שלום לכולם,תחילה יש לומר שלא ידעתי בדיוק היכן לפנות מקווה שפה זה מתאים 
אז הבית שלי הוא דתי מסורתי-אבא שלי דתי,האחים שלי שומרי שבת אבל יותר בכיוון מסורתי,אני היחידה שלמדה במוסדות דתיים לכן יצאתי ה"הדוסית".אני בת 20,ככל שגדלתי וכ'ו כמובן שהשתנו לי הדיעות (נגיד לגבי טלויזיה וחינוך ילדים-יש לציין שהורי ב"ה חינכו אותנו טוב ואין לי מילה אחת רעה להגיד)!התחלתי לצאת כבר,שני האחים שלי נשואים-וכאן "הבעיה",אני לא יודעת איך להסביר אבל המשפחה שלי דיי בורגנית (ככה אומרים את זה ?)הם באמת חושבים שבלי כסף מאוד קשה להסתדר,אח שלי וגיסתי באמת ב"ה מרוויחים ממש טוב (ושאני מדברת על טוב בסביבות ה30,000 ש"ח בחודש)והם עדין טוענים שהיום קשה לחסוך והכל קשה וכ'ו וכ'ו,אבל לפעמים צורם לי לשמוע את זה..הם כן יכולים לחסוך בכל כך הרבה דברים,אני תמיד נותנת כדוגמא שנגיד דירה-ניתן לקנות ביהודה ושומרון\פריפריה ולא חייב מרכז,או שלא חייב בגדי מותגים,אפילו בנוגע לחתונות,נכון חתונה צריך להיות דבר מושקע וב"ה כן להווריי יש סכום כסף נכבד ביותר להביא לכל אחד מהילדים לחתונות,אבל זה ממש נראה לי אבסורדי בעייני שמבזבזים כל כך הרבה כסף על חתונה,שבעצם אפשר לחסוך,ושהכסף יועבר לזוג הצעיר.
למה אני שופכת בפניכם את כל זה ? אני בעצמי לא יודעת,אבל קצת קשה לי שהם חושבים שאני חייה באיזה בועה,וכשאני אצא למציאות אני אבין..נגיד אנחנו גרים ביישוב מאוד מבוסס,ושני אחיי קנו דירה,צוחקים עליי ואומרים לי :לא נורא את תקני דירה בX ..
ואני באמת מאמינה שזה פשוט דרך חיים שלי נראית יותר נכונה ,..אני בעצמי אין לי כל כך מה להגיד..פשוט פרקתי ![]()