מהה??מה לעזאזל היה להם בלב??אבן????בת מלך=)

איךך??

איך הם יכלו לעשות לנו את זה איך???

אם היה בהם קצת אנושיות הם לא היו עושים אזה לא פשוט לא!!!

אני לא יסלח לכם לעולם!!

גם לך אריק שרון!!תראה למה גרמת!!!

איזה אכזריות!!!!!

וכל המבצעים האלה בגלל ההחלטה המטופשת שלך!!!!

אווחחחח הלב שלי קרוע,קרוע כ"כ!!!

אני מתגעגעת!!!!

אוווווווווווווווויייייייייייי אבא תרחם עלינוו!!

שלח לנו כוחות מחודשים קשה לנו קשה.!!!

היה להם בלב שנאה- שנאת חינם.שיר ידידת

אסור לשכוח את פוגרום קטיף, רבים מאותם אנשים שתמכו בגירוש עדיין נמצאים בעמדת הנהגה וממשיכים להזיק למדינת ישראל.

כאשר עם ישראל שוכח את ייעודו ומואס בארצו אז ה' נותן לנו סיבה להתאבל...

הלוואי שעם ישראל יזכור תמיד את ייעודו ונזכה לגאולה השלמה בקרוב.

בדיוק.כמו למשל זמביש וחבריוי.ל.

שתמכו בגירוש ועדיין נמצאים בעמדת הנהגה וממשיכים להזיק לעמ"י.

(מצטער,הייתי חייב..)

אתה לא צריך להתנצלשיר ידידת

אין לי הרגשת נאמנות מיוחדת למנהיגי ההתיישבות הישנים.

הם קרקעו כל מאבק נגד אוסלו ונגד הגירוש.

הם מקבלים את כספם ויוקרתם מהמדינה ולכן הם לא מסוגלים (מבחינה נפשית) להיאבק נגדה. הרעיון שהם ינהיגו מאבק כלשהו נגד הממסד נועד לכישלון.

נראה שהם לא מסוגלים להבין את ההבדל בין השמאל של שנות ה-70- שעדיין חשב שיוכל ליישם את חלומו להיות "עם ככל העמים" על ידי בניה והתיישבות, לבין השמאל של שנות ה-90 (אוסלו)  ששינו לגמרי את הכיוון ומנסים עד היום להיות "עם ככל העמים " על ידי ויתורים טריטוריאליים והסכמי שלום למיניהם.

בעבר היה אולי נראה שלמתנחלים ולממסד השמאלני יש מטרות משותפות אבל כיום זה ברור שלא ומי שמנסה להשיב את הגלגל אחורה מבזבז את המרץ שלו לחינם.

רגע - הבנייה בהתנחלויות עצמה, שכמעט תמיד התקבלה רקותן טל

בדיעבד, והמדינה לא תמיד הייתה זאת שדחפה להקמתה, ואילו "זמביש וחבריו" - הם היו אלו שדחפו לזה- לכל זה, את לא קוראת "מאבק כלשהו נגד הממסד" ? 

300 אלף מתיישבים שרובם ככולם שם בזכות הבנייה שבראשה עומדת מועצת יש"ע, אמנה, גוש אמונים וכו' - זה כלום בעינייך? זניח?

אני שואל רק כדי לוודא.

לא אמרתי שמפעל ההתנחלויות הוא זניח בעיני.שיר ידידת

כמובן שלא. אמרתי שאין לי הרגשת נאמנות מיוחדת אליהם ושהם קרקעו כל מאבק ולזה התכוונתי.

אבל הערכה על מפעל ההתנחלות יש לי.

הם פשוט הזיקו למאבקים נגד הרס של התנחלויות. כוחם בבניה (אך לא בכל המקומות) אבל אין ביכולתם למנוע הרס או להוביל מאבק אקטיבי.

אם הם היו אומרים- כוחנו בבניה  ובחלוקת תקציבים ולא במאבק- לא הייתי אומרת מילה רעה עליהם. אבל זה לא מה שהם עושים- חטאם הוא בזה שהם מנסים לנהל סוג של מאבק מסוים  ובמקביל עושים הכל כדי להרוס כל סוג של מאבק שלא מוצא חן בעיניהם.

