ככה.. האמת שאני ניק די פעיל פה בפורומים, פתחתי ניק חדש כדי לרשום כאן בלי שיזהו אותי,כיוון שאין אנונימי..
הסיפור שלי די מורכב,לוידעת ממש מאיפה להתחיל..
בגדול ההורים שלי נשואים כבר הרבה שנים, ובשנים האחרונות המצבביניהם ממש הולך ומתדרדר.
היחס של אבא שלי לאמא ממש מזעזע.. אני לא רוצה לפרט אבל בעיני ובעיניי אחותי מדובר בסוגשל אלימות..לא פיזית, אבל בהחלט לא נעימה ואפילו משפילה בעיניי.
בזמן האחרון המצב הוא שהם כבר קרוב לשנה ישנים בחדרים נפרדים, והקשר ביניהם די טכני.
לפני כמהזמן גם גיליתי שאמא שינתה את השם בפלאפון מ"בעלי" לשם שלו..(נגיד "ישראל ישראלי")
זה הרקע בכללי.
לפני בערך שבועיים היה מקרה שאבא ואמא רבו חבל"ז.
אבא נעל את עצמו בחדר ואמא התחננה שיתן לה להיכנס(נראלי היא הייתה צכה משם דברים או משו כזה..)
אני בתור צופה מהצד ממש הרגשתי מושפלת בשביל אמא , זה מרגיש כאילו הוא ממש נהנה מהעמדה הזו של הכוח .
בשלב מסויים לאמא כבר נגמר הכוח, והיא התחילה לצעוק ולהטיח באבא שזה יעעלה לו ביוקר, וכו'.
האמת שלא מאוד האמנתי.אני מכירה אותה, וידעתי שכמו שהיא סבלה אותו עד היום היא בטח תמשיך לשתוק..
אבל כן היה לי איזה אמונה שמשהו ישתנה.
אני יודעת שאולי זהלא יפה לומר את זה ככה פה אבל--
המקרה הזה הבהיר לי כמה שאני רוצה שהם יתגרשו.
אני לא יודעת מה קרה מאז, אבל אמא שלי ממש נרגעה, ועל פניו נראה שהיחסים ביניהם די רגועים.
אבל אני מצידי פשוט לא יכולה לסבול את זה..
קשה לי עם הכניעות הזו שלה..קשה לי שהוא יכול לעשות מהשירצה והיא תמיד תבליג ותבלע.
פשוט מוציא אותי מדעתי...אני פשוט מסתובבת בבית עצבנית על אמא ומתביישת באבא![]()
אז יצא לי קצת ארוך, ואולי לא מספיק ברור מה אני רוצה בכלל, אבל היה טוב לפרוק,ואשמח לשמוע כל תובנה/מחשבה שלכם בעניין.