אפשר קישור לאתר להב"היהודי.
נראה לי שנסגרמשיח נאו!
לצערנו החל מהדקות האחרונות גם הדף לא פעילמרדכי

בס"ד

בזכות סתימת הפיות של השמאל שגרמו לסגירתו של הדף בפעם נוספת.

ברוך מרזל כתב הבוקר גם הוא שהדף שלו בסכנת סגירה והוא כבר הקים הבוקר דף חדש.

בנצי גופשטיין, מנכ"ל להב"ה כותב הבוקר כך:

אני צריך את העזרה שלך!

בימים האחרונים אני נמצא תחת התקפה בלתי פוסקת מצד הרבה גורמים. סגרו לנו שוב את הפייסבוק. מכפישים את שמנו בתקשורת ללא מתן תגובה. שונאי ישראל מטרידים אותי לאורך כל שעות היום והלילה. אני לא נשבר ולא ישבר. נהפוך הוא ככה אני מבין עד כמה המאבק הזה הוא חשוב לדמותה של מדינת ישראל. אבל אני צריך אתכם שתהיו לי לפה במאבק הזה. שתפו והעלו לפייס את המסרים שלנו כדי שנגיע לכל עם ישראל! ביום ראשון אתם חייבים להגיע למחאה מול החתונה של מורל ומוחמד לא רק בשביל מורל אלא לעוד הרבה בנות שיחשבו פעמיים לפחות לפני מהלך כזה וכדי למחות כי מי שכואב לו צועק! לכן אני רוצה לראות אתכם איתי ביום ראשון בראשון לציון מול אולמי השמש האדומה רחוב אלטלנה 1 בשעה 19:30. בואו להראות לכולם שאני לא לבד במאבק. אנא שתפו הודעה זאת בכל דרך אפשרית.
באהבת ישראל. בנצי גופשטיין ארגון להבה

לא הבנתי.די"מ

סגרו את הדף של להב"ה?

את החדש. לאחר שסגרו לפני כשבועיים את הישןמרדכי
אז שיקימו אתר אינטרנט פרטי.ותן טל

שימוקם בשרתים בסין שלא מזיז להם (נגיד...) מה קורה כאן ולא יעשו כלום כדי לסגור את האתר.

ברגע שהשרתים לא בארץ המדינה תוכל לעשות שמיניות באוויר ולא תוכל לעצור את האתר מלפעול...

^^^^^^די"מ

כמו שהשרתים של למעש הם בחו"ל כדי שלא יוכלו לבקש כתובת IP

גם החשבון של בנצי נסגרמרדכי

בס"ד

בשמאל מפחדים מהשפעת הימין?

החשבון החדש?יהודי שמח מאוד

להזכיר לך שוב שפייסבוק זאת לא חברה ישראלית?ותן טל

אתה באמת חושב שציפי לבני מנהלת של פייסבוק? ברצינות?

נכון, לפייסבוק יש את ההחלטות שלה, אולי גם על פי חוות דעת מגולשים - אבל בסופו של דבר זה שיקול דעת בלעדי שלה להסיר דף פייסבוק כלשהו בעולם, על רצונם או על אף רצונם של גולשים שונים בארץ ובעולם.

ליבני היא כל השמאל?מרדכי

בס"ד

כוונתי הייתה לכל האלה שדיווחו על הדף, אלו לא היו אנשי ימין, אלא אנשי שמאל.

וכן זה מראה על הפחד שלהם מהפופלריות שלה זוכה הימין בפייסבוק.

עד עכשיו הם אלו ששלטו בכל המדיה.

כל התקשורת העיקרית הייתה בידיהם ואף אחד לא איים עליהם.

וכשהיה כלי כזה שכן איים (רדיו בשם ערוץ 7) אז הם דאגו לסגור אותו.

אבל אז הגיע הפייסבוק והימין גילה אותו בתור הבמה שדרכה הוא יכול להעביר את המסרים שלו ללא עורכי חדשות או אנשים שמפריעים, אלא נטו להעביר את המסרים שהם רוצים להעביר ללא התערבות של שום גורם. וזה בהחלט נהיה הכלי המרכזי כיום להעביר מסרים, במיוחד לימין הקיצוני שלא מקבל במה גם בחלק מהעיתונות המגזרית.

וזה מפריע לשמאל.

הימין מעביר את דעותיו בלי הגבלה וצובר לעצמו תמיכה.

הדפים הקיצוניים זוכים לפופלריות רחבה ומספר העוקבים אחריהם גובר מיום ליום.

אז מה שהם עושים זה מדווחים עליהם וגורמים להנהלת פייסבוק להוריד אותם מהרשת ובעצם להיפטר מהם.

כך משתיקים לימין את הבמה היחידה שיש לו כיום.

עד הדף הבא...

אז אם בא לך תדווח גם אתה לפייסבוק על דפים ועלותן טל

התבטאויות של אנשי שמאל...אם מספיק אנשים יעשו את זה מהימין, אולי גם יסגרו לשמאל דפים.

ושוב - פייסבוק היא חברה אמריקאית שיש לה את השיקולים וההחלטות שלה, והאינטרסים שלה. אם לפי המדיניות שלה, הם מוכנים לדפים ככה וככה ולא לדפים ככה וככה - אז באמת אין סיבה שדף של להב
"ה יהיה שם, נגיד, אם הוא לא עומד בסטנדרטים של פייסבוק - זאת חברה פרטית שזכותה להחליט מה נכנס אליה. בדיוק כמו שאף אחד לא יכול לחייב את ערוץ שבע באינטרנט לפרסם בערוץ טור שבועי של גדעון לוי...

ולכן אמרתי, שלהב"ה יקימו אתר פרטי משלהם שיושב על שרתים במדינה שזה לא מעניין אותה - וככה יוכל להמשיך לפעול בלי "צווי סגירה".

אתה צודקשיגר

אבל זה יותר מסובך ופחות אנשים יחשפו לזה

לא אמרתי שאם נדווח אז לא יורידו להםמרדכי
בס"ד

מה שאמרתי זה שאם הם מדווחים זה סימן שזה מפריע להם וכתבתי גם למה זה מפריע להם.
בסדר, נגד הטענה העקרונית ש"מפחדים" שם, אין לי שