מישהו מכיר שמציירים על שקף, עוששים חור ואז שמים את זה במיקרוגל או בתנור וזה מתכווץ ונהיה קשיח ומחזיק מפתחות.?
אז שאלה-
עושים את זה עם שקף רגיל? או שצריך מיוחד?
ואם כן אפשר עם רגיל- כמה זמן לחמם במיקרוגל/ בתנור? (ומה עדיף- מיקרוגל /תנור)?
תודה![]()
שקף מיוחד שקונים בחנות לחומרי יצירה ורשום בדרך כלל כמה זמן
עטיפה של ביסלי/במבה וכו...יוצא מגניב...לשים עד שרואים שזה התכווץ ולתת לזה להיתקרר ולהיתקשות יותר....
אפשר לעשות חור עם בורג ולהשאיר אותו בהםנים עד שזה מוכן ואז להוציא,כך החור נשאר גדול יחסית...
גם את השקף מחממים בתנור..
לא זוכרת איך קוראים לו...
אני יכולה לברר אם יש בזה צורך.
היי=)
🙏🏻מתחזקת :)
עשב לימוןזה עולם ממש ממש כיפי!
וכמה טיפים:
לסרוג לסרוג לסרוג. לא להתייאש אם יוצא לך לא משהו, ולא לחשוב שאת יכולה לסרוג רק כיפות. הסריגה שלך תשתפר וגם המיומנות ויהיה לך יותר קל ויותר מהר.
יש המון דברים לסרוג במסרגה אחת: ארנק, כובע, שטיח, כיסוי לכל דבר, תחתית לעציץ ופרח לשימוח
כל דבר שתחשבי עליו ותנסי אותו יבוא מהמקור של היצירתיות שלך, וככה אפשר ליצור ולשמוח, ולתת לאנשים מתנה ייחודית (ככה כותבים בפרסומות 😅) מהלב.
אפשר לסרוג בתשלום לאנשים מוכרים או לא, וזה יהיה תוספת הכנסה מהצד, בשעות הפנאי.
זהו נראה לי, את השאר תגלי
ותהני!
🙏🏻מתחזקת :)אחרונהלגביי הצבעים - אני מעדיף כיפות שחורות מסורתיות כמו קטיפה, חב"ד, סרוגות וכדומה.
אבל אני מצרף לך מאמר מאוד מיוחד שמדבר על קומפוזציה של צבעים המאמר נכתב באתר וילונות קבסו והוא מדבר בהקדשר של צבעי וילונות, אבל בכל זאת אני מאמין שתוכל לקבל הרבה ערך מהמאמר.
ממליץ לך קודם כל לבדוק מי הקהל שאת רוצה לעבוד איתם. אחר כך תעשי קצת מחקר על הקהל הזה ותבדקי מה אותו הקהל אוהב כבר ללבוש כרגע ואיזה עיצובי טרנדים קיימים כבר.
אני ממליץ לך תמיד לשלב בין צבעים מסורתיים לצבעים ועיצוב חדשני. אבל לא לעשות חדשני ממש כי לפי דעתי זה מוריד מהערך של תפקיד הכיפה.
🙏🏻מתחזקת :)