תקציר הפרקים הקודמים:
יש לי אבחון לא טוב. אין קשר בין הבדיקות להקלות שניתנו לי וגם מה שניתן לי בית ספר לא יכול לתת(חדר בחינה שקט...). כתוצאה מלקויות למידה מאוד גדולות(אני ADHD חמור מאוד...) לא למדתי כלום בערך עד הבגרויות של השישית. היו לי מגנים זוועתיים(56 לשון, 60 תנ"ך, 75 היסטוריה, 90 3 מת'), שבגללם אני עכשיו ב3 יחידות מת' ו3 תנ"ך. יש לי כרגע 70 מלשון א'(שיפרתי בחריקה ממש בחורף האחרון). מאז הקיץ שעבר אני נוטל ריטלין 10(שני כדורים בפעם) ללימוד, מתכונות ובגרויות, וזה ב"ה משפר את הציונים בהמון!!! התחלתי לאהוב ללמוד וגם להצליח.
עכשיו אני אגיע לנקודה. כידוע לשון ב' זה שאלון קשה מאוד וארוך מאוד מאוד, 3 וחצי שעות, וכידוע ריטלין 10 לא מחזיק כל כך הרבה, ובעקבות כך הרופאה רשמה לי ריטלין 50LA בשביל זה. ניסיתי אותו ביום שני ולא נרדמתי כל הלילה!!! היה מזעזע.
והיום הייתה המתכונת. 4 שעות ישבתי, ואני מניח שקיבלתי 50. זה מחרפן להשקיע את החיים!!! אני לומד כל השנה!!!! לקחת ריטלין שאני יודע שלא יתן לי לישון כל הלילה!!! לשבת 4 שעות בבחינה, ולדעת שכנראה קיבלתי 50. הכל התבלבל לי בבחינה
ולמדתי!. אני ולשון לא חברים. וזה מתסכל שאני עם ציון ממש נמוך מלשון א', אז אני לא יכול לבנות על זה בכלל.
.