תפתחו----אנונימי (פותח)

תקשיבו, לפני כמה חושים אמרתי לחברה שלי משהו והיא לקחה את זה לכיוון אחר ונפגעה . אחרי כמה ימים היא התחילה להפיץ עלי שמועות לא נכונות וממש לפגוע בי מאחורי הגב ולפעמים גם מול הפרצוף... (היא הייתה שולחת בנות שיגדו לי שהיא שונאת אותי וכו.. לא שאני שלחתי לה מסרי אהבה ...) ואחרי תקופה של חודשיים בערך שלא דיברנו בכלל החלתתי שנמאס לי לחיות בידיעה שמישהו שונא אותי או מקפיד עלי, אז שלחתי לה פתק שאמרתי לה שאני מאד מצטערת וגם שאני נפגעתי וביקשתי ממנה שלא תראה או תספר לאף אחד.-תבינו שהיה לי קשה מאד לבקש סליחה.

ואחרי שהבאתי לה את הפתק הייא מתייחסת אלי בצורה פשוט ממסריחה סיפרה למלא בנות על הפתק וכמובן שהיא ממשיכה לשנוא אותי .

מה נראה לכם אני צריכה לעשות?

ממ.. אני חושבת שכדאי להתעלם ממנה..Elishva

לא אומרת שזה קל.. זה C הקשה.. אבל בסה"כ הילדה הזאת רוצה צומי...

פשוט תתעלמי ממנה.. את עשית את שלך וביקשת סליחה... אם את רוצה לשמוע עוד את מוזמנת לאישי.. תהיי חזקה..

////////////////95200

קרה לי פעם.. הייתי עם ילדה ברוגז שנים!!!!!!!!!

אני טיפוס נקמןחצי חיוך

וקיצר... נמאס לי ממנה היא פשוט הייתה תינוקת -בכתה למה לא אמרתי לה בוקר טוב(כיתה ב' בערך)   לפני ​שניםבוכה/צוחק

ופשוט שאלתי אותה למה          היא               לא אמרה לי בוקר טוב?! (לא שבאמת הזיז לי פשוט לא שמתי לב אליה... מהלחץ של ההסעות והכל...)

אבל פשוט לא דיברנו פווול זמן - כי היא נעלבה ואני ילדה עקשנית אז לא ביקשתי סליחה על כלום וככה זה נשאר עד שהיא התחילה לפתוח ת'פה על המשפחה המהממת שלי (ועלי כמובן) 

המום -התעצבנתי ואז             התעלמתי                    ממנה -עד שראיתי שכל הכיתה עושה כמוני וממש לא התכוונתי לזה אני לא דיברתי עליה בכלל.. לא רציתי לרדת לרמה הזו הבנות ראו שלא אכפת לי שהן חברות שלי ושלה ביחד(חברות משותפות) והיא אמרה להן זה או 95200 או אני אז הן אמרו לה שהן רוצות להיות חברות שלי וזהו... אני לא דיברתי עליה בכלל...

אני פשוט ילדה שכל מה שאני עושה כולן עושותמבולבל לא מבינה עדיין למה אבל...כאילו מוציא לשון

בקיצר בסוך כיתה ו' כבר נהיינו חברות (כלומר היינו אומרות שלום בבוקר אחת לשניה- היא אמרה ראשונה אז עניתי לה וככה זה המשיך-אבל בסוף היא הבינה שלא שווה לה להפסיד ילדה מגניבה כמונימגניב בתור חברהבוכה/צוחקחושף שיניים)

(שיחקנו ג'נגל ספיד... ישן!!!!צוחק)

אבל זה היה בקבוצה עדיין אני לא חברת נפש שלה- ברור שזה קשה ואף אחד לא מצפה ממני להיות-אחרי שהיא התנהגה איך שהתנהגה... וחוץ מזה היא עברה בצפר.. אבל כבר לא שנאתי אותה (בכיתה ד' ממש לא סבלתי ת'ילדה lתוההl סה"כ היא לא הכי חכמה ואפשר להבין למה היא קנאה בי...)

