אתם רואים..יש גם ערבים טובים...google
ערבי טוב=ציוני?Resiste

(ובואו נחסוך תגובות מיותרות כגון: "ערבי טוב=ערבי מת")

יהודי טוב=ציוני.ערבי טוב=אדם אנושי.בחורצ'יק
לא תומך טרורשואף לאור

לא נופל בשקרי-על אדירים כבית היוצר של הנהגה הערבית,לגבי עם ישראל,ארץ ישראל ומדינת ישראל

לא מאמץ* יותר נכון מ"לא נופל"שואף לאור
בזה אני רואה היגיון.Resiste

הציפייה שלנו היא מן הסתם שלא יתמכו בטרור, אבל כן קיימת הסתה, והתכנים אליהם הם נחשפים פחות או יותר מסתיימים שם.

וישראל עושה עבודה מאוד טובה באישור השמועות.

הסתה היא אחריותםשואף לאור

אי אפשר לפטור את הרבים בטיעון הסתה,מה גם שזה לא משנה מבחינה מעשית,גם אם ניקח מציאות קיצונית ולא מציאותית של קבוצה שלמה שעברה שטיפת מח בכלי "מדע בדיוני",גם אם הם לא אשמים כביכול בבחירתם,הם עדיין מציאות קיימת של סכנה לזולת ואי אפשר להתייחס אליהם כמסכנים,אלא כמסוכנים עם כל הצער שבדבר.אומנם זו אף בודאי לא המציאות שלנו.לאנשים יש שכל ואחריות מוסרית שצריכה לעורר אותם לתהות מה העניין הזה של טרור כאשר צה"ל לא "מחזיר" בפעולות טרור.

אני מכיר ערבי שהתגייר בעל ביקורת חריפה על האומה הערבית שמספר עוד בילדותו שראה סתירות בין מה שסיפרו להם במסגד על שצה"ל חוטף ילדים וכו',ובין איך שאותם כוחות התנהגו או התנהלו בשטח,הוא אמר שכילד,הוא רצה שהסיפורים הללו יתבררו כאמת,אבל לא היה ולא נברא.כך שהנה דוגמא לאדם שלקח את האחריות המוסרית שלו בידיים,ולא רק שלא קיבל את הטרור כדבר חיובי,אלא אף הלך רחוק מזה,אפשר.

אני מוחה על כך שישראל מאשרת שמועות אם הכוונה להטיל דופי בפעילות צה"ל (אם לא,אז הדברים הבאים לא רלוונטיים),צה"ל עושה מעבר למה שהוא נדרש ומנסה למנוע פגיעה בשאינם מחבלים (לפחות במציאות הגלויה,שהרי אנו יודעים שרבים תומכי טרור אם לא מבצעי טרור ממש),וישנם עדויות וסיפורים רבים בנושא,כמו גם השוואה כללית לדרכי הפעולה של צבאות אחרות,שלא יכולים להתהדר בהתנהלות יותר אחראית משל צה"ל (ובכל זאת אותן מדינות יגנו את ישראל.. משום שזו אנטישמיות).

ישנה עדות חשובה,שזכתה להתעלמות גמורה ומכוערת מצד האומות והאו"ם של בכיר מאוד בצבא הבריטי שהגיע לאו"ם להעיד,ולהגיד כמה משפטים,ביניהם משפט מאד מפתיע,"צה"ל הינו הצבא המוסרי ביותר בהיסטוריה של לוחמה מודרנית".התיעוד המדובר מסתובב ברשת,אבל מי שרוצה להשמיץ לא עושה את זה משום שהוא בעל דחף בריא של נשיאת האמת על נס,אלא משום שנאה אנטישמית,שלא באה משום שמישהו פוגע בהם,אלא משום אנטישמיות טהורה(שהיא אינה סתם מושג של שנאה מקומית של זרים,אלא תופעה יחודית שאין לה מקבילה בעולם,ויסודותיה מבוארים בדברי חז"ל).

