מתקדם.רול קינמון

התחלתי עם צביעת ציורים ב"צייר", המשכתי ל"גימפ", ועכשיו הגעתי ל"קריטה".

"קריטה" זו תוכנה ציור חדשה הנותנת הרבה אופציות ציור מתקדמות. אז אחרי כמה חודשים שמדי פעם הגחתי לתוכנה כדי ללמוד אותה, עכשיו צבעתי בה את הציור הראשון.

התמקדתי ש2 אופציות מדהימות שהתוכנה מציעה. האחת היא יישור קו, קשה לעבור על הקווים במחשב בלי שהעכבר ירעד והקו יצא עקום, מזל ששם יש אפשרות שתנסה להעלים את הרעידות של הקו, ולתת תנועה יותר חלקה.

האופציה השניה היא כמות המכחולים. בתוכנה יש המון סוגים שונים של מכחולים המאפשרים עשרות סגנונות ציור שונים שירגישו כאילו צויירו ביד. אז השתעשעתי איתם קצת.

טוב, הינה הציור:

יאא איזה כושון בריון!!! מלי

לצערי אני לא מבינה בכלל בצביעה דיגיטלית לסוגיהדינה ל.

אז אין לי עצה איך לשפר את הציור.

רק אומר- שאחידות הצבע נורא צורמת בעין.

מצד שני, ראה את כל סרטי דיסני המצוירים- גם הם מצוירים שצורה אחידה. כך שאני מניחה שמה שמנעים לעין את התמונה זה רקע שופע ומושקע.

אגב, בתוכנה בה השתמשת, אין "שרביט הקסם" למילוי חלל באופן מושלם, כמו בפוטושופ?

עלה והצלח!

יש "שרביט קסמים" אבל כנראה לא מושלם כמו בפוטושופ.רול קינמון

את המסגרות של הדמויות אני אוהב לצבוע בעזרת טוש עדין במקום בעיפרון. ובגלל שמדובר בטוש אז יש בקצוות שלו ירידה הדרגתית של צבע (בניגוד לעיפרון).

"שרביט קסמים" תופס שם את הצד הפנימי שאחרי הירידה ההדרגתית של הטוש. ואז יוצא שבין המסגרת לצבע הממלא יש קו דקיק ולבן, וזה צורם לעין.

מצאתי לזה פתרון בכך שאת המסגרת אני מצייר על שיכבה אחת, ואת הצביעה הפנימית אני מצייר בשיכבה מתחת לראשונה.

דוגמא לכך אפשר לראות בציור "רגשות והבעות".

בציור הזה הצביע הפנימית לא אחידה כמו ב"רגשות והבעות", וזה במודע בגלל שלקחתי כאן מכחולים שונים לצביעה. 

בסרטי אנימציה ידנית, רובם צבועים בצביעה אחידה, אם כי לא מעט מהם כוללים גם הצללות. ואכן זה לא מפריע לרקע השופע, ובכלל השילוב שלהם נעים לדעתי. ואני בנתיים מתאמן גם על רקעים מושקעים שיוכלו להוסיף לציורים.

וואהה איזה אבו גבר !! יפה!מיכל =>אחרונה

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך