וכולם עסוקים... אבל..
~מצטרעת מראש על החפירה~
אז.. עברנו את התאריך המשוער..
ו ברוך ה׳ הכל בסדר.
חוץ מאולי הטירטורים למעקב הריון עודף.. אבל חוץ מזה הכל בסדר..
(ו למרות ש׳כל העולם׳ לא מפסיקים לשאול, נווו? עוד לא ילדת?
אפילו הרופא שאל/אמר בצחוק.. ׳ את לא רוצה ללדת?׳
חחח,זה בסדר. אני מרגישה שבאיזה שהוא מקום הזמן הזה טוב לי. עם עצמי. עם הלבד שלי.. [בעלי עובד שעות נוספות.. כל זמן שאפשר -יוצא מוקדם וחוזר מאוד מאוחר. אז כן, לפעמים מרגיש לי קצת לבד מידי... אבל בסדר אני ממלא לי את הזמן..]
אז למה אני חופרת לכן.
זה התחיל כי : בת דודה שאלה אותי. את שאלת ה״נווו..???״ המפורסמת.
אז אמרתי שהכל לטובה ושככה גם נספיק לסדר את הדירה ולהתכונן.. אז היא ממש חפרה לי , ושאלה מה כבר יש לך לסדר.. ועוד מליון שאלות בנושא..
בקיצור הגענו למסקנה שבאמת הכל מוכן.
אז היא זרקה לי משפט: ׳ זה בגלל שאת עוד לא מוכנה בראש. אז הגוף שלך עצור ולא מוכן ללדת..׳
אני חושבת על המשפט הזה הרבה. בזמן האחרון..
כי אם נאמר את האמת, אולי יש בזה משהו...
אני מתה מפחד! מהלידה מהגידול ובכלל...
כי נראה. לי ש..די התרגלתי ל׳להיות בהריון׳ ואני מבינה עכשיו שזה סטטוס שאני צריכה להרפות ממנו.. ותכלס׳ קשה לי.
( זה לא שאני מפונקת במיוחד, פשוט השינוי גדול מידי. ואני לא יודעת איך להתמודד איתו. או איך עוברים לשלב הבא. איך הופכים דף? איך עושים את השינוי בראש?)
ובכלל, מה אני מבינה בגידול ילדים?
ומה יהיה עם הזוגיות שלנו ( שומעת כל מיני סיפורים וההפחדות על זה שהזוגיות משתנה עד נעלמת כליל..וממש מפחדת מזה! )
ואז מגיעות להן נקיפות המצפון והאשמה--איזה מין אמא אני שאני חושבת על עצמי במקום על ה..קטנה שצריכה להגיע. ולמה אני ככ שמחהה לדחות את הקץ?!
( עוד ממשפטי הדודות: ״ מה יהיה, את לא רוצה כבר לראות אותה?? כאילו שזה תלוי בי.... אבל אולי זה כן?!
. אז, מה לא בסדר איתי?
כשניסיתי לשתף את בעלי הוא רק אמר : ״יהיה בסדר״
[הוא באמונה שלמה ,הצדיק שלי.. אבל לי קשה עם זה.. איך עושים את זה! ]
סליחה על החפירה, אבל באמת שאין לי למי לפנות.. כי כלפי חוץ הכל כרגיל.. אבל אני ממש מבולבלת ואני ממש זקוקה לעידוד..
ואם קראתן עד כאן. אשמח לשמוע תובנות והארות מחזקות.
תודה מראש

זה הדבר הכי מתסכל לשמוע תוך כדי צירים אבל..
)