דיברתי בתגובה שלי על  היכולת להתנגד למדיניות של הרס אקטיבי- אין לי שום מילה אחרת מלתאר את ההתערבות שלהם חוץ מאשר חבלה במאבק ופה אני מתכוונת בעיקר למועצת יש"ע של אז.

הבאתי דווקא את הדוגמאות של אוסלו והגירוש כי בשני האסונות המדיניים האלה מועצת יש"ע  חיבלה במאבק. כל מחאה שהם הובילו נידונה לכישלון. (באוסלו את המחאה לקחו על עצמם בסופו של דבר תנועת "זו ארצנו" למרות שגם את התנועה הזאת הם ניסו לקרקע.  ובגירוש- ראינו איך התנהל המאבק... כל דבר שהיה לו סיכוי להצליח הם ניסו למסמס (חוץ מאשר ההסברה למתפקדי הליכוד אבל לצערנו שרון לא כיבד את מילתו והמשיך כמו בולדוזר את תוכניתו הנאלחת.)

דרך אגב- אי אפשר להגיד שכל 300,000 המתנחלים הם בזכות תנועות כמו אמנה, גוש אמונים ומועצת יש"ע... ישנם יישובים ומאחזים שהוקמו על ידי תנועות אחרות.

יצא קצת מבולבל בגלל השעה אבל לא נורא, אני מקווה שעכשיו ברור למה התכוונתי.

אז אולי אתה צריך להתחיל באהבת חינם. אליהם?ותן טל

וככה תגיע הגאולה?

(אהבת חינם היא לאנשים שאתה לא מרגיש שאתה צריך לתת להם אהבה, שלא מגיע להם - ובכל זאת אתה נותן להם אהבה כזאת).

(מצטער, הייתי חייב..)

אין שום סיבה לאהוב אנשיםיהודה סעדה

שאני אפילו לא חייב הלכתית לסלוח על פשעיהם.

*שאסור לסלוח על פשעיהםהמצב חסה

מסתבר שיש סיבה. לכן קוראים לזה אהבת חינם.ותן טל

אשמח אם תביא מקור קודם למונח הזה "אהבת חינם"די"מ
עבר עריכה על ידי די"מ בתאריך י"א באב תשע"ד 19:49
כי לא נראה לי שיש לזה מקור קדום מידי.
אולי זה המקורהדרכה
"הלרשע לעזור ולשונאי ה' תאהב" דברי הימים ב י"ט,ב
איך בדיוק זה המקור?די"מ

שיהושפט אהב לחינם את אחאב הרשע ועל כך ננזף.הדרכה
אז מאיפה פה ראית שזה טוב ונכון?די"מ
ההיפך...הדרכה
מה שמצאתי- הרב קוק והרבי מלובביץ'.אדם כל שהוא

הרב קוק "ואם נחרבנו, ונחרב העולם עמנו על ידי שנאת חנם, נשוב להבנות והעולם עמנו יבנה, על ידי אהבת חנם" (אורות הקודש ג שכד).

וכן מצאתי עכשיו דברים מאוד דומים אצל הרבי מלובביץ'.

והביטוי כנראה פשט מאוד, ולא רק אצל כאלה שרגילים לצטט את הרב קוק, וחבדניקים.

[אני מניח שאתה לא קורא לזה מקור קדום..].

ברור שזה לא קדום.די"מ
הרב קוק לא הגדיר מה זהיהודה סעדה

אהבת חינם ולא מה זה שנאת חינם.

הוא מסביר, אבל אבל דרוש הסבר להסבר..אדם כל שהוא

יש באורות הקודש שם הסבר מסויים למושגים האלה, אבל הוא עצמו לא פשוט להבנה. יכול להיות פסקאות אחרות באותו איזור באורות הקודש שגם עוסקות בנושא האהבה יהיו מובנות יותר.

