יש לכם רעיונות ליצירות שאפשר לעשות מחומרים פשוטים,בריסטולים,גלילי נייר טואלט,וכו'
וגם רעיונות לדברים שאפשר לעשות כדי לקשט את הבית?
תודה רבה!!
שאלה בפנים--אחרי החגיםיש לכם רעיונות ליצירות שאפשר לעשות מחומרים פשוטים,בריסטולים,גלילי נייר טואלט,וכו'
וגם רעיונות לדברים שאפשר לעשות כדי לקשט את הבית?
תודה רבה!!
זורמת עם החייםעם גליל נייר טואלט אפשר להכין:

אפשר להכין רובים / מכוניות-או כל כלי תחבורה אחר מגלילי נייר טואלט/ניילון נצמד/נייר כסף וכד'
גוזרים רצועות דקות של בריסטול מגלגלים אותם ומדביקים כשרואים את הספירלה,
ככה בצפיפות לפי הצבעים שרוצים שיהיה בכל מקום / שיוצרים מסגרת ומרססים בצבע.
עתיד1יש לי כמה תמונות שעשיתי מזה זה מדהים..
http://www.ynetart.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=80015
קווילינג - חיפוש>>>תמונות>>>תבינו על מה אני מדברת.
וכל מה שצריך זה רצועות נייר/בריסטול..
די להתבונן כאן כדי להבין כמה אפשרויות קיימות:
ואשתי מצמידה אותם בעזרת מהדק ויוצרת משטחים ענקיים במקצב קבוע.
בלנ"ד אעלה תמונה.
משיח נאו בפומ!
עורי עורי
nechama lתמונון - מגללי נייר טואלט: צובעים גליל בגואש. לאחר הייבוש גוזרים קצת בקצות מדביקים עינים זזות ומקשטים במדבקות! למשקיעים ניתן להוסיף למטה חתיכת בריסטול כל שיתקבל מעמד לעטים ועפרונות.
ציורים לצביעה שמדפיסים מהאינטרנט
אם יהיו לי עוד רעיונות אעלה בעז"ה
אהההה... ויש גם יצירה שגורסים מלא ניירות צבעוניים (אפשר לקנות ב"שרוף" ב0.80 אג' - למי שמכיר. אני רק שמעתי על זה!) ומפסלים על משטח קשיח כמו קאפה או קרטון ביצוע. מפסלים את הנירות וזה יוצר כמו בליטות כאלה מהצד וזה ממש יפה וקל! (מתחת לגיל 8 לא מומלץ!)
כי התמונות בפלאפון ויש בעיה בפלאפון שאני לא מצליחה להעביר תמונות למחשב,
אבל כשאני מנסה לכתוב הודעה מהפלאפון אני לא מצליחה לצרף תמונות ![]()
אמא ל2 קטנטנים
אחרי החגים
ומה בתמונה? נראה ממש יפה!אחרי החגים
🙏🏻מתחזקת :)
עשב לימוןזה עולם ממש ממש כיפי!
וכמה טיפים:
לסרוג לסרוג לסרוג. לא להתייאש אם יוצא לך לא משהו, ולא לחשוב שאת יכולה לסרוג רק כיפות. הסריגה שלך תשתפר וגם המיומנות ויהיה לך יותר קל ויותר מהר.
יש המון דברים לסרוג במסרגה אחת: ארנק, כובע, שטיח, כיסוי לכל דבר, תחתית לעציץ ופרח לשימוח
כל דבר שתחשבי עליו ותנסי אותו יבוא מהמקור של היצירתיות שלך, וככה אפשר ליצור ולשמוח, ולתת לאנשים מתנה ייחודית (ככה כותבים בפרסומות 😅) מהלב.
אפשר לסרוג בתשלום לאנשים מוכרים או לא, וזה יהיה תוספת הכנסה מהצד, בשעות הפנאי.
זהו נראה לי, את השאר תגלי
ותהני!
🙏🏻מתחזקת :)אחרונהלגביי הצבעים - אני מעדיף כיפות שחורות מסורתיות כמו קטיפה, חב"ד, סרוגות וכדומה.
אבל אני מצרף לך מאמר מאוד מיוחד שמדבר על קומפוזציה של צבעים המאמר נכתב באתר וילונות קבסו והוא מדבר בהקדשר של צבעי וילונות, אבל בכל זאת אני מאמין שתוכל לקבל הרבה ערך מהמאמר.
ממליץ לך קודם כל לבדוק מי הקהל שאת רוצה לעבוד איתם. אחר כך תעשי קצת מחקר על הקהל הזה ותבדקי מה אותו הקהל אוהב כבר ללבוש כרגע ואיזה עיצובי טרנדים קיימים כבר.
אני ממליץ לך תמיד לשלב בין צבעים מסורתיים לצבעים ועיצוב חדשני. אבל לא לעשות חדשני ממש כי לפי דעתי זה מוריד מהערך של תפקיד הכיפה.
🙏🏻מתחזקת :)