ולמען האמת, אפתיע אותך - לא נראה לי שזה אומר שמבחינתו המוזיקה קודמת. אני מנסה לחשוב כמוהו - את רוצה לשאול משהו ואומרת לו את זה, וגם מתייעצת איתו אם בסמס או בשיחה - אז הוא מבין מזה שלא קריטי לך דווקא בשיחה. הוא מצידו באמצע מוזיקה שהוא אוהב - וזה לא שלא אכפת לא ממך - עובדה שהוא מוכן למוע, אם לא היה אכפת לו ממך אז הוא לא היה מגיב בכלל - אבל בגלל שהוא מבין שכנראה לך זה לא משנה, אז הוא עונה בכנות שבכללי באמת לא משנה לו סמס/שיחה (כלומר, כנראה גם לא משנה לו שהבחורה תיזום שיחה - ואם זה בשלב ראשוני של קשר, זה מעיד טיפה על הפתיחות של הבחור, פתיחות מחשבתית מהמקובעות של העבר "הבחור הוא זה שמתקשר ובחורה צנועה לא מתקשרת לפני שהקשר רציני"..) - אבל עכשיו הוא מעדיף סמס כי הוא מקשיב למוזיקה.
כלומר - אכפת לו ממך, הוא מוכן בכיף לשמוע מה יש לך לשאול, אבל בגלל שהבין כרגע שלא קריטי לך שיחה, אז הוא כנה איתך שכרגע הוא ישמח בסמס.
בכל מקרה הוא יענה על השאלה, אני מאמין - לא?
במילים אחרות - לדעתי, אל תחששי - זה הגיוני ואולי באמת בתחילה נראה ממש לא נעים, אבל אם חושבים על זה מהראש של הבחור, אולי אפילו מקבלים את זה בהבנה ואולי אולי אפילו בהערכה על הכנות...
ב"הצלחה בכל מקרה!
(נ.ב: כל הנ"ל לא סותר את זה שבכללי אני חושב שכן צריך טאקט בחיים...אבל לא חייבים ישר לראות פגמים בכל דבר מעין זה...)