אגב, ספר מומלץ למתעניינים בשיטת הרב קוק בנושאים אלה- "הסנגוריה במשנת הרב קוק" (הרב בנימין אפרתי, הוצאת מוסד הרב קוק).

"אהבת חינם"?המצב חסה

"כל המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים"

ואם בא לי להחליט שאתה האכזר?ותן טל

כי במעשה התג מחיר שאתה מעודד אתה הורס את מדינת ישראל וגורם להשמדת עם ישראל בארצו - זה אומר שאתה אכזר ושאני חייב לא לרחם אותך ולא לאהוב אותך, כי אחרת אני אתאכזר לרחמנים וצדיקים כמו אנשים שכל חייהם בנו את ארץ ישראל?

#רק_שואל

אז התורה חושבת אחרתהמצב חסה

"3 מידות בישראל: רחמנים ביישנים וגומלי חסדים" (מדרש רבה)

מחילה, אך לא לגמרי עניתיהודה סעדה

גם אתה וגם מועצת (חסרי) יש"ע יהודים, אז תסביר את ההבדל ביניכם, למה אתה רחמן והם אכזרים.

כמו שאומר יהודה סעדה - לא ענית כלום.ותן טל

ציינת מימרא - שכוייח. מה זה אומר עליך או על מועצת יש"ע?

אם אתה סובר שהם רשעים ושצריך לשנוא אותם - זה אומר שגם אחרים, כמוני נגיד, יכולים לחשוב שאתה הרשע, מבחינתם, ולשנוא אותך בשל כך...?

ואם לא - למה?

מה זה "התורה חושבת אחרת"? איזה אחרת? שאתה לא הרשע?

כנראה שהוא רצה לומריהודה סעדה

שאתה לא יכול לומר את זה עליו, אמנם אי אפשר להסיק מפה לדברים אחרים, אבל אתה לא יכול סתם לומר על יהודי שהוא אכזר. 

סליחה, כמובן שלא עליו ספציפית...לא הובנתי נכון.ותן טל

אני מתנצל מקרב לב. לא התכוונתי ספציפית אליו, אלא, בכללי - שאם הוא שונא ככה וככה - אז אולי אני אשנא את אלו שעשו תג מחיר כאן, ותג מחיר שם, ופינצ'רו גלגלים של ג'יפים צבאיים פה, וכו' וכו'... - לא ספציפית הוא, אני לא באמת מכיר אותו...אלא, את מי שאוחז במעשים האלו שלדעתי מאוד הרסניים.

כנראה, ועדייןיהודה סעדה

הוא רוצה לומר שאתה צריך להביא ראייה שהוא או מישהו אחר אכזר, בבסיס יהודי הוא רחמן.

אבל הבאתי...כמו שאמרתי:ותן טל

לעניות דעתי תג מחיר וההתנגדות מסוג זה למדינה פוגעת גם בהתיישבות וגם בעם ישראל בצורה חמורה מאוד ומתאכזרת ליהודים.

כתבתי את זה כבר בהתחלה...

זה עקיף מאודיהודה סעדה

זה כמו שאגיד שרבין היה רוצח. זה אתה ודאי לא תסכים, אז גם כאן זה לא אכזריות כי זה לא ישיר ליהודים אלא זו פגיעה באויבי ישראל שעלולה להביא לפגיעה ביהודים, לכן אין בזה משום האכזריות.

קודם כל, עובדתית לא נכון - כי אני מדבר גם על תגותן טל

מחיר נגד הצבא. דבר שני - כל האווירה כולה של שנאת כל מה שקשור לעניין - וכן, גם פגיעה עקיפה היא פגיעה.

גם זמביש לא בא אליך לבית ועקר אותך משם. אולי אולי הוא לא נתן מספיק פייט לטעמך נגד הממשלה, וברגע האמת הוא העדיף שזה יעבור חלק מסיבות כאלו וכאלו - אבל להאשים אותו שהוא עקר אותך מהבית שלך זה שקר וטיפשות ורמאות. (אגב - אני בטוח שלזמביש חשובה ארץ ישראל לא פחות ממה שלך חשוב. והנה באה לה מידת הגאווה שהחבר'ה כאן אוהבים לתקוף אותי שאני אוחז בא - מגיעה דווקא מהכיוון השני. נוער גבעות רב, ואנשים ששונאים אנשים כאלו ואחרים - זה מגיע מתוך גאווה שלהם שהם בטוחים שרק הם אוהבים את ארץ ישראל וכל השאר רק אינטרסנטים מסריחים. לא מקובל עליי...).

אם זמביש זה בסדר שתגידו עליו דבר כזה - אז גם על נוער הגבעות שעושה תג מחיר ומנסה להחריב את מדינת ישראל, זה בסדר להגיד דבר כזה.

מה שנקרא - יחסי הדדיות...

זה שלא שזמביש "לא נתן מספיק פייט"די"מ

הוא שיקר על הציבור וסירס את המאבק.

קודם כל, אני לא בא לדון עכשיו בגופם של דברים.ותן טל

במיוחד לא כאשר הצד השני לא נמצא כאן כדי להגן על מה ש"אולי" מעלילים עליו. זה לא שייך.

אני דנתי בעיקרון - אני בטוח שזמביש אוהב את ארץ ישראל ואת גוש קטיף לכל הפחות כמוך, עם כל זכויות הענק שיש לו על ארץ ישראל קשה להתווכח - ובסופו של דבר, לא הוא זה שעקר אותך מהגוש (לא אותך ספציפית...בכללי הכוונה).

אם פגיעה של נערי הגבעות בכל מה שאמרתי היא פגיעה עקיפה - אז גם הפגיעה של זמביש, אפילו לשיטתכם - אם הייתה - היא פגיעה עקיפה.

ואני לא מתכוון להמשיך לדון יותר לגופו של אדם ספציפי אפילו רגע אחד, מצטער. אז נעצור את הדיון בנוגע אליו כאן. אפשר להמשיך לדון תיאורטית.

אם אתה מתעקש.די"מ
אבל זה לא פגיעה עקיפה.הוא פגע בצורה ישירה במאבק ואני רואה ערך עצמי למאבק.
לעניין עצמו- אין לי מושג אם אני שונא אותו מעולם לא הקדשתי לזה מחשבה.
והמאבק של נערי הגבעות פוגע באופן ישיר בעם ישראלותן טל

ובמדינת ישראל - בדוק אותו דבר, אם אתה מתעקש...

זה מה שאמרתי - זה לא יכול להיות חד צדדי - אם הצד שלך יכול להגיד על אנשים כאלו ואחרים שהם פגעו באופן ישיר ולכן הם שונאים אותו וכו' - הם לא יכולים להיות מופתעים אם אנשים ישנאו אותם כי אותם אנשים חושבים שהם (נערי הגבעות שעושים תג מחיר וכו') פוגעים באופן ישיר במדינה ובעם...

לא מפריע לי ששונאים אותי.די"מ

ותג מחיר לא פוגע באופן ישיר בעם ישראל,הוא פוגע בערבים.

אם אתה מחשיב את הערבים כחלק מעם ישראל אז אתה צמודק.אני מניח שאתה לא.

במדינת ישראל הוא אכן פוגע כי הערבים (הישראלים) הם חלק ממדינת ישראל.

אתה צודק שזמביש לא פגע באופן ישיר בגוש קטיף.

הוא פגע במאבק,וכיוון שאני רואה ערך עצמי במאבק אז זה מבחינתי פגיעה ישירה.

תג מחיר פוגע בעם ישראלפייגליניזית

משום העובדה שהוא מתימר לקחת את החוק לידיים ובעצם חושף את אוזלת היד של המנהיגים במדינת ישראל. מי שפועל ע"י תג מחיר -כלשהו- שלא יתלונן על חוסר היכולת של הממשלה לפעול בכל מיני מישורים, כי הוא זה שהביא אותה לרדוף אחר אלו שחושבים שבידם שיקול הדעת הנכון ולא אחר האויב.

אז בעצם מה שאת אומרת זה שהיה ברור שהסדר עדיפויותבת-אל-חי

של המנהיגים מעוות עד כדי שירדפו אחרי תג-מחיר ולא אחר הטרור של הערבים.

אז אפשר לשאול אותך איך לעזאזל את עדיין מאמינה במדינה?

אני באמת לא מתלונן.די"מ
אבל זה חוצפה להאשים את מי שעושה תג מחיר,כי באותו מידה אפשר להאשים את מדינה בזה שהיא לא עושה מה שצריך ולא מטפלת בטרור כמו שצריך וגרמת לאנשים לקחת את החוק לידיים.
קודם כל, דיברתי גם על תג מחיר נגד הצבא.ותן טלאחרונה

ואל תגיד לי פתאום שהוא לא קיים...וכן - תג מחיר נגד הצבא פוגע באופן ישיר בעם ישראל ובמדינה.

דבר שני - גם תג מחיר נגד ערבים פוגע במדינה. מהרבה מאוד בחינות. ועקב כך פוגע גם ביהודים. וכבר דנו מספיק במה הוא פוגע אז אני לא מתכוון שוב לפתוח את זה כי שוב יתחילו כל הוויכוחים.

קח את זה בעובדה - מבחינתי, תג מחיר, כל תג מחיר - פוגע באופן ישיר בעם ישראל ובמדינת ישראל שהיא מדינתו היחידה של העם היהודי. 

לא פוסקים הלכה מסיסמאותיהודה סעדה

תביא מקור ואז נראה.

גם אתה פוסק הלכה מסיסמאות.ותן טל

איפה כתוב בתורה שאתה חייב לשנוא את זמביש, ואיך בדיוק אתה יכול להויח במליון אחוז שאתה יותר צדיק ממנו במה שעשית למען ההתיישבות?

עדיף להיות ענווים...

אתם יוצאים בהצהרות פופוליסטיות לכיוון אחד וכשמישהו מעז להציע גם את הכיוון השני, פתאום, צריך מקור...

סליחה, בשם איזו סיסמא באתי?יהודה סעדה

אל תהיה ילד קטן, שאומרים לו משהו והוא אומר :"לא, אתה".

למה אני צריך להוכיח שאני צדיק ממנו? אדרבה, תוכיח אתה שאני רשע ממנו.

מה שמועצת יש"ע עשתה לנו היה רשעות לשמה, להרוס את כל ההתנגדות שלנו להתנתקות. ויש עוד הרבה מעשים שאנשיהם היכו נערי גבעות וכו'.

עוד לא אמרתי שצריך לשנוא אותם, אבל לסלוח ודאי לא, כיון שלא התנצלו על מעשיהם ולא חזרו בתשובה, הלכתית איני חייב לסלוח למי שלא ביקש ממני סליחה, ואם הוא ממש פשע נגדי, אני יכול שלא לסלוח כלל.

וגם אני אמרתי שאין סיבה לאהוב, לא שחובה לשנוא, אפשר להישאר במצב ניטרלי.

ובהחלט ותן טל, עדיף להיות ענווים, תגובותיך מלאות גאווה, רק שים לב.

לסלוח לחוד, ולאהוב לחוד.אדם כל שהוא

לא נראה לי שהשוואה נכונה.

ככלל, נראה לי שבהרבה מקרים בהם אין חובה לסלוח, עדיין יש חובה לאהוב.

צודק. גם אני לא סולח לאלו שעושים תג מחיר.ותן טל

אבל כן אוהב אותם בתור יהודים.

אז המצב חסה וכולם - תאהבו אותם, אפילו בלי לסלוח. רק תאהבו כמו שאדם כל שהוא אמר...

יודע מה? בתחילת הזמן הבאיהודה סעדה

שאל את הרב שלמה שושן, ראש הישיבה בבית שאן על העניין הזה, אני מצדי אעשה את הבירורים שלי ונראה, עכשיו שנינו הולכים בערך לפי מה שאנחנו מרגישים.

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך