הפונדק שבקצה הרחוב.רול קינמון

אחרי הרבה מאוד ציורי דמויות, הבנתי שאני צריך להתנסות גם בציורי רקע.

את ציור הרקע הראשון שלי, יצא לי לצייר בהשראת הספר "עלובי החיים". בסוף השבוע האחרון סיימתי את הציור. אני אנסה גם לצבוע אותו בהמשך.

נכון לעכשיו אני אשמח לביקורות בונות.

הקפדה בדברים הקטנים..העוגב

בס"ד

תכל'ס ציור טוב, המדרגות, החומה מימין (שלנו) והסוס ממש מוסיפים..

אבל חשוב לשמור על קווים ישרים, ומקבילים איפה שצריך, דוג' העמודים, הפתח בצד שמאל..

*מעל החביות, בצד שמאל שלנו, בכוונה הכוסות יותר ויותר קטנות?..

מלי

לדעתי הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה לצבוע.

החיוורון זועק אלי מהמדרכות,העמודים,החלונות,אפילו הפח זבל!

דבר שני,קיים לטעמי חוסר פרופורציות מסויים נגיד בכיסאות..אולי לא..

יפה. אמין. חמוד. ממש אהבתי.מירי ט.

רק למה לא לעבוד עם סרגל?

לצערי זה ניכר.

של ב' - ניקיון ויישור קווים לפני צביעהרול קינמון

אוקיי, אחרי שסרקתי את הציור למחשב, ניקיתי את הציור ועברתי עליו. התוצאה היא קווים יותר חלקים וישרים.

. עכשיו נשאר רק לצבוע
למה אני לא יכול לפתוח את התמונה בעמוד נפרד??רול קינמון

זה הורס את הציור....

אוה! פי כמה יותר טוב!מירי ט.
הקוים הרבה יותר טובים,דינה ל.אחרונה

גם אם רואים שזה נעשה במחשב...

אני חושבת שכדאי לך להתאמן על ציור יותר איטי ומדויק, גם ביד.אולי בקוים עדינים וקצרים יותר בתחילה, ורק אז קו מודגש.

בכל אופן, אם ניכנס לפרטים- השולחן והכסאות בחדר השמאלי זערוריים ממש. והחלל בנוי בצורה לא הגיונית. הדלת הפנימים שבחדר השמאלי לא ממוקמת על אותו קו-הציר של הקיר. ובכלל, הזוית של הקיר הזאת לא ישרה, התקרה והרצפה והדלת לא ממוקמים נכון.

פרספקטיבה, חללים ועומק של חדר זאת משימה קשה לציור! אך כדאי להתאמן על זה. מי שהיה אלוף  בזה, כמובן היה לאונרדו דה וינצ'י

דוגמא אחת קטנה (ולא הכי הכי מוצלחת לצורך הענין, אך לא היה לי זמן להאריך בחיפוש) זה הציור שלו "הסעודה האחרונה". תראה איך מסודר החלל, הסימטריה.

מוזמן לעלעל ביתר יצירותיו- מומלץ!

זה נראה קצת .............מיכלי

.שהקירות משמינות ויוצאות החוצה

סליחה אם נפגעת

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך