לימודי ציור וכדומהיטבתה
אני רוצה ללמוד משהו רציני בתחום.
מכירים מקומות טובים שמפתחים את העניין?
מכללות וכדומה..
אשמח לשמוע
אני איתך...אילת השחר

אם את מוצאת דברי איתי..

ואם אשמע אדבר איתך.

מאיזה איזור את?דינה ל.

דרום- מרכזיטבתה
אין לי בעיה גם לנסוע בשביל זה אבל העיקר שיהיה מקום שאוכל ללמוד בו בצורה מקצועית.
אני ממליצה על מכללת אשת חיל, בבני ברק.דינה ל.

היא ממוקמת 10 דקות הליכה מכביש גהה (תחנת קוקה קולה) כך שזה נגיש ל מדי.

זה טוב לפחות להתחלה, ללימוד בסיסי של כל סגנונות הציור (והאמנות בכלל).

אבל אני רוצה משהו מקצועי..יטבתה
אני יודעת לצייר אבל רוצה לשפר את זה ולהגיע לרמה מקצועית.
יש לזה שם ללימודים כאלו? גרפיקה שייך?

ואריה הזהב, תודה על הרעיון אבל אני מעדיפה לא מהאינטרנט.
אני לא סגורה על הציון של המקום.דינה ל.אחרונה
עבר עריכה על ידי דינה ל. בתאריך ב' בתמוז תשע"ד 01:12

מצד אחד- אני חבה את כל מה שאני יודעת למורה שלי משם. המקום טוב ללימוד טכניקות שונות, ולעליה על מסלול התחלתי.

מצד שני, כיום, אני לחלוטין לא מסופקת מהרמה. לא שאני מחזיקה מעצמי אומנית בגרוש, אבל עברתי את הרמה הבסיסית אפשר לומר וכעת השאיפות שלי יותר גבוהות, ולכן שנה הבאה אלמד כנראה במקום אחר, מקצועי בהרבה.|EndP|
|StartP|
 |EndP|
|StartP|
לא ברור לי מה הכוונה ב"אני יודעת לצייר". יש לך את זה בטבע שלך, אבל לא למדת מעולם? או שיש לך כלים ביד ואת רוצה להתמקצע?|EndP|
|StartP|
 |EndP|
|StartP|
וגם לא הבנתי את שאלתך: "יש לזה שם ללימודים כאלו? גרפיקה שייך?"|EndP|
איתך...מוריוש
שמעתי פעם על "פריים ביי פריים"רול קינמון

בעיקרון זה ללימודי אנימציה, אבל יש אפשרות לקורס רק לציור.

העניין הטוב באתר הזה, זה שאת יכולה ללמוד מאיפה שאת נמצאת. הלימודים מתבצעים דרך סירטונים אונליין שהם שולחים לך, ובנוסף לכך פעם בשבוע יש שיחה ישירה עם המורה.

הינה הסבר איך זה עובד: http://framebyframeanimation.com/about/school_online/

והינה העמוד על הקורס לציור: http://framebyframeanimation.com/school_syllabus/school_syllabus_drawing/

אז... מה מונע ממנו לרכוש קורס אחד לכל חברי הפורום?בקצרה
סליחה, זה היה צריך להיות משורשר לאריה הזהבבקצרה
וזו לא שאלה הלכתית, אלא טכנית.בקצרה
מאותם סיבות שאת לא יכולה לעשות את זה במכללה.רול קינמון

את יכולה באופן תיאורטי לרכוש מקום במכללה מסויימת, לקבל מהם ספר לימוד, ולהתחלק בספר יחד עם כל הפורום.

אבל (!), הפורום לא יוכל להגיש למורה את שעורי הבית, לא יוכל לעשות את המבחנים, לא יוכל לדבר עם המורה, ולא יקבל את התעודה בסיום הלימודים.

זה הרעיון הכללי. התלמיד מקבל אומנם שיעורים מוקלטים (דבר שיאפשר לו לחזור על החומר כמה שירצה במהלך הסמסטר), אבל המורים הם אנשי מקצוע אמיתיים ואחרי כל שיעור צריך לעשות ולשלוח להם שיעורי בית, אי אפשר לשלוח להם עשרות שיעורי בית מכל הפורום. 

מה גם שפעם בשבוע יש מפגש "בשידור חי", שבו הסטודנטים משוחחים עם המורים שלהם באופן ישיר (דרך מצלמת מחשב ומקרופון).

ולא נשכח את המבחנים, ותעודת הסיום.

קיצר, זה כמו מכללה או אוניברסיטה רק דרך האינטרנט עם שיעורים מוקלטים. וכמו שבמכללות ובאוניברסטאות  אי אפשר לרכוש מקום אחד לקבוצה שלמה, כך גם שם.

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך