שלום.יש לכם רעיונות ליצירות לילדים קטנים שלא צורךדרךחדשה_

יציאה מהבית[מיכוון שיש אזעקות] ומקוריות?

יש לי קובץ עם רעיונות ליצירות עם ילדיםמתואמת

מחוג היצירה שעשיתי בביתי.

מתלבטת אם להעלות אותו...

אני אשמח...יטבתה
אני אשמח-אבל תחשבי טוב עם לעלות..דרךחדשה_
אצרף את הקובץ.מתואמת

שתי הערות:

1. הרעיונות לא כתובים בצורה ממש מסודרת. אם יש בעיה, אשמח לפרט (כמה שאצליח להסביר).

2. אם מישהו מזהה אותי עקב הקובץ (אולי כאלה שהיו בחוג היצירה) - אשמח אם יאמר לי.

20140720165344.docx

פששש! סחטיין!! אני חושבת שאנסה כמה..תודה!!דרךחדשה_
לא מצליחה לפתוח את הקובץ..מקום בעולם

יש מצב לשלוח שוב או להעתיק לפה מה שכתוב?

מעתיקה.מתואמת

בסייעתא דשמיא

רעיונות ליצירה עם ילדים

רימון

כדור מעיתונים. כתר מגליל נייר טואלט שגוזרים בו משולשים וקווים כדי להדביק על הכדור. עוטפים ומדביקים בעזרת דבק פלסטי במפית בצבע אדום או זהב, וצובעים (בפנדה, טוש או גואש) את הכתר.

בובה שיוצאת ונכנסת

גליל נייר טואלט בשביל הגוף. כדור קלקר בשביל הראש (מציירים עליו עיניים, אף ופה). שיפוד שמחברים לראש. פיסת בד שמהדקים לגליל ומדביקים לשיפוד קרוב לראש. מנקה מקטרות בשביל ידיים. צמר בשביל שערות לראש.

כד קטן

בקבוק שוקו אישי או בקבוק בצורה דומה. חתיכת קרטון מעוגלת מודבקת בצד במסקינגטייפ. מצפים בעיסת נייר. מרססים בתרסיס זהב או כסף.

[יש לשים לב: קשה לקחת את היצירה הלא יבשה הביתה בסיום החוג].

יצירות עם נרונים

צובעים בצבעי פנדה ובטוליפ. סביבון: גפרור מושחל בחור ומוחזק בפלסטלינה. מובייל: משחילים וקושרים בחוט צמר בתוספת חרוזים. פרח: הנרון הוא הבסיס, הפרח עצמו עשוי מעטיפת המתכת, שגוזרים לעלי כותרת ומקשטים במדבקות או בטוליפ. הגבעול ממנקה מקטרות, אפשר ליצור צורת עלה. מכונית: מחוררים ארבע עטיפות מתכת באמצען. משחילים כל שתיים בשיפוד. מדביקים על חתיכת קרטון. מכינים הגה מעטיפת מתכת, ומושבים – גוזרים חלק מהעטיפה כדי שתהיה בתורת כיסא.

נרות

חוטי שעווה (אפשר לקנות בהובי). מגלגלים סביב צמר גפן בצורה מאורכת. אפשר ליצור צורות שונות ולקשט דברים עם החוטים.

דאס רך לילדים

חילזון ופרחים צבועים בגואש ומודבקים על צלחת חד פעמית צבועה גם כן.

צעיף

רצועות בד פליז, מקושטות בטוליפ או בחתיכות בד בצורות שונות. פונפונים קשורים בצדדים או חוטי צמר מושחלים בחורים בקצוות.

תיק

שתי חתיכות שוות מעוגלות בקצוות (עדיף מבד פליז). מלמדים את הילדים לתפור את שתי החתיכות, משאירים פתח בחלק הישר. מקשטים (בטושים, בהדבקות או בצבעי טוליפ). תופרים ידית מרצועת בד נוספת, או מחוטי צמר (אפשר גם להדק בסיכות ביטחון).

ציור עם דבק נייר (מסקינגטייפ)

צובעים שמינית בריסטול בצבעי פנדה. מדביקים רצועות דבק נייר בצורות שונות על הבריסטול. צובעים בצבעי גואש, ומסירים את רצועות הדבק.

סימניה לספר

מקשטים חתיכת דף נייר (פשוט) מאורכת בטושים ובצבעים. עוטפים בטפט שקוף. מדביקים רצועות מגנט משני הצדדים, ומקפלים לשניים.

מגנט קישוט

מרדדים דאס בין שני בדים. חותכים צורות שונות בעזרת חותכני צורות. מצמידים (מחדירים) מגנט בצד האחורי. צובעים בגואש.

עציץ (קקטוס)

מחברים פיסת קרטון גלי בצורה מעוגלת מעט לכדור קלקר בעזרת קיסם. צובעים בגואש ירוק. תוקעים "סיכות ראש" צבעוניות או ירוקות. מקשטים כד לעציץ ברצועות סלוטייפ צבעוני ובמדבקות. מפזרים מעט אבני חצץ. תוקעים את ראש הקקטוס בעזרת קיסם בגוש פלסטלינה, ומכניסים את הפלסטלינה לעציץ.

תמונה שקופה

מעתיקים את הציור בטושים עמידים על הזכוכית, ומצפים בפלסטלינה.

קופסה לטישיו

בקבוק שתיה קלה גדול, גוזרים לשתי חתיכות, מכניסים את הגליל ומשחילים את הנייר דרך החור של החלק השני.

לפורים

מארז משלוח מנות בצורת אוזן המן מסול ותפירה.

לפסח

כרית הסבה (בדים, אביזרי תפירה, חומר מילוי). לעשות מחמר קל את מכת ערוב/השעבוד (פירמידות).

לשבועות

הכנת ספר תורה מגלילי נייר טואלט.

ליום ירושלים

הכנת תמונה בשכבות על שקפים. מציירים ציורים שונים של ירושלים על כל שקף, ומניחים זה מעל זה, ומפרידים בעיגולי פלסטלינה לשם הגבהה.

מקווה שמובן...

רעיונות ליצירות לילדים-שלוה!

1. למרוח פלסטלינה על מכסי גבינה ועליה למרוח מעט דבק לבן פשוט שיהיה מבריק ויציב

2. לצייר בצבעי ידיים באמבטיה- על החרסינות- הבגדים לא מתלכלכים והציור נשטף אח"כ בברז... חוויה מדהימה בגלל מרחב הציור והשימוש בכל כף היד

3. 'לרצף' שולחן או קיר בדפים ולתת להם לצייר בכיף, כמעט בלי גבולות.. בצבעים\לורדים\ גואש וכדו'

4. לקווצ'ץ' פיסות קריפונים ולהדביק

5. לצבוע בגואש על תבניות ביצים

6. לצייר להם דף עם משהו כמו בית דשא וכו' הכי פשוט והם מדביקים גפרורים פשוטים או צבעוניים על הקווים שציירתם להם.

אשמח לתת עוד ועוד רעיונות אם תרצו...

לגבי תבנית ביצים ראיתי פעם כתבהאמא ל2 קטנטנים
נראה לי בוואי נט, שאמרו שלא כדאי לעשות יצירות בקרטןני ביצים כי יש חשש שנשאר שם חיידק סלמונלה... תקנו אותי אם אני טועה
אני חושבת ששמעתי פעם שאפשר לשים אותם במיקרו לטיפהדינוחה

שאפשר לשים אותם במיקרו לטיפה זמן וזה הורג את החיידקים, אבל כדאי לוודא את זה בצורה מסודרת, אין לי מושג איך... חיוך

תודה על הרעיונות...נעה41

מדבקות חלון!!! טוליפים, שקף, וזהוו..!חנה:)
נראה לך יעבוד גם על נילונית?פנסאי
אין שקפים בבית, אבל נילוניות יש. הולך?
אנחנו משתמשים בניילוניות..חסויה12
תודה. אנסה... פנסאיאחרונה
לא סגורה עלזה.. תנסי בקטן, סתם לב או עיגול.חנה:)

כשאת מציירת על הניילונית עם הטוליפ- כדאי אולי למתוח אותה על משהו, כדי שיצא בלי קמטים.

בהצלחה

אפשר פשוט לשים בריסטול בתוך הניילונית שלא תזוזאילה שלוחה

בס"ד

(לא ניסיתי אבל נראה לי שיכול לעבוד. תנסי בקטן כמו שאמרו לך)

אני מנסה להכין כיפות ואשמח לטיפים/חוות דעת 🙏🏻מתחזקת :)
אני די מתחילה, אבל ממש נהנת מזה ברוך ה. אשמח לדעת איך להשתפר😅🙏🏻
ברוכה הבאה לעולם הסריגה! עשב לימון

זה עולם ממש ממש כיפי!

וכמה טיפים:

לסרוג לסרוג לסרוג. לא להתייאש אם יוצא לך לא משהו, ולא לחשוב שאת יכולה לסרוג רק כיפות. הסריגה שלך תשתפר וגם המיומנות ויהיה לך יותר קל ויותר מהר.

יש המון דברים לסרוג במסרגה אחת: ארנק, כובע, שטיח, כיסוי לכל דבר, תחתית לעציץ ופרח לשימוח כל דבר שתחשבי עליו ותנסי אותו יבוא מהמקור של היצירתיות שלך, וככה אפשר ליצור ולשמוח, ולתת לאנשים מתנה ייחודית (ככה כותבים בפרסומות 😅) מהלב.

אפשר לסרוג בתשלום לאנשים מוכרים או לא, וזה יהיה תוספת הכנסה מהצד, בשעות הפנאי.

זהו נראה לי, את השאר תגלי ותהני!

תודה רבה 🙏🏻מתחזקת :)אחרונה
לגבי הצבעים והבדיםhameiri13

לגביי הצבעים - אני מעדיף כיפות שחורות מסורתיות כמו קטיפה, חב"ד, סרוגות וכדומה.

אבל אני מצרף לך מאמר מאוד מיוחד שמדבר על קומפוזציה של צבעים המאמר נכתב באתר וילונות קבסו והוא מדבר בהקדשר של צבעי וילונות, אבל בכל זאת אני מאמין שתוכל לקבל הרבה ערך מהמאמר.

ממליץ לך קודם כל לבדוק מי הקהל שאת רוצה לעבוד איתם. אחר כך תעשי קצת מחקר על הקהל הזה ותבדקי מה אותו הקהל אוהב כבר ללבוש כרגע ואיזה עיצובי טרנדים קיימים כבר. 

אני ממליץ לך תמיד לשלב בין צבעים מסורתיים לצבעים ועיצוב חדשני. אבל לא לעשות חדשני ממש כי לפי דעתי זה מוריד מהערך של תפקיד הכיפה.

תודה רבה🙏🏻מתחזקת :)
הדפסה על קפוצוןנופרי29
האם יש דרך להדפיס תמונה על קפוצון לעשות לבד בבית?
ניסיתי עם מגהץ וזה לא תופס....מתקלף
אשמח להצעות בדגש על לעשות לבד בבית
היום.hartkebhdxcrd
היום, בא יומי.

באה שמשי.

ובא השמש, וזרח השמש.

ביאת שמשו היא זריחתו, די לשקיעה.

וטהר יומא, ונטהרתי אני.

שבנו להיות עובדי ה'..?

🙏🙂🙂
לא יודע אם מה שיש עכשיו,hartkebhdxcrd
זה הגררות.
וכי השנה האחרונה הגררות שמה?
ממש לא..

אבל כן הזמן מתחיל לאזול.
אתה לא חי לנצח...

אולי נחליף מקום?
לא יודע.
לא יודע ולא ברור.

אפשר סתם לשבו"ח בו.
נו נו.

צ"ע.
צע"ג, הייתי אומר.
ובאמתhartkebhdxcrd
צריך להחליט.
ושוב התלבטויות.hartkebhdxcrd
ומחשבות.
ומחשבות.

ועוד מחשבות.

וגעגוע עולה וצף, געגוע למשהו לא מוסבר, לא נראה, לא מתואר. רק חוט דק של חסד צף, מאיר הפנים.
מוצש נחמדhartkebhdxcrd
הספקנו מה שרצינו.
אולי לא מושלם, אבל סבבה.

צריך ללמוד לעשות משהו עם ההגררות של מוצ"ש.

וצריך ללמוד להתקדם יותר גם בשבת בבית.
ולא להתבטל.,כי אפשר תמיד עוד.
היום, אחרי זמן כה רב.hartkebhdxcrd
היום, אחרי דרך כה ארוכה.

היום, אחרי תהליך כמה עמוק.

היום, פתאום חזר האינסטינקט הטבעי.
חזר הרגש הטהור, הזך, של רצון לקרבה, רצון לאהבה.
חזרה האמונה.

ויותר נכון: האמונה לא חזרה.
כי כעת טעם חדש יש בה, ועומק יש בה, וממלאת הלב והנשמה. וגם השכל.

ומזה חודשים, לא גדר השכל את הבזק הקרבה, לא חסם בעדו.

וזה לא הגיע היום. כל הדרך הזו, מראשית עד עתה, לא הייתה אלא בשביל זה. ובשביל מה שעוד יהיה.
ואכן, עוד דרך ארוכה יש. ויהיו נפילות, ויהיו כשלונות.
ויהיו חזרות מהדרך.
יהיו ועוד איך.

חזק ונתחזק בעד עמנו ובעד ערי אלוהינו.

לו רק היה רע וקרוב לעת מצוק. לו יהי.

אולי יעניין אותך