ערבי טוב זה ערבי מתאחווש770
ערבי כל עוד שהוא בחיים הוא בגדר מחבל וגם אם הוא מוכר גמבות בשוק!!!!
ערבי טוב זה ערבי מתעומר-מנחם

צודקת בכל מילה

אני תמיד צודקת!!!אחווש770
חחח נסחפת קצת עומר-מנחם

אבל בכל מה שקשור למוות לערבים את צודקת 100 אחוז

בכל מה שאני אומרת אני צודקת!!;)אחווש770
חחח אז אני ישמח למלות איתך לוטו עומר-מנחם

חחח אם את צודקת בהכל אז בואי נמלא לוטו

בדוק נזכה

פעם גירדתי וזכיתי ב............אחווש770
5₪
חחח אז נוותר על הקטע של הלוטו עומר-מנחם
לוטו זה עניין של מזל לא של צדקאחווש770

ובכלל למי שמזל אריהכן

חחח אני מזל אריה עומר-מנחם
וואלהאחווש770
ערבי טוב זה ערבי מתקולמוס
וביותר רצינות, זה המיעוט מיעוט, שיסבול בגלל שכניו הרעים. ועל זה אמרה התורה התרחק משכן רע
אממ לא הייתי קוראת לו ערבי טוב..שִׁירָה

אני חושבת שככה הם אמורים להיות, כל עוד מדינת ישראל מתנהגת אליהם כמו שהיא מתנהגת אליהם.

ואתה שבאנגלית- ערבי טוב לא שווה עברי ציוני, או בעצם, השאלה מה זה טוב? וטוב למי?

וגם ערבים מתים הם לא טובים.. ובטח שלא אם הם מתים כאן.

אתה שבספרדית התכוונת...Resiste

בכל אופן, בכתבה מוצג קרוב המשפחה הציוני של זועבי, והיא מכנה אותו "ערבי טוב".

מכאן ניתן להסיק שערבי טוב הוא ערבי ציוני.

כלומר, ערבי טוב הוא ערבי שטוב ליהודים הישראלים הציונים.

ערבי שלא דורש את זכותו הטבעית להגדרה עצמית (כמו זכותו הטבעית של העם היהודי...), או בקצרה - ערבי פראייר הוא ערבי טוב.

כשמדינת ישראל מפלה אותם אפליה ממסדית ואי-שוויון בפועל, אני לא מבין למה "הם אמורים להיות ככה".

בעיקרון, אין לערבי סיבה מיוחדת להיות ציוני, כמו שהלאומיות של הבריטים לא מעניינת אותם במיוחד.

תמיכה בלאומיות היא לרוב בלאומיות תחת דיכוי, כמו הפלסטינים. משום שאני תומך בציונות, כלומר במדינה לעם היהודי בא"י, אני גם תומך בתנועה הלאומית הפלסטינית, אינני צבוע, ואינני תומך בכיבוש.

אילו היית פלסטינית, את חושבת שהיית ציונית? ננה-בננה

ערבי טוב?? אין ערבי טוב!!!!! שיהיה ברור!!בת מלך=)
יש ערבי טוב!google
^ נורא דמוקרטי, הא?שונמית

תריץ קצת ותגיע לתוכניות שהם משדרים.

בהנאה.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/278376

מי זה הם???מי??google

את יודעת כמה סוגים של ערבים יש??את יודעת כמה הם חולקים אחד על השני??פולל...אז אני לא אומר שכ-ל הערבים טובים...אני אומר שיש כזה דבר ערבי טוב! במקום לבלבל ת'מח תקראי מה כתבתי...לא אמרתי שכל הערבים טובים...

מסכימה עם שואף לאור ובכלל..שונמית
ישר קפצת להתעצבן. אם היית מסתכל הגבתי לרסיסט שטען שהדרך של הערבים דמוקרטית. היא לא.
עומדת בשורש מחלוקת חריפה וחסרת פשרות מי יחיה בארץ הזאת. שלא יהיו לך אשליות- הערבים כולם רוצים שהם יחיו פה ואנחנו על בול עץ בים. ככלל גם אם יש מעטים שאין להם רצון להשמיד אותנו, הם חיים בחברה עם לחץ כל כך גדול ושטיפת מח כל כך אינטנסיבית, שזה כבר לא קיים.
אז אולי יש ערבים טובים, אבל הערבים בארץ הם חברת אויב, ולהתייחס אליהם כפרטים זה טמטום וחוסר ריאליות.
ההומניזם הזה נחמד מאוד, אבל פשוט לא שייך. במלחמה כמו במלחמה, אם אתה מחליט להיות נחמד ולכבד את האויב שלך, אתה תהיה הראשון שיעוף לו הראש.
עם כל מדינה אחרת אתה צודק.בדד...

אבל פה זה לא כמו כל מדינה.

לערבים פה יש מטרה להרוג אותנו ולהשמיד אותנו-זו אחת המצוות שלהם.

