להיכנס לנישואין - זו טעות!אנונימי (פותח)
אני אנונימית. המצב הזה רגיש לי. ולא רוצה להתקלל או להתבזות.. מותר לדון בנחת.

אז ככה, אני נשואה + 2 קטנטנים ובעל שמרויח 5 אלף.. אני לא עובדת ותקועה בבית לצערי בכל שעות היום כי בעלי בעבודה ואני זו שמטפלת בילדים כשאחד מהם ילד לא רגיל. ( לא רוצה לחשוף את הבעיה).
בחינוך ילדים אני לבד. בניקיון הבית לבד. מקבלת עזרה מההורים אך מקטרים ומתבאסים מהמשכורת של בעלי... יצאתי לעזור בפרנסה אך פיטרו אותי בגלל שלא מצאתי סידור לילדים בחופשים.

אז לעינינו, אם זה סיפור חיי עד כה הייתי שמחה שכל זה יתנפץ לי אקום, ורק אומר : "אוי, איזה מזל! זה רק היה חלום!! "

ולהמשיך את חיי הרווקות השקטים והשלוים שהיו לי עד לפני החתונה... הימים שהייתי בהם רזה ושכל בגד היה עולה עליי... לחזור לימים עם השיער הפרוע הצבוע והמפונפן וכיום, אטום במטפחת!!! ..

יש דבר כזה להתנתק מהמציאות להיכנס לחלום הרווקות? כיום, בחתונות אני לא מתרגשת.. רק מהרהרת בליבי ואומרת : איזה מסכן החתן לאן הוא נלכד.. וכנ"ל גם היא.... '

יש מכאן ח'ברה שלא יסכימו כי טוב להם! כי נולדו להם ילדים רגילים וקלים.
או שמרוויחים משכורות טובות או הבעל / האישה או שניהם כאחד והכככל יש להם!

אז ממש כייף לכם לח'ברה הנ"ל!
אני לא בחבר'ה הנ"לאנונימי (3)

אין לנו ילדים בכלל (מה שאומר הרבה טיפולים שכוללים נסיעות והוצאות)

ואנחנו מרוויחים הרבה פחות ממה שכתבת, יחד (חיים בנס)

כך שאן לנו אפשרות להוציא הוצאות ולקנות דברים נחמדים בכלל.

ועדין אני לא חושבת כמוך. כי ברגע שיש בעל מדהים וטוב יחד עדין עדיף לעבור את כל הקשיים יחד איתו ולא לוותר עליו.

נראה לי שפשוט את צריכה לשנות משהו בחיים שלך, וכבר יהיה יותר טוב (גם בשאר התחומים).

כדאי שבעלך ישתתף יותר בחינוך הילדים (הם גם שלו) ואולי יפרגן לך לצאת עם חברות ערב בשבוע, כשהוא משגיח עליהם.

יש ארגונים לחלק מהבעיות. אולי תוכלו להעזר בארגון כזה? יתכן שיוכלו לממן לך אפילו מישהו שישגיח על הילד מדי פעם ותוכלי לצאת עם בעלך או עם חברה, לא דווקא למשהו יקר או שעולה כסף- מספיק להליכה, אפילו לסתם משהו שיעזור לך לא להרגיש חנוקה בחיים. 

וכדאי מאד לחזק את הזוגיות ולהקדיש לה זמן כדי שתרגישי כמוני, שעדיף להיות נשואה לבעל מקסים למרות כל הקשיים, מאשר להיות לבד עם קשיים אחרים. (לפעמים טוב להעזר ביועץ נישואין)

לא נכון..ד.

יש לא מעט שיש שני ילדים ב"ה, והבעל מרוויח כך ב"ה. והאשה עקרת בית ב"ה, יש לה מספיק זמן לטפל בבית שלה ובילדים ב"ה, ולא מרגישה "תקועה", ואחד הילדים אינו בדיוק רגיל, ואם ההורים אפילו עוזרים כשיש רק שני ילדים אז היא ממש שמחה בזה..

והן מאד שמחות שב"ה הן כבר לא רווקות, שמה שענין אותן היה ה"רזון" והשיער הפרוע, קל-וחומר הצבוע.. ושהיום הן זוכות ללכת עם כיסוי ראש, שרואים שהן נשואות ב"ה - ושמחות שאינן מאלו שרואות את זה כמשהו "אוטם"...