יש מצב גדול שאצלך זה אותו המקרה צודקת מי שאמרה שהיא פשוט מחפשת צומי ואני חושבת שלא מן הראוי שתתני לה אותו אחרי שהיא צוחקת עלייך -פשוט תחשבי שזה לא קורע מצחוק-אל תשכחי שאת זו שהתנהגת פה בבגרו ולא היא- היא התנהגה כמו ילדה בת 3 שמתלהבת שכולם רוצים להיות חברים שלה "היא שלחה לי פתק  יווהווו.. איזה שווה אני... אני צוחקת עליה ליד כולם... כמה אני קולית lמטורפת במקצתl "

זה מה שאני חושבת שזה אבל אל תטעי ותספרי את כל זה למישהי כי אם אצלכן בכיתה הבנות נכנס להן מאוזן אחת ויוצא להן מהפה לאוזן של מישהי אחרת זה לא יועיל לך כלום...

בכולופן תחשבי על זה אבל לא הרבה מידי כי לא נראה לי ששווה לך להיות חברה של ילדה שהתברר שיש לה כאלו מידות טובות ..

ולא שווה לך לשמור טינה לתינוקות.. תתייחסי אליה כמו שאת מתייחסת לילד בן ה 3 של השכנים שאמר לך אתמול שיש לך קרניים ירוקות וזנב של לטאה...חצי חיוך

לא מזיז במיוחד...

ב"הצלחה לך עם זה נשיקה

וכשהיא אומרת לך משהו מול הפרצוף תתעלמי -אבל אל תראי לה שנפגעת-אם זה קרה שנפגעת אז זה בעיה קצת

אחרי 3 שנים של מריבות מצד אחד

[אני הייתי מתעצבנת כי היא הייתה שולחת לי שלליחות שישלימו ביננו ואח"כ מנסה שוב לריב אז אני לא הסכמתי לשליחות -אם היא רוצה לבקש סליחה שתבוא בעצמה- הייתה גיבורה גדולה לריב וללגלג שתהיה מספיק גיבורה לבוא ולבקש סליחה ]

זה כבר שיעשע אותי קצת-אבל ברור שהייתי עדין קצת מתעצבנת על טמטום של בני אדם lמגלגל עינייםl 

אז לילה טוב

...adi3053אחרונה
בכל מקום יהיו אנשים שפחות תתחברי אליהם או שיותר. גם לי הייתה פעם חברה כזאת ובסוף אחרי שהשלמנו נהיינו חברות ממש טובות. אני מציעה לך ללכת אליה ולהגיד לה את מה שכתבת למעלה אני לא חושבת שאם תגידי לה את זה פנים מול פנים בארבע עיניים היא תעליב אותך או משהו.
מה שהכי חשוב שאת תצאי בסדר ואם את מדברת איתה אז תאמרי לה את זה בטון רגיל ולא תצעקי או תתעצבני כי אם תתעצבני אז זה יגרום יותר נזק. העיקר שאת תיהי בסדר.
בהצלחה(:
אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר
(בנות נא לא לסקול אותי)
🏢פתית שלג

לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל

אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה

חסום לשעבראחרונה
אתה יודע שגם אתה אמור להיסקל?
התאמת אולפנה לעולה לכיתה ח'צביהק
שואלת לחוות דנת לגבי אולפנות של בנות דתי לאומי עם פנימיה/חצי פנימיה. עזרו לי איך לבחור נכון.
מחפשת מידע על אולפנת צביה בקעת הירדן. (אולפנת חמרהציפור כסופה
מישהי מכירה??? ויכולה לספר
אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות?טל524

מחפשת לאחותי - אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות? קיים כזה דבר? אשמח לרעיונות. לא כולם צריכות להיות דוסיות, אבל לא להיות היחידה.

ממד הר נוף ואז לעבור לאולפנה דוסיתמרגולאחרונה
יש להם חטיבה, יש בנות שבאות אחרי כיתה ו רק לחטיבה

אולי יעניין אותך