חדשה בפורום +ציורBlueMoon12

בס"ד

שלום לכולם! קוראים לי אורטל ואני בת 16. נתקלתי בפורום שלכם לפני יומיים כשחיפשתי פורום ציור פעיל וממש הוקסמתי מהאנשים הטובים שנמצאים פה ומהציורים שאתם מציירים! אשמח מאוד גם אני להיות חלק מחברת הפורום

אני מצרפת ציור שציירתי לפני חודש או חודשיים (הייתה לי תקופת מבחנים ובגרויות מטורפת שנגמרה לפני שלושה ימים רק). זו פעם ראשונה שציירתי בעל חיים (לפי סרטון באינטרנט) ואני די מרוצה. אשמח לשמוע הערות והארות

20140706182201.bmp

נשמח לראות את הציור!מתואמת

נראה לי שהקישור לא תקין.

תנסי לצרף את הקובץ כתמונה, ולא כקובץ.

ברוכה הבאה אשמח לראות ציורים שלך ...מיכל =>

אופפס הנה הציורBlueMoon12

סליחה חחח הנה הציור בלינק:  http://tinypic.com/view.php?pic=2rxjpnb&s=8#.U7mTt1RBRzM

נחסם לי ע"י רימון...רול קינמון

אתרBlueMoon12

מאיזה אתר אני יכולה להעלות כדי שתוכל לראות?

תעלי את זה לפה כ'תמונה' לא כקישור. כמו שכולם עושיםרול קינמון

כשאת פותחת שרשור/תגובהמגדלור באפלה

ליד ה"נושא"  (משמאל) יש "העלאת קובץ", ואז את בוחרת את התמונה מתוך המסמכים, ואחרי שהיא עולה את לוחצת "הוסף כתמונה" ואז שולחת וזה עולה כתמונה

לא מצליחהBlueMoon12

התמונה עולה לי ב-x

עוד ניסיוןBlueMoon12

תלחצו על התמונה והיא תהיה ברורה יותר
הצלחת!מתואמת

הערה נוספת לפני התגובה לציור עצמו: כדאי לסובב את התמונה (באמצעות מציג התמונות של WINDOWS), כדי שיהיה לנו קל יותר להתבונן.

ולציור עצמו - יפה, פרופורציות נכונות, הצלחת ליצור לו מראה זאבי - בשערות ובמבט.

את מכירה את העפרונות העבים שנקראים 6B (והלאה)? אם תשתמשי בהם, זה יכול לשדרג את הציור מאוד, לדעתי!

בהצלחה!

תודה רבה!BlueMoon12

תודה פעם הבאה אסובב את התמונה

תודה רבה על התגובה! יש לי עפרונות 6B 4B 8B הבעיה שאני די מסתבכת בהצללות איתם ולא יודעת איך להשתמש בהם כל כך, ולכן השתמשתי בעפרון רגיל.

המון תודה שוב!

יפה מאודלייקמיכל =>אחרונה

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך