. תצייר את מה שאתה אוהב, ואת מה שאתה טוב בו.

וכמובן, אתה מוזמן לעלות לפה ציורים ולקבל חוות דעת מהציירים המדהימים שנמצאים כאן. חיוך גדול

א. תודה על התגובהדוד המ.
ב. השאלה ממה כדאי להתחיל, כי אם נגיד אני יתחיל מנופים או פנים נראה לי יצא לי מכוער, אז אולי כדאי להתחיל מדברים יוצר קלים.
ג. לא נראלי שאני יפרסם בפורום, לפחות לא בהתחלה. כי יחסית לכולם פה זה יהיה זבל, וסתם פדיחות...
תתחיל מצורות בסיסיותתפארת =]

כמו עיגול, תתאמן על נפח, יש המון מדריכים לציור ביוטיוב.

תלוי בסגנון שלךמוריוש

קריקטורות? דיוקנאות? נוף? ....

הרבה אימון, לי עוזר להעתיק ציורים ולהסתכל הרבה כדי ללמוד פרופורציות.

אני חושבת שאין סגנון יותר קל- לכל אחד יש דירוג שונה.

בהצלחה

תודה רבה לעוניםדוד המ.
הבעיה של לדוגמא היא: שניסתי לצייר נגיד זאב, אבל נתקעתי בקטע של הפרווה.

האם משהו יכול להדריך אותי? (אני מצייר בעיפרון רגיל).

ושוב תודה על התגובות.
פרווהדינה ל.אחרונה

פסים קטנטנים, כמו השיערות, בעיפרון עדין וחלש. בחלקים שמעט יותר כהים בפרווה, לצייר יותר כהה.

ממליצה לשוטט ביוטיוב, יש סרטוני הדרכה טובים. לפעמים טוב לראות המחשה בעיניים, ולנסות לקלוט את הרעיון.

מה אתה מעדיף לצייר?שוקולד לבן

מציאותי או לא?

נוף או דמויות?

אם אתה מעדיף מציאותי- הכי קל להתחיל מתמונה- כך אתה מעביר משטוח (תמונה) לשטוח (נייר) ולכן קל יותר לצייר מאשר ממשהו מציאותי (שאז צריך להעביר מעמוק לשטוח וזה קשה יותר)

ואז לא להתייאש. תצייר שוב ושוב עד שתצליח.

אחר כך אפשר לעבור לחפצים דוממים, שלא זזים ולכן קל יותר לצייר אותם,

ורק אח"כ לדמויות ממש (אנשים, חיות) חיות קשה יותר לצייר מאנשים, כי אנשים אתה רואה הרבה ולכן יש לך דמות שלהם בראש וכך קל יותר להעביר לדף. חיות לעומת זאת בד"כ רואים פחות ולכן קשה יותר לצייר אותן.

בכל מקרה זה המון עבודה והמון השקעה. אל תצפה להצליח מהפעם הראשונה.

תמונות נוף- מומלץ להתחיל עם צבע ולא שחור לבן. ודווקא צבע עם מכחול- שאפשר לגוון בו את הצבעים בהדרגה (גואש, אקריליק, שמן) ולא צבעי עיפרון- הרבה יותר קשה לצייר בהם. הם מתאימים יותר למומחים ומי שלא מומחה לפעמים הציור בהם עלול לצאת קצת תינוקי ולא מציאותי. (צבעי מים זה לבעלי נסיון עם מכחול)

תמונות של דמויות (מחפצים דוממים, לדמויות של אנשים או חיות)- אם אתה רוצה שהם יהיו מציאותיות- עם הצללות- יותר קל בעפרונות בעוביים שונים (HB, B2, B6 וכו') ככה קל יותר לעשות הצללות.

אם אתה לא מעוניין בלצייר הצללות (כלומר- אם אתה מעוניין לצייר לא מציאותי כמו קריקטורה למשל) אפשר גם בעט, אבל עדין עדיף עיפרון כי כך קל יותר למחוק כשמשהו מתפקשש.

בהצלחה!

תודהדוד המ.
אני הכי רוצה לצייר חיות. הבעיה שגם מתמונה אני לא מצליח לצייר פרווה וכדו'.

אני ממש מרגיש בור בנושא, ואני לא יודע אפילו איך להתחיל.

אולי עדיף להתחיל מדברים דוממים, כמו טנקים מטוסים וכאלו? אבל גם שם צריך לעשות צבע מסויים, ואין לי מושג איך צובעים.

בבקשה אם משהו יכול להסביר לי, אני ממש יודה לו...
כמו שכתבתי, חיות זה הכי קשה לצייר. במיוחד מדוייקשוקולד לבן

כמו שכתבתי לך- תתחיל מציור מתמונה

קודם כל תצייר דברים פשוטים דוממים- ספל, קופסא וכו' ותתאמן על ההצללות\ ערבוב צבעים (תלוי אם בצבע או בעיפרון)

כשתרגיש שאתה שולט בזה יותר תוכל לעבור לחפצים מורכבים יותר ואח"כ אפילו אנשים,

ורק בסוף תעבור לחיות.

ככה יותר קל לצייר, ואז פחות מתייאשים.

ופרווה זה ממש קשה לצייר. גם כשתתחיל לצייר חיות תבחר קודם חיות בלי פרווה, יהיה לך קל יותר.

ציור זה בעיקר עניין של אימון. כמה שיותר מתאמנים מצליחים יותר.

יש גם טיפים שעוזרים, אבל את זה קשה לתת על גבי הפורום- אולי תנסה לשאול את החבר שהזכרת

קח ציור של חיהמוריוש

ותראה מה הצייר שם עשה..

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך