אני רוצה לפתוח חוג ציור (רישום) לילדות, ורוצה לדעת קצת פרטים איך עושים את זה...
*לפי מה גובים תשלום? (מפגש/ שעות/ ציור)
*עם מה כדאי להתחיל ללמד?
וכו...
אני רוצה לפתוח חוג ציור (רישום) לילדות, ורוצה לדעת קצת פרטים איך עושים את זה...
*לפי מה גובים תשלום? (מפגש/ שעות/ ציור)
*עם מה כדאי להתחיל ללמד?
וכו...
זה קצת אחר, אבל אנסה לעזור בכל זאת:
קודם כל - יש לך הכשרה בנושא? לי אישית אין, אבל כן למדתי בקורסים (לא בתור מקצוע). אם אין הכשרה, יכול להיות שפחות ירצו להגיע אלייך.
שנית - בת כמה את? נראה לי שאנשים מוכנים לשלם שונה אם מדובר בנערה או באישה/בחורה.
עוד שאלות:
לאיזה גיל את מייעדת את החוג?
מתי את מתכוונת להתחיל, ולאורך כמה זמן?
כל כמה זמן יתקיים החוג?
בקשר לתשלום - אפשר לקחת לפי מפגש או בתשלום חודשי.
מה כדאי להתחיל ללמד - זה אני קצת בספק... הנטייה שלי לומר שאת מבנה הפנים ומשם להצללות ולגוף כולו. אבל אולי כדאי להתחיל בחפצים, ואחר-כך נופים וכו'. אולי יש פה מומחים יותר שיעזרו בזה.
שתיל שנטעתיאני בת שמונה עשרה..
התכוונתי יותר למן שיעורים פרטיים, לא קבוצה גדולה, כך שאת תדירות המפגשים חשבתי שאפשר לקבוע עם הילדים.
גילאים- בערך 9-12, משהו כזה.
אני מתכוונת להתחיל כמה שיותר מהר, ולגמור בסיום החופש... משהו כזה.
האמת, לא למדתי בשום קורס, את הטכניקות והידע שאני משתמשת בהם, רכשתי בעצמי (אצלינו בבית לא קשה לדעת שאני באמצע ציור... 'תעצור רגע! תעשה ככה עם היד!...'
), ומסרטונים וכו באינטרנט.
כמה לוקחים בדרך כלל למפגש אנשים חובבנים כמוני?..

מליאבל אולי כן.
למה בעצם לסיים בתחילת הלימודים? השנה הבאה עמוסה מדי?
נראה לי, לא בטוחה, ש-35 ש"ח לשיעור פרטי כזה זה מחיר סביר.
אני לא בבית.. אני גרה בדרום, והולכת ללמוד בצפון.. אולי גם שם אני ינסה לעשות משהו, אבל אם אני פותחת חוג עכשיו, אני צריכה לגמור אותו בחופש.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173