התבקשתי להעלות כתמונה ולא כקובץ. אני לא מבינה כל כך את משמעות הדבר וגם לא יודעת איך להוסיף כתמונה כך שהגודל יצטמצם לגבולות המסך ולא מעבר. אשמח שתסבירו ואדע להבא.
20140615123921.jpg
בעדינות ובצורה כל כך נכונה כך שממש ניתן לחוש כאילו הפחת בדמויותייך רוח חיים..
בורכת 
אני מאוד שמחה שאת מצליחה להרגיש כאילו הדמויות חיות. זאת מחמאה גדולה והישג עצום בשבילי שמישהו מרגיש ככה לגבי הציורים שלי.
תודה רבה.
כשאת שולחת זה נשלח לגודל המקורי.
נופר
מליהעין הימנית (שמאלית שלה) צריכה נראלי להיות קצת יותר למטה וקרובה קצת יותר לעין השניה..
השיער,לטעמי בחלק העליון,נראה נפוח מוזרי מעט..
ובשפה התחתונה,יש קו תוחם שלטעמי לא צריך להיות.
חוצמיזה,מושלם! הצללות חיות ומדהימות!!!!!![]()
ייתכן מאוד שאת צודקת. הציור יחסית ישן ואני לומדת מההערות שאומרים לי, וההערות שנתת בהחלט רלוונטיות ומועילות.
תודה. 
השיער קצת קהה ומלא מדי וזה יוצר מראה קצת לא אמין, אבל הפרצוף!!!![]()
![]()
זה נראה אמיתי בצורה לאנורמלית!!!
אני מבינה שהשיער בעייתי. אני כבר לא אשנה את הציור הזה אבל אלמד להבא. ריגשת מאוד במחמאות האלה. תודה רבה.
זה תלת מימדי!!!
אני מאוד שמחה שאתה מרגישה ככה. זה הישג עבורי.
האור והצל בציור שלך ממש כחומר ביד היוצר. את עובדת איתם נפלא.
קצת מפריע שהשיער מוצק כמו קסדה על ראשה, ופחות שעיר.
נפלא! ![]()
האמת היא שבמקרה הזה גם אני התאכזבתי מהשיער. התמונה הייתה באיכות מאוד לא טובה וזה היה אתגר. זה מה שיצא, בפעמים הבאות אצליח טוב יותר, אני מקווה. 
!מיכל =>
נופר
מגדלור באפלה
נופר
מירי ט.עם איזה חומרים את עובדת?
איזה עפרונות, דפים..
ההצללות יוצאות לך חלקות ומושלמות.
זה פשוט נראה חי.
תותחית.
אני עובדת עם עפרונות פשוטים, HB, B2, H, B4, B6, B8, B וכו'. הדף במקרה הזה הוא נייר סקיצה בגודל A5.
תודה רבה על המחמאות האלה. תודה. 
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173