) של פתיחת פורום יצירה.קבלו אותה!!
(תופים)(תופים)
הצלחה רבה בניהול!
נאחל שהפורום יהיה פורה ומפרה...

** כדי שיהיה פורום מוכר ופעיל אני ממליצה לך לעשות לו פרסומת קצרה בשאר הפורומים. אנשים לא יודעים על קיומו וחבל..
) של פתיחת פורום יצירה.
הצלחה רבה בניהול!

מגדלור באפלהממש שימחת אותי
אני באמת צריכה לפרסם אותו קצת
...
אני מניחה שזה נכנס לרישמת "מתישהו-כי-אין-לי-זמן" ליד "לסדר את החדר" ו"עבודת חופש מתמטיקה"

משיח נאו בפומ!את יכולה לעזור לה...
יודעת איך?
בחתימה שלך..
תכניסי קישור לפורום הזה..
בטוחה שישימו לב..![]()
(ועל הדרך תקיימי את מה שכתבת בהודעה הקודמת..)
עורי עוריאחרונהכל הכבוד למי שפתחה!!
נחמד לדעת שיש מקום שאפשר לדבר, לקחת רעיונות ולתת מעצמינו![]()
במיוחד עכשיו בחופש, שיש זמן לעשות דברים שאוהבים.
תודה רבה![]()
🙏🏻מתחזקת :)
עשב לימוןזה עולם ממש ממש כיפי!
וכמה טיפים:
לסרוג לסרוג לסרוג. לא להתייאש אם יוצא לך לא משהו, ולא לחשוב שאת יכולה לסרוג רק כיפות. הסריגה שלך תשתפר וגם המיומנות ויהיה לך יותר קל ויותר מהר.
יש המון דברים לסרוג במסרגה אחת: ארנק, כובע, שטיח, כיסוי לכל דבר, תחתית לעציץ ופרח לשימוח
כל דבר שתחשבי עליו ותנסי אותו יבוא מהמקור של היצירתיות שלך, וככה אפשר ליצור ולשמוח, ולתת לאנשים מתנה ייחודית (ככה כותבים בפרסומות 😅) מהלב.
אפשר לסרוג בתשלום לאנשים מוכרים או לא, וזה יהיה תוספת הכנסה מהצד, בשעות הפנאי.
זהו נראה לי, את השאר תגלי
ותהני!
🙏🏻מתחזקת :)אחרונהלגביי הצבעים - אני מעדיף כיפות שחורות מסורתיות כמו קטיפה, חב"ד, סרוגות וכדומה.
אבל אני מצרף לך מאמר מאוד מיוחד שמדבר על קומפוזציה של צבעים המאמר נכתב באתר וילונות קבסו והוא מדבר בהקדשר של צבעי וילונות, אבל בכל זאת אני מאמין שתוכל לקבל הרבה ערך מהמאמר.
ממליץ לך קודם כל לבדוק מי הקהל שאת רוצה לעבוד איתם. אחר כך תעשי קצת מחקר על הקהל הזה ותבדקי מה אותו הקהל אוהב כבר ללבוש כרגע ואיזה עיצובי טרנדים קיימים כבר.
אני ממליץ לך תמיד לשלב בין צבעים מסורתיים לצבעים ועיצוב חדשני. אבל לא לעשות חדשני ממש כי לפי דעתי זה מוריד מהערך של תפקיד הכיפה.
🙏🏻מתחזקת :)