אז שנרחם עליהם?

ממש לא.

הם בחרו לגור פה אז שיסבלו בשקט את התנאים של המדינה. זאת בחירה שלהם.

לא נוח להם שילכו-יש להם עוד 50 מדינות בעולם..

אז אם אתה מגדיר ערבי שגר בא"י טוב-אז ערבי טוב=ערבי ציוני.

יש לך טעות בהבנה.בחורצ'יק

הוא טוב,כי הוא לא כפוי טובה,כי הוא אנושי.

אבל משמע מהשורה השנייה והשלישית,שאדם שהוא לא טרוריסט הוא פראייר,כי הרי זועבי האדם,גינה את הטרור=ערבי פראייר.וזועבי החיה,אמרה שחטיפת קטינים ע"י מחבלים,זה לא טרור=ערבייה נורמאלית ולא פראיירית,נכון?

בשורה השלישית,יש שקר.ישנם ערבים טובים שיכולים להיות לא רק אזרחים מן השורה אלא גם חברי הפרלמנט הישראלי,(אהממ סליחה ,גם לא טובים יכולים,גם טרוריסטים יכולים,בעצם-לא היה עדיין בן אדם ערבי בכנסת,רק מפלצות שצה"ל צריך להשמיד.) המופלים,הם רק הטרוריסטים,והם צריכים לא רק להיות מופלים לרעה,אלא להשפט ולקבל את עונשם המגיע להם-מוות.

השורה הרביעית היא שטויות.אף אחד לא ביקש להיות ציוני.ביקשו להיות אזרחים שומרי חוק. להגדרתך כל שומר חוק הוא ציוני.אם כן רוב תושבי העולם המערבי הם ציונים בכלל..הרי הם נאמנים לחוקת מדינתם. בקיצור,שטויות.

בשורה החמישית והשישית,סטרת את עצמך.מציע לך לקרוא מה שכתבת.איך אפשר ל"תמוך בציונות -במדינה לעם היהודי בא"י " ומצד שני לתמוך בתנועה הלאומנית הפלסטינית,שפה לא פירטת אבל התנועה הפלסטינית,איננה מכירה בזכות היהודים על שטח בא"י,   סטרת את עצמך.

ולשורה האחרונה,נענה לך באותו מטבע,אילו היית פלסטיני היית ציוני? או שאתה 'בינכה' שונא יהודים.

אני לא חושב שמישהו כאן יכול להעמיד אותי על טעותי..Resiste

אדם שהוא לא טרוריסט הוא לא פראייר, אבל הנער הזה ספציפית כן.

יש מרחק די גדול בין שימוש בטרור ועד ציונות אתה יודע, זה לא או או.

אני לא חושבת שזועבי היא חיה או נורמלית ולא פראיירית, אלא בעלת דעות לגיטימיות ונורמליות, שאינני מסכים איתה. החטיפה היא טרור. כל עוד בוחרים בה, והיא לא עוברת על החוק, שתהנה. אני חושב שהיא צבועה המון פעמים.

אין שום סתירה, ובטח שלא סטירה. אני תומך בשתי התנועות, משום שאינני צבוע. כל עוד אני טוען שיש זכות טבעית לעם היהודי להגדרה עצמית, זה אומר שלכל עם יש. זו זכות טבעית. לא אכפת לי במה הציונים ובמה הפלסטינים מכירים או לא מכירים, אמרתי את דעתי.

אני ממש לא יודע מה הייתי, אני מקווה שגם אילו הייתי נולד לכיבוש, ולא היה מתמזל מזלי כמו שהתמזל, הייתי בוחר בדרך השלום. אני לא רואה מצב כזה כי הפלסטינים נמצאים במציאות אחרת, משם לא רואים בהכרח מה שרואים מםה. אילו הייתי פלסטיני אזרח מדינת ישראל, אני חושב שהייתי יותר מתון. ציוני? לא נראה לי.

למה הנער כן? הנער הזה נורמאליבחורצ'יק

משום שהוא זונח את דרך הטרור של מנהיגם של הפלסטינים,חאג' אמין אל חוסייני שהיה גנרל SS ובדרכו הולכים המחבלים ערפאת,אבו מאזן,אחמד טיבי ותלמידיהם -כולם ימח שמם.הנער הזה לעומת זאת (ויש עוד כמותו) זונח דרך הטרור והנאציזם,ובוחר בדרך הגיונית שרואה את כל הטוב שהביאה מדינת ישראל לארץ ולאזרחים,הוא רואה איך המדינות הערביות "פורחות" כבר מאות שנים,ואילו איזו מדינה בנו היהודים תוך כמה עשרות שנים.טוב לו במדינה,ויש לו סיכויים גדולים ללמוד,לעבוד במשרה מכובדת,להקים משפחה בכבוד,ולהיות אזרח נאמן למדינתו.

מי שפראייר אלה הם שתומכים בטרור,שכל חייהם חיי צער ומלחמה,ששמחים שבניהם מתפוצצים על תינוקות וכ'ו.הם לא רק 'פראיירים' הם לא נורמאלים,הם טרוריסטים,והמדינה צריכה לנטרל אותם,משום שהם מהווים סכנה לציבור.

ובמחילה,אך לומר שחטיפת קטינים ע"י מחבלים היא 'לא טרור' זו לא דעה לגיטימית ובטח לא נורמאלית,נורמאלית אולי בעיראק אולי בעזה,לא במדינה נורמאלית. איך ניתן לראות מה קורה  להגיון של אלה שמזדהים עם תומכי-טרור ישירות או עקיפין (במקרה הזה,ישירות.) אגב,היא כן עוברת על החוק בפירוש כן.

ואיך אתה יכול להסכים גם עם הציונות וגם עם הלאומנות הפלסטינית,כשהן סותרות זו את זו?

ולפיסקה האחרונה,אתה מודה גם (וגם בשורה השנייה אמרת זו) שבשביל לא להיות טרוריסט לא צריך להיות ציוני,אלא צריך להיות אדם נורמאלי ואנושי,אז מה הקשר בין כך שזועבי (האדם) איננו טרוריסט לבין מה שאתה מנסה להדביק לו את התואר ציוני?!

ספרדית? וואלה מגניב ומה הפירוש של זה?..שִׁירָה

אממ..אוקי, נגיד שערבי ציוני הוא ערבי טוב,נגיד, שיהיה ציוני מירדן, מסוריה,ממצרים,מלוב,מתוניס מלא'כפת לי איפה, אבל לא כאן.זה לא מקומו.

ובמה מדינת ישראל מפלה אותם? אולי שכשיהודים יושבים בכלא הם פשוט יושבים בכלא וכשמחבלים יושבים בכלא המשפחה שלהם מקבלת טונות כסף והם לומדים ומוציאים כל מיני תארים? אולי..באמת אי שוויון..

אם הערבי יושב כאן, במדינת ישראל שכבשה את המקום בו הוא יושב,והוא נשאר לשבת שם ולא עבר למדינה אחרת, מן הסתם שהוא צריך לתמוך במדינה. אם הוא לא רוצה שילך למקום אחר.

אם הייתי פלסטינית,בשבילך פלסטינית אבל ערביה, אם הייתי בנאדם טוב הייתי ציונית או שהייתי הולכת למקום אחר. אבל בגלל שאנאערף מה אומרת להם התורה שלהם,והם רוצים להיות טובים אליה ולקיים מה שכתוב בה, ברור שלא הייתי ציונית. רק שמטעמי מוסר ואנושיות וכו' וכו' לא הייתי נשארת במדינה שכובשת אותי.

חוצמזה, שתכל'ס,במצבם, אין להם שום סיבה שבעולם לא לתמוך במדינה הזאת, אולי אולי אולי בגלל שהרוב בה יהודים, והם שונאים אותם, אבל מה לעשות שהיהודים ששולטים יש להם סדר עדיפויות מקרטע והם מרחמים על אכזרים, והיהודים האלה מרחמים עליהם ונותנים להם יותר ממה שהם נותנים לעם שלהם.

אבולה בולה בולה בולה יא!

מתנגד והתנגד, תלוי בהקשר Resiste

זה מקומו לא פחות מאשר מקומך, משום שהם גם כאן יותר משנה שנתיים, יש כאלה שסבא וסבתא גורשו מחיפה, צפת וכו', ולא יכולים לקבל אזרחות. לעומתי, אני עליתי לארץ רק לפני כמה שנים. זה יותר מקומי?

במקום אז לריב כאילו אנחנו בארגז החול, אפשר להתחלק, כי ללא ספק לשני העמים יש טיעונים חזקים על האדמה הטיפשית הזו.

מדינת ישראל מפלה אותם החל מ"מדינה יהודית" - יש אפליה בחוקי ההגירה, יש אפליה תקציבית וכו'.

לגבי התנאים של האסירים - אני מסכים שהם לא צריכים לחיות כמו מלכים, אבל אני מאמין שהאסירים (בלי קשר לפוליטיים או לא) צריכים לקבל תנאים הולמים.

למה הוא חייב לקבל כל שלטון? אם עכשיו סוריה תכבוש אותנו, תקבלי אותה? "אם לא, לכי למקום אחר!". זה קצת טיפשי.

לרוב אני חושב שלפלסטינים אין מודעות עצמית ושהם רואים הכל בצורה חד צדדית, אבל אז אני מגיע לפורום הזה ומגלה שיש אפילו יותר אטומים. אבל אתם לא מדגם מיצג או משהו.

פששיה איזה שם אתה אולי עלית לפני כמה שניםשִׁירָה

אבל לפני כמה וכמה דורות המשפחה שלך גורשה מכאן,סבא וסבתא של סבא וסבתא שלך,אחרי שהם ישבו כאן במשך כמה מאות שנים...

ולמה שילכו למדינה אחרת? כי הם מוסלמים, ולמוסלמים יש הרבה מדינות שהן מוסלמיות בדת הרשמית שלהן, לא כמו ישראל שיש בה מוסלמים אבל קראו לה, פעם, מדינת היהודים. אז כן, שילכו למקום אחר.

עמ"י בכל הדורות היה נאמן למלכות שהיה כפוף אליה כל עוד לא סתרה את התורה. אז גם אם סוריה היתה כובשת אותנו אני מאמינה שהיינו מקבלים אותה...

אני שווקא חושבת שיש לערבים מודעות עצמית והם יודעים טוב מאוד שהאדמה היקרה והחשובה הזאת שייכת לנו, הם פשוט אומרים ומתנהגים בהתאם למה שהם רוצים וחושבים.. ונכון.

ולחשוב שהוא קרוב משפחה של חנין...יהלומית14
אולי הוא טוב.סתם אחת
הוא בעיקר פראייר האמת. וגם קצת טיפש.
אבל זה לא משנה כלום מהיחס שלנו אליו. אסור לו להיות פה.
^^^^^^^^^^^חמשושית5

אני קשה לי להאמין לזה.אווזה.

ממתי ערבי אומר עם ישראל חי?

ואת כל זה?

האמת? הוא טיפש.

הוא גם חצוף. אתה לא תגיד שהנערים שלנו נחטפו. הם לא שלך.

הוא צריך לעוף מפה כמו כל ערבי אחר.

תכלס כן. צריך להיות טיפש כדי לדעתמוריוש

שאותו לא יחטפו. המדינה לא תילחם ככה כדי לשחרר ערבי מהערבים....

אם תדברו חיובי יהיה חיובי!!!אחווש770
יש ערבים טובים זה ברור, כל הכבוד לושוקו =)

אני טוענת שרובם המוחלט של הערבים הטוביםלולית10

אם לא כולם נולדו לאמא יהודיה...

אין הרבה כאלה, הם קיימים אבל מעטים...

ולצערינו לא חסרים סיפורי התבוללות, אפשר למצוא בשפע...

כולכם נפלתם על הראש!!!!???אחווש770
(אני לא מתעצבנת כי לקחתי על עצמי לשלוט על הכעס אז...)
אתם שומעים את עצמיכם?
יש ערבי טוב, ערבי אנושי, מזה איפה ראינו כזה דבר?
ככה מדברים על ערבים?
לא פלא שהם עושים מה בה להם אנחנו נותנים להם מוטיבציה ורצון כשאנחנו אומרים ״יש ערבים ויש ערבים״ הם אומרים ממילא לא אכפת להם ככה הם אומרים סבבה
בוא נחטוף אותם, נתחתן איתם, נעשה להם ילדים(סליחה על הגסות אבל זו האמת והמציאות) ואז נשמיד אותם!! ונכבוש את הארץ ונקים פה מדינה וכו וכו
אני מבקשת ממכם חשבו פעמיים לפני כל מילה שאתם אומרים!!!!
כל מה שיהודי אומר או עושה מתקיים!!!!!!!!!!!!!
סליחה אם פגעתי במישו
לילה טוב ובשורות טובות אמן!!!
ערבי הוא כמו כל אדם אחרבחורצ'יק

עד שהוא טרוריסט שאז הוא חייב מיתה(=בדרך החוק כמובן).

גם עובד ע"ז חייב מיתה.די"מ

ואנחנו מצווים להורגו כשיד ישראל תקיפה.

והאיסלאם זה ע"ז.

האיסלאם הוא ע"ז לכול"ע?בחורצ'יק

אתה יודע שלא,אז אם כבר תכתוב ואני פוסק שגם האיסלאם הוא ע"ז (כהפוסקים כן)

אבל קודם כל צריך להרוג מחבלים.מאשר בודהיסטי על מנזר בהודו.מסכים איתי?

כתבתי שזה לכול"ע?די"מ

זה סתם מסיבה ביטחונית זה שצריך להרוג מחבלים זה דבר פשוט לא צריך להגיד את זה.

אתה מביא את זה בתור עובדהבחורצ'יק

בעוד הדעה המקובלת היא שהאיסלאם הוא לא ע"ז.

כי אני חושב שזה נכון.די"מ
ולפי מה אתה קובע מהי "הדעה המקובלת"
סתם כך מקובל שהאסלאם איננו ע"ז..בחורצ'יק

תשאל סתם אנשים תורניים אני חושב שזו התשובה שתשמע.

בגלל הרמב"םדי"מ
הזה בכלל לא כזה ברור שלפי הרמב"ם הם לא עובדי ע"ז
איסלם זה לא ע"ז...google

הם מאמינים באל אחד..נכון שכל האמונה שלהם זה הפוך משלנו אבל בזה שהם מאמינים שיש אל אחד זה כבר מוציא אותם מההגדרה של "עובדי ע"ז " הם נחשבים כמו כופרים...מינים..

ערבי זה בנאדםשוקו =)

ונכון, רובם חונכו לשנאת ישראל 

זה לא אומר שכולם ככה, לאורך ההסטוריה יקירתי הנחמדה תתפלאי היו גם ערבים שהצילו יהודים מפרעות 

ואותו ערבי בסרטון גם דוגמא לכך, לא כל הערבים רעים. 

באמת, תצאו קצת מהבועה שלכם. 

וד"א - למי שציין פה שאסילאם זה ע"ז, ע"ז לעבוד אלילים אחרים. 

האיסלאם מאמינים בה' - כן כן אותו אחד שהיהדות מאמינה בו גם. 

הם לא.די"מ
הם עובדים אל שהם המציאו.גם אם הם עובדים אל אחד ולא הרבה אלילים הם עובדים אל שהם המציאו.
אללה זה אותו ה' שאתה מאמין בושוקו =)

ואם תטרח לבדוק תראה שמותר להיכנס למסגדים בדיוק מהסיבה הזו בניגוד לכנסיות 

ממש לא.די"מ
ואני באמת לא נכנס למסגדים גם לא למערת המכפלה.

הם המציאו אל אמנם אחד ולא כמה אבל זה עדיין ע"ז.עצם המצאת דת אחרת היא כפירה בה' ועבודה זרה.
כל עובד ע"ז הוא בהכרח רשע.די"מ
וגם הערבים החילונים הם בעייתים לא פחות כי הם גורמים להתבוללות.הפיגועים זה מתנה משמים שלא חס ושלום נשכח את זה.
עדיף אני ישתוק!!!אחווש770
כי זה גורם ליהודים פחות להתבולל? Resiste

אל תגזים טוב?בדד...
כולם פה מגזימים!!!!אחווש770אחרונה
חוץ ממני!!!!!!! 
איזה ערבי טובדי"מ

הוא לא חושב שצריך לרצוח אותנו...ממש חסיד אומות העולם....

<צ>

אתם ממש הגזמתם!!!!!!אחווש770
למה לא תכף תגידו שהוא מזרע דוד המלך.....
כל ערבי באשר הוא ערבי ולא משנה בן כמה הוא ולא משנה אם הוא מוכר בשוק או בבית ספר להתאבדות......הוא על גדר מחבל היום לא עושה כלום ואומר עם ישראל חי אבל מחר מי יודע?
בוא נראה אותכם אומרים את זה אחרי....
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילהאחרונה
מדהים!
שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

בדידותהרשפון הנודד

למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?

לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.

אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?

אתה לא חבר בתנועת נוער? 

זה לא זההרשפון הנודדאחרונה

זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)

...הרמוניה

א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך? 

מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?

תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.

ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...

אולי יעניין אותך