ולכן, כשהם באים לחתונה - הן מאד שמחות שגם החתן והלכה יזכו לאושר הזה.

ולכן גם פה יש מן הסתם לא מעט שיש להם ילדים עם כל מיני "בעיות" (למי לא..), והם לא עשירים מופלגים בכסף, ואין להם "הכל - ודווקא בגלל זה הם מרגישים שיש להם הרבה מאד.

אז כנראה שהכל שאלה של הסתכלות. ולהיות "מהחבר'ה הנ"ל" - זו פשוט בחירה. בתוך הראש.

אחרי שמבינים את זה - יש מקום לדון איך להקל ולסייע בבעיות ספציפיות אם עדיין יוותרו.

הצלחה רבה.

הכותרת לא באמת משקפת את התוכןאלעד

כי שם מופיעה אמירה כללית, ורק בפנים רואים שמדובר בסיטואציה מיוחדת שעימה אתם (או את לבדך) מתמודדים.

לכן אני הייתי נזהר מהצהרות כאלה.

אם את צריכה עזרה כאן, תמיד אפשר לבקש

[וכן, גם לי יש ילד "יוצא מן הכלל" שסביר להניח שמצבו הרבה יותר חמור משלך, ועוד ילד מנישואים ראשונים שדורש המון כוחות נפש, ועוד אתגרים רבים שה' סידר לנו בסדנא של החיים, וב"ה יחד אנו מגלים כוחות ונהנים מכל רגע] [ואני לא כותב את זה חלילה כדי להתגאות, אלא להראות לאחרים כאן שאפשר גם אחרת]

מסכימה.44444

לגביי פותחת השרשור, כתבת שאת לא יוצאת לעבוד בגלל הילדים....

אגב אני נמצאת במצב שלך כרגע לא עובדת (בעבודה שהיתה לי בשכר מינימום וקצת) ומחפשת עבודה בתחום הלימודים שלי בגלל שנולדה לי בת לפני 7 ח' ולא יכולה להכניס אותה למעון ולכן מטפלת+ צהרון (לגדול) עולים לי יותר מההכנסה (קיבלתי משכורת שעתית ולא חודשית).

לא כתבת בני כמה הילדים שלך אבל לפחות לגבי שנה הבאה כדאי לברר על מקומות שיתאימו לילדייך. יש היום פתרונות גם לילדים "לא רגילים" בגיל קטן מאד וכדאי לבדוק את זה.

לגבי חופשים כדאי לך לבדוק "זכאות" לקייטנות וכד'... אפשר לקחת בייביסיטר בתשלום (זה כנראה יחסל לך את המשכורת של יולי- אוג' אבל ישארו לך על שאר המשכורת...). עצה נוספת: תנסי לעבוד בעבודה שתסתדר לך עם שעות הלימוד של הילדים, מה שיחסוך הרבה בייביסיטרים למשל סייעת וכד'....   

(אני מניחה שלא למדת מקצוע ספציפי...)

אם כן, זה משהו אחר......

אוי הסדנא של החיים ה' עושה לנו בית ספר לאמונההלוי מאאחרונה

ובטחון כל יום

לא פשוט בכללצורית7

וכל הכבוד על ההתמודדות היומיומית שלך. מרחף

אבל אם לא תקחו אחריות על עצמכם- אף אחד לא ייקח.

יש לך אפשרות להמשיך להתלונן על החיים. ואל תסתכלי כמה אחרים מרוויחים. כל אחד וה"תיק" שלו...

ויש לך אפשרות לקחת את עצמך בידיים ולהתקדם מעלה.

קודם כל את צריכה שותף. אני בטוחה שבעלך ישמח להתגיייס למטרה הזאת.

תחשבו על הדברים הבאים:

1. למה בעלך מרוויח ככ מעט? האם יש פוטנציאל עתידי להעלאת משכורת? איך מממשים את הפטנציאל הזה?

2. לכל האמהות העובדות  יש פתרון לימי החופשות. אמהות עם 6 ילדים יוצאות לעבוד ומסתדרות. האם את בטוחה שבדקת את כל האופציות לשמירה על הילדים? האם ניסית והתאמצת למצוא פתרון.?

3. אוולי שווה לך לצאת ללימודי תעודה כלשהם על מנת שתוכלי גם את למצוא את עצמך ביתר קלות בשוק העבודה?

3. בקשר לילד המיוחד שלך- האם אתם מקבלים את כל העזרה לה אתם זכאים? בדקתם את הזכויות שלכם?

אני מקווה שנתתי לך קצת רעיונות להתחיל לבדוק ולגשש. אל תסתפקי במה שיש לכם. אתם יכולים להגיע להרבה יותר.

בהצלחה!

באמת מאוד קשהl666

אבל את לא יכולה לדעת מה היה קורה לך אם היית רווקה עדיין

הרי גיל לוקח את שלו - שער מלבין ומשקל לפעמים דווקא עולה אצל רווקות כי אין להן סדר יום קבוע

מן הסתם יש הרבה רווקות שלא מצליחות למצוא עבודה או שיש להן בעיות אחרות

הטבע שלנופרקר

אל תאכלי את עצמך.

בטבע של האדם זה שכאשר קשה לו והוא נמצא במשבר ממש - הכל מסביב נצבע שחור. גם הדברים הטובים והיפים. זו לא אשמתך, זה פשוט סימן שבאמת מאוד קשה לך.

מה שנמצא בידיים שלך הוא הבחירה אם לטפל בזה או להמשיך לטבוע בביצה שחורה.

נסי דברים פשוטים על מנת להתאוורר ולהקל - כוס קפה עם חברה, יציאה להליכה בצוותא, דייט משותף. אבל שיהיה על בסיס קבוע ולא משהו ממזדמן. שימי מוסיקה, דברים שקצת יעזרו לך לרומם את נפשך.

באם זה לא עוזר, או שאין לך כח אפילו לקטנות שכאלו, הייתי ממליצה לשקול עזרה מקצועית. מי שטובע לא תמיד שם לב שהוא נמצא בביצה. עזרה יכולה להקל ולהחזיר את האיזון בחיים.

תאמיני בעצמך.

ובהצלחה.

תודה פרקר התחברתי לתשובתךאנונימי (פותח)
שקלתי זאת, עזרה היחידה שאני יכולה לקבל אולי מהרווחה??

יש לי חברה שיש לה מדריכה שעוזרת לה איך להתמודד עם 2 קטנים בבית כשבעלה אינו בבית.. וגם כשהוא בבית..

ואני זקוקה לזה ממש.. כדי שיוציא אותי מדכאון עצבות וקשיים וכל שכן קשיים כלכליים...

מה אתם אומרים שווה לנסות???
אגב אותה מדריכה היא ממשרד הרווחהאנונימי (פותח)
בטח שווה לנסות! אם יש לך אופציהגליה...

תעשי את זה מהר.

זה נשמע שככ רע לך וקשה ואת זקוקה לכמה שיותר עזרה,

והרגעה.

אני שולחת לך הרבה חיבוקים, ותפילה שה' יראה את צערך ויושיע אתכם בקרוב .

במיוחד אם יש לך ילד "לא רגיל"אנונימי (4)

הרווחה יכולה לסייע לך, גם במציאת מסגרת מתאימה עבורו (בד"כ גם ברוב החופשים)

וגם מבחינה כלכלית 

ובעיקר, מבחינה נפשית

רק מקווה שלא יקחו לי את הילדים..אנונימי (פותח)
בכל זאת..

אם ימצאו לו מסגרת מתאימה ואקבל הדרכות בטיפולו אני אשמח מאוד!

אגב, השארתי שם הודנה דרך הנ.ט מאמינה שבראשון יחזרו אליי...

מקווה לחיים רגועים טובים ויפים יותר. אמן!
מה פתאום שיקחו לך???ארץטרופיתיפה

חס ושלום! לא לוקחים ילדים בכזאת קלות....

תראי, המצב שאת מתארת הוא זעקה לעזרה.

אנחנו, עם כל הרצון הטוב, יכולים רק לעודד ולנסות לתמוך...

כמו שאמרו לפני, כשיש בעיה הכל נראה שחור. אני זוכרת שכשאני עמדתי בפני התמודדויות הכל היה נראה לי קשה. ה כל! גם דברים שבכלל לא היו קשורים.

