ציור נוסף.נופר
מרתיע... אבל מדהים!!!מירי ט.
תקשיבי, יש משהו מהפנט באופן שבו את מציירת, קווים נקיים וחלקים, צביעה כזאת זורמת ואחידה,
זה פשוט משהו מיוחד!
למזלי אני לא מבינה הרבה בתסמיני ההקרנות, אבל לחולים נושרים גם הריסים? והגבות?
בכלל, העובדה שהצלחת לעשות הבעה בלי גבות זה משהו אדיר.
הצל והאור, שממש נראה כמו אור, פשוט מדהימים.
הצלחת ליצור מראה אמין כמעט מכלום.
והצלחת להעביר את המראה החולה, שלא נראה כמו סתם דמות קירחת..
אין.
את משהו.
הרקע נראה לי טיפטיפה אחיד מידי. כי הציור של האשה גם ככה חסר צבע, אז אולי כדאי להחיות קצת את הרקע.
להוסיף עוד גוונים..זאת רק דעתי האישית..
אכן. השיער נושר מכל הגוף.
משיח נאו בפומ!
יש לך כשרון מיוחד!

ההצללות שאת יוצרת, והאור! פשוט נראה כמו אור ממשי! התפעלתי ממנו גם בציורים הקודמים שלך..
בהצלחה!
תמשיכי להנות אותנו מפרי ידיך..

תודה רבה.נופר
וודאי שנושרים!פייגליניזית
אלא מה?
אבל את האמת שאם זו הקרנה על איזור ספציפי ואין כימותרפיה אז הריסים לא ינשרו...
ואליך נופר- הצלחת להעביר אותו, אבל לרגע חשבתי שזה שער לבן. ועוד דבר- אם תשימי לב, אחד מסימני הזיהוי של חולי הסרטן (עוברי הטיפולים (הכימיים בעצם)) זה שקיות מתחת לעיניים, חומות. העיניים אכן יוצאות, כלומר בולטות, אבל תבדקי בתמונה אם אין את השקים השחורים למטה וקצת למעלה... יש לי הרגשה שכן...
בכל אופן, יישר כוח, וודאי שימחת אותה מאוד.
לצערי, אין לי את התמונה המקוריתנופר
תודה רבה על הכל.נופר
אני מקבלת את ההערה על הרקע, אם כי לא איישם את זה הפעם כי הציור הזה כבר גמור מבחינתי, אבל לפעמים הבאות אקח את ההערה הזו ואשתמש בה.
מעניין אותי.. מה השם שבחרת לציור הזה?אלעד
אני לא מעניקה שמות לציור בדרך כללנופר
חשיבה מעניינתאלעד
תודה 
מאד יפה!!
מלי
רק למה את מעלה ציורים ככ"ככ ישנים??
אני מעלה ציורים ישנים כי כברנופר
אוו.... קשה.דינה ל.
נושא מוכר מקרוב.
ציור נפלא. הזוהר הזה שתוחם את הפנים, והצבע שנגוז לו...
אני חושבת שגם השכמות היו אמורות לקבל לפחות מעט אור, אם הפנים כ"כ מוארות.
ניכרים הגוונים הרבים בפנים.
בדיוק הקשבתי למורה שלי, מסבירה למישהי איך לצייר גוון פנים, בעפרונות (טרם התנסיתי אישית). היא אמרה שמשתמשים בכמה וכמה גוונים (ורדרד, אפור ועוד), ובכל אחד מהם צובעים בכיוון שונה, וכך מתקבל הגוון הטבעי. כך ציירת את זה?
אישית הייתי שמה רקע שחור, שידגיש את הניגוד בין האור שבפנים לחושך שמסביב. התכלת קצת צורם לי בעין.
יאללה, מקווה לראות ציורים עדכניים (ביקורות על ציורים ישנים מרגישות לי לא רלוונטיות)
צר לי לשמוע שאת מכירה את זה מקרוב.נופראחרונה
אני מבינה את ההערה על הרקע. מבחינתי, זה מבטא איזו אפטימיות בתוך המצב הקשה שבו נמצא חולה סרטן. אני מרגישה שאם הוא היה שחור הציור הזה היה מוות ואני לא רציתי שהיא תמות כמובן, אלא שתחיה, וגם בציור ניסיתי להגיד לה ״את תחיי״.
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך