כשביתי היתה בת שנתיים וחצי (לקראת סיום המעון) היא נגמלה מהטיטול ממש בקלות: תוך יומיים-שלושה היא היתה גמולה גם ביום וגם בלילה בצורה מצויינת והכל היה טוב ויפה עד שהגיע הזמן (לאחר קצת פחות מחצי שנה) ללכת לגן. יום לפני שהתחיל הגן היא חזרה להרטיב גם ביום וגם בלילה. מאז עברו כבר כמעט שנתיים וחצי!! היו תקופות של שיפור והיו תקופות של הידרדרות אבל מאז לא היתה תקופה של מס' חודשים שהיא היתה ממש יבשה.
עכשיו היא בתק' של הידרדרות (היא כבר בת חמש וחודשיים!) וכמה שאנחנו מנסים לא לעשות מזה עסק, זה מאוד משפיע על הכל. כל יום כשהיא חוזרת מהגן היא צריכה להחליף בגדים ולפעמים אפילו כמה פעמים ביום. עכשיו זה הגיע למצב שאם אני לא מזכירה לה ללכת להתפנות היא פשוט לא תלך (ב"ה מדובר רק ב"קטנים". "גדולים" היא לא מפספת). ולפעמים היא אפילו לא שמה לב שהיא רטובה עד שאני שואלת אותה או אומרת לה. בקיצ' זה משפיע על כולם כי כולם מריחים וזה לא נעים והיא הבכורה בבית אז באופן טבעי זה משפיע באיזו שהיא צורה גם על אחותה. ניסינו כבר שיטות של מדבקות והפתעות ןכד' אבל שום דבר לא החזיק מעמד לטווח ארוך.
אני מאוד מאוד רוצה לעזור לה כי אני מרגישה שזה ממש משפיע עליה ולא נעים לה והיא מצטערת מזה.
אשמח מאוד לשמוע (לקרוא) אם יש לכם עצות,רעיונות או אפילו שמות של אנשים שאפשר להתייעץ איתם בנושא.
תודה רבה!!