תנסי להבין שאם היית פורמת את כיסוי הראש - זה לא היה משנה את המצב בכלל, אלא רק מזמן לך עוד כל מיני בעיות...

את בטוח זכאית להמון הטבות.

בקשר להכנסות של בעלך - האם זה מצב קבוע או שהוא בתחילת דרכו המקצועית?

האם לך יש מקצוע?

אם תפרטי יותר אולי נוכל כולנו לתת לך עצות מניסיוננו הדל.

ילדים זה קושי עצום ולחץ כלכלי זה ממש "עוזר" לצבוע הכל בשחור,

אבל אולי יש דברים יפים בחייך שאת רוצה לספר לנו? זה יכול לעזור לך אם תעשי גם רשימה של הדברים החיוביים.

ודבר אחר,

זה לא חוכמה להשאר כל החיים רווקים, ללא ילדים וללא התמודדויות - כמעט כל התקדמות אמיתית מלווה בקושי אמיתי.

בהצלחה!

תודה על התשובה היפה!אנונימי (פותח)
בעיקרון דיברתי על זה עם בעלי..
הוא בעיקרון התחתן ללא מקצוע ונשאר עם משכורת של 5 אלף.

כשהבנו את השני מצב הכלכלי רק דעך! אני לא מבינה איך אומרים שכל ילד מביא פרנסה משמיים... שכאילו על זה לא לדאוג. ה' עוזר לפרנס ת'ילדים.

אבל מהתינוק הקטן שנולד החמיר המצב.. לכן אני כ"כ מתוסכלת כי עד לפני מצבנו היה טוב... והיה לנו באמת שמח.

בכל אופן בעלי מחליט ללכת ללמוד מקצוע שהוא אוהב ע"מ לעזור למשפחה... וב"ה סופסוף שהוא קיבל שכל...
דבר שני יש לי מקצוע אבל הוא מיועד לשימוש אחרי צהרים. בגלל שיש קטנים זה לא שייך.

לא שייך מטפלות וביביסטר לא סומכת!
מחכה עוד קצת שיגדלו ואוכל לצאת לעבוד... אולי רק עד המצב השתפר..

אוךךך שפכתי..
איפה תשפכי אם לא פה? ארץטרופיתיפה

דבר ראשון - 5000 ללא מקצוע זה יפה מאד.

נוסף, תסתכלי על הפן החיובי - הוא התחתן ולקח ועדיין לוקח אחריות על החיים שלו. בתור אחת שחולמת להוריד כיסוי ראש - כדאי שתדעי שאצל בנות עם כיסוי ראש לקיחת אחריות בגיל נורמלי (פחות מ30 ) זה הרבה יותר נפוץ מאשר אצל אלו שבלי כיסוי ראש

דבר נוסף - יש בינכם תקשורת וזה הדבר הכי חשוב!!!! לפני כן היהשמח, כי השי"ת יודע למי לתת אלו חיים ואתם הספקתם לבנות משהו יפה ב"ה ועכשיו אתם תהיו זוג עם אתגרים, שזה די מבאס אבל השכר של זה ענק.

חכי לגיל 40-50 ותראי איזו זוגיות יפה תהיה לך בע"ה. את תודי להשם על כל קושי שעברת, נראה לי.

דבר שלישי - הערה . אל תגידי על בעלך דברים כמו "קביבל שכל"... אני הייתי נעלבת (אל תגלי לו, יכול להיות מאד שוא לא נעלב.) . כדאי מאד להזהר בכבוד מי שאת הולכת בע"ה לחיות איתו עדי עד

דבר אחרון, יפה שלא שייך מטלפת וכו'. אבל אל תקחי את זה בטוח. שלא יימאס לך מחר ואז תחושי אשמה...

בהצלחה! עדכני אותנו

בכל אופן העידכון הואאנונימי (פותח)
בעבודה של בעלי לא מחזיקים יותר מ 3 שנים כדי לא לתת קבע.
לכן בעלי החליט לאור המצב להתפטר בסוף שנות ה 3 שנים שלו לקבל פיצויים ועם זה ללכת ללמוד מקצוע שהוא אוהב ע"מ לעזור למשפחה כלכלית וגם להכניס יותר כסף...
ב"ה הייתה לי איתו שיחה בעקבות ההתכתבויות שלכם כאן ויצא לטובה...
אז תודה לכם
יופי. בהצלחה..ד.
עדיף לו שיפטרו אותו ולא להתפטר כדי שיקבל פיצויי פיאימי
כל העובדים שנכנסים אחרי 3 שניםאנונימי (פותח)
מפטרים אותם!
מי שרוצה להמשיך אז הוא מקבל פיטורים ופיצויים ומתחיל מהתחלה... כדי לא לתת קבע.
נקודה נוספת שלא התייחסנו אליה כ"כ היא הקשר ביניכם.מה אני ומה חיי

היית מוכנה להיות רווקה ולא להתחתן עם בעלך?

עזבי עכשיו את המצב הכלכלי המטריד וכל המסביב...

קשר פשוט בין בעל לאישה, לאן זה נעלם? איפה הזוגיות?

כדאי ממש לחזק את הזוגיות שלכם כי זה מה שיחזיק אתכם במצב הזה ובכלל, בכל מצב בחיים! תשקיעו אחד בשני! זה לאו דווקא

הוצאה כספית! תמצאו זמן לצאת קצת, לא לבית קפה או מסעדה יקרה אפילו סתם סיבוב בחוץ...

פשוט תמוה לי ששרשור בו את מספרת על מצב כלכלי לא משהו וילד "מיוחד" את קוראת לו - להיכנס לנישואין זו טעות.

נישואין, מעבר למשפחה וניהול כלכלה- זה בראש ובראשונה זוגיות ואהבה,

אני באמת באמת מאמינה שאם שם יהיה לכם טוב- הכל ייראה אחרת בע"ה!!  

מאחלת לך המון ברכה והצלחה!!!

את בעלי אני אוהבת..אנונימי (פותח)
פשוט עד לא מזמן הוא היה דואג יותר לעבודה מאשר אישתו וילדיו.

כיום, אחרי שיחה שלי איתו זה השתנה לטובה בזכות תשובתכם כאן.. הסברתי לו את חומרת המצב.
שאני נשואה ומרגישה לבד בגידול הילדים.
ועכשיו הוא תומך בי יותר כך שזה נותן לי הרגשה טובה להיות ביחד.

וברור כשיש עזרה משני הצדדים בזוגיות זה הרבה יותר כייף מאשר שאין עזרה. ואז בעצם אתה נשוי אבל אתה גם לבד ועם ילדים לבד איזה חיי זוגיות אלה?

בגלל זה כתבתי מ שכתבתי..
שמחה לשמוע וככל שיהיה יותר כיף ביחד, בחיים יהיה יומה אני ומה חיי

יותר כיף, זה העוגן והמשענת שלנו ומשם שואבים כוחות להתמודד עם הכל, כשיש בן זוג תומך ואוהב!!

השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית
איך נותנים לילדים הרגשת יציבות בתקופה כזאת?מתוך סקרנות

אני מרגיש, שאת הילדים מטרידה בעיקר ההפסקה הפתאומית (מבחינתם) של פעילות מסגרות החינוך, כשבינינו אף אחד לא יודע מתי יחזרו.

לכל השאר הם יחסית מתרגלים ומסתגלים...

,למישהו יש טיפים איך לתת להם בטחון בנושא זה (יש לילדה אחת לדוגמה עוד חודשיים יום הלדת בגן, וכבר עכשיו מוטרדת האם יתקיים או לא...)?

אפשר לשתף את הגננתמענין

שתדבר איתה בטלפון. שכשיחזרו לגן יחגגו לה.

אצלינו משתדלים להתקשר לילדים, ולשלוח סרטונים כדי לשמור על קצת תחושת חיבור כמה שאפשר בין הגן לילדים.

באמת תקופה מורכבת לילדים, מחפשים את השיגרה ואת הביטחון שהם רגילים אליו. 

רעיון, תודהמתוך סקרנותאחרונה
סיר בישול איטיטרכיאדה

בעקבות המלצה פה של @פשוט אני קניתי סיר בישול איטי. 

שמתי בבוקר חלקי עוף ותפוחי אדמה, הוספתי תבלינים והדלקתי על החום הנמוך (יש שתי דרגות חום- נמוך וגבוה, ועוד אפשרות של שמירה על חום)

לאחר חמש שעות בדקתי וראיתי שהעוף לא מתחיל אפילו להיות עשוי, בעוד שעל החום הנמוך ההמלצה היא 6-8 שעות.

בהתייעצות עם גי פי טי הוספתי כוס מים והגברתי לחום הגבוה, חיכיתי עוד שעתיים, וכעת העוף מוכן בקושי, רחוק מאד מלהיות רך ועסיסי כמו 

שתארו לי. התפוחי אדמה מוכנים אבל מעט קשים. בקיצור, ממש לא מה שדמיינתי.

אשמח שתאירו את עיני איפה טעיתי, כי תוצאה כזאת יכולתי להשיג גם אם הייתי מניחה סיר עם עופות על האינדוקציה לכמה שעות (ואז החום היה הרבה יותר גבוה והבישול יותר טוב)

בנוסף, הנוזלים בתבשיל בקושי מבעבעים, זה נראה כאילו החום כל כך חלש!

אולי תשאלי בפורום מתכוניםיעל מהדרום
נראה שהיה חסר רוטבחילזון 123אחרונה

זה לא סיר לאפיה זה סיר לבישול

ואולי היה כדאי לכסות עם מגבת מעל

כשהאיש בעבודה בזמן המלחמהעקרת הבית

בימים הראשונים האיש שלי עבד מהבית, ועכשיו נוסע לעבודה.

מה אתן עושות כדי לגרום לאיש שלכן להבין שיחד עם העבודה, יהיה קשוב לצרכים שלכן ושל הילדים?

הוא יודענהג ותיק

שיש לך ולילדים יותר צורך ממנו בימים האלה?

אולי פשוט לדבר איתו על זה

אם יורשה לי (בתור מי שבעבודה, אמנם מהבית)משה

בטח שנסע לעבודה. יש לכם חשבונות לשלם ומשפחה לגדל. צריך להעריך את זה ולקבל את זה קודם כל.

אחר כך אפשר לאזן מחדש.

משתפים מהלבתהילה 3>אחרונה

היה לי ממש מאתגר היום הרגשתי פשוט אמא גרועה/

הייתי כל כך עייפה ורק רציתי שמישהו יחליף אותי ויהיה לי שקט לשעה

אני ממש צריכה שתגיע שעה מוקדם יותר/שתבקש לעבוד מהבית/שתיתתן לי שעה לנוח כשאתה בא כדי שאני אצליח לחזור לעצמי/שתראה את המאמצים שלי/שתיקח אחריות על x וכו

שלום מחפשת פסיכיאטר לילדים באיזור מרכזממתקית

או הסביבה, ירושלים, או כל מקום אחר.
לא דרך הקופה
מישהו פרטי שאני יכולה להתקשר אליו לפלאפון באופן אישי.
אשמח לטלפון בפרטי

בדרך כלל גם לפסיכיאטרים פרטיים יש מזכירהמתואמת

ולא מתקשרים אליהם ישירות לטלפון.

בכל אופן, עוד כחודש יש לנו תור לפסיכיאטר פרטי שקיבלנו עליו המלצות, והוא מקבל בתל אביב. אחרי התור אוכל להמליץ עליו באופן אישי כנראה...

לא נכוןאריק מהדרום
יש לי פסיכיאטר שאני מתכתב איתו בווצאפ ובמייל וזמין בטלפון, הןא מקבל גם באזור המרכז ובזום אבל הוא לא לילדים.
תודה אבל צריכה לילדים.ממתקית

אבלאם אפשר בכל זאת מספר...

זה יפה! ומעניין כמה זה נפוץ...מתואמת
בכל אופן, זה רק אחרי הפגישה הראשונה איתו, לא?
אז זה באמת יפה...מתואמתאחרונה
יש את ד''ר מרים פאסקיןמתיכון ועד מעון

את ד''ר ליעד רוטשטיין

ד''ר מאיה אליעזר

במרכז, פרטיות

אבל מה הטלפונים? אפשר בפרטי? בבקשה...ממתקית
אין לי בשלוףמתיכון ועד מעון
אבל יש בגוגל, בטוחה שיעלה לך שתכתבי את השמות

אולי יעניין אותך