ושאני לא צריכה לקנות כלום- ממוחזר כאילו..
יש לי: דפים, צבעים.. קרטוני ביצים, תמונות גזורות מעיתונים, סרטים וקישוטים, מפיות.....
ושאני לא צריכה לקנות כלום- ממוחזר כאילו..
יש לי: דפים, צבעים.. קרטוני ביצים, תמונות גזורות מעיתונים, סרטים וקישוטים, מפיות.....
אז את יכולה לגזור אותם מראש ולילדים הגדולים לתת לגזור לבד ויש פה http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t654370#7276858 מלא רעיונות למה לעשות עם בקבוקים 
איך ילדות יכולות לצייר על בקבוק?
ומה עושים מהלבד?
"לגזור לבד" יעני- בעצמן
בנות תמיד אוהבות שיש להן ניירות יפים,
אפשר להכין גם סט של נייר מכתבים ומעטפה תואמת.
סימניות-
אפשרות אחת רצועת בריסטול מקופלת עם מגנטים בקצוות, והבנות יקשטו
אפשרו שניה היא משולש כפול מודבק מ2 צדדים (יוצא משולש ישר זווית), ובצד השלישי (היתר של המשולש..) הסימניה מתלבשת על הספר. גם את זה הבנות יכולות לקשט.
מפיות- אם יש לך קרטון ביצוע (אולי מספיק אפילו בריסטול, או קרטון של קורנפלקס- אפשר לגזור את הקרטון גדול יותר מהמפית והבנות ישלימו בצבעי גואש את הציור של המפית.
אפשר ליצור פנקס לאמא על צורה של טלפון ולקשט- כולל את הפנקס, או ציפור יפה
ואפשר סתם גם ליצור תמונה מגזירות של עיתונים, סרטים וקישוטים מתאימים.
אם הם יכולים להביא תמונה שלהם ולקשט מסביב בכלל יכול להיות נחמד. (בתנאי שיש לך קרטון לשים אותה עליו)
🙏🏻מתחזקת :)
עשב לימוןזה עולם ממש ממש כיפי!
וכמה טיפים:
לסרוג לסרוג לסרוג. לא להתייאש אם יוצא לך לא משהו, ולא לחשוב שאת יכולה לסרוג רק כיפות. הסריגה שלך תשתפר וגם המיומנות ויהיה לך יותר קל ויותר מהר.
יש המון דברים לסרוג במסרגה אחת: ארנק, כובע, שטיח, כיסוי לכל דבר, תחתית לעציץ ופרח לשימוח
כל דבר שתחשבי עליו ותנסי אותו יבוא מהמקור של היצירתיות שלך, וככה אפשר ליצור ולשמוח, ולתת לאנשים מתנה ייחודית (ככה כותבים בפרסומות 😅) מהלב.
אפשר לסרוג בתשלום לאנשים מוכרים או לא, וזה יהיה תוספת הכנסה מהצד, בשעות הפנאי.
זהו נראה לי, את השאר תגלי
ותהני!
🙏🏻מתחזקת :)אחרונהלגביי הצבעים - אני מעדיף כיפות שחורות מסורתיות כמו קטיפה, חב"ד, סרוגות וכדומה.
אבל אני מצרף לך מאמר מאוד מיוחד שמדבר על קומפוזציה של צבעים המאמר נכתב באתר וילונות קבסו והוא מדבר בהקדשר של צבעי וילונות, אבל בכל זאת אני מאמין שתוכל לקבל הרבה ערך מהמאמר.
ממליץ לך קודם כל לבדוק מי הקהל שאת רוצה לעבוד איתם. אחר כך תעשי קצת מחקר על הקהל הזה ותבדקי מה אותו הקהל אוהב כבר ללבוש כרגע ואיזה עיצובי טרנדים קיימים כבר.
אני ממליץ לך תמיד לשלב בין צבעים מסורתיים לצבעים ועיצוב חדשני. אבל לא לעשות חדשני ממש כי לפי דעתי זה מוריד מהערך של תפקיד הכיפה.
🙏🏻מתחזקת :)