קרה לי פעם.. הייתי עם ילדה ברוגז שנים!!!!!!!!!
אני טיפוס נקמן
וקיצר... נמאס לי ממנה היא פשוט הייתה תינוקת -בכתה למה לא אמרתי לה בוקר טוב(כיתה ב' בערך) לפני שנים
ופשוט שאלתי אותה למה היא לא אמרה לי בוקר טוב?! (לא שבאמת הזיז לי פשוט לא שמתי לב אליה... מהלחץ של ההסעות והכל...)
אבל פשוט לא דיברנו פווול זמן - כי היא נעלבה ואני ילדה עקשנית אז לא ביקשתי סליחה על כלום וככה זה נשאר עד שהיא התחילה לפתוח ת'פה על המשפחה המהממת שלי (ועלי כמובן)
-התעצבנתי ואז התעלמתי ממנה -עד שראיתי שכל הכיתה עושה כמוני וממש לא התכוונתי לזה אני לא דיברתי עליה בכלל.. לא רציתי לרדת לרמה הזו הבנות ראו שלא אכפת לי שהן חברות שלי ושלה ביחד(חברות משותפות) והיא אמרה להן זה או 95200 או אני אז הן אמרו לה שהן רוצות להיות חברות שלי וזהו... אני לא דיברתי עליה בכלל...
אני פשוט ילדה שכל מה שאני עושה כולן עושות
לא מבינה עדיין למה אבל...
בקיצר בסוך כיתה ו' כבר נהיינו חברות (כלומר היינו אומרות שלום בבוקר אחת לשניה- היא אמרה ראשונה אז עניתי לה וככה זה המשיך-אבל בסוף היא הבינה שלא שווה לה להפסיד ילדה מגניבה כמוני
בתור חברה
)
(שיחקנו ג'נגל ספיד... ישן!!!!
)
אבל זה היה בקבוצה עדיין אני לא חברת נפש שלה- ברור שזה קשה ואף אחד לא מצפה ממני להיות-אחרי שהיא התנהגה איך שהתנהגה... וחוץ מזה היא עברה בצפר.. אבל כבר לא שנאתי אותה (בכיתה ד' ממש לא סבלתי ת'ילדה lתוההl סה"כ היא לא הכי חכמה ואפשר להבין למה היא קנאה בי...)
יש מצב גדול שאצלך זה אותו המקרה צודקת מי שאמרה שהיא פשוט מחפשת צומי ואני חושבת שלא מן הראוי שתתני לה אותו אחרי שהיא צוחקת עלייך -פשוט תחשבי שזה לא קורע מצחוק-אל תשכחי שאת זו שהתנהגת פה בבגרו ולא היא- היא התנהגה כמו ילדה בת 3 שמתלהבת שכולם רוצים להיות חברים שלה "היא שלחה לי פתק יווהווו.. איזה שווה אני... אני צוחקת עליה ליד כולם... כמה אני קולית lמטורפת במקצתl "
זה מה שאני חושבת שזה אבל אל תטעי ותספרי את כל זה למישהי כי אם אצלכן בכיתה הבנות נכנס להן מאוזן אחת ויוצא להן מהפה לאוזן של מישהי אחרת זה לא יועיל לך כלום...
בכולופן תחשבי על זה אבל לא הרבה מידי כי לא נראה לי ששווה לך להיות חברה של ילדה שהתברר שיש לה כאלו מידות טובות ..
ולא שווה לך לשמור טינה לתינוקות.. תתייחסי אליה כמו שאת מתייחסת לילד בן ה 3 של השכנים שאמר לך אתמול שיש לך קרניים ירוקות וזנב של לטאה...
לא מזיז במיוחד...
ב"הצלחה לך עם זה 
וכשהיא אומרת לך משהו מול הפרצוף תתעלמי -אבל אל תראי לה שנפגעת-אם זה קרה שנפגעת אז זה בעיה קצת
אחרי 3 שנים של מריבות מצד אחד
[אני הייתי מתעצבנת כי היא הייתה שולחת לי שלליחות שישלימו ביננו ואח"כ מנסה שוב לריב אז אני לא הסכמתי לשליחות -אם היא רוצה לבקש סליחה שתבוא בעצמה- הייתה גיבורה גדולה לריב וללגלג שתהיה מספיק גיבורה לבוא ולבקש סליחה ]
זה כבר שיעשע אותי קצת-אבל ברור שהייתי עדין קצת מתעצבנת על טמטום של בני אדם lמגלגל עינייםl
אז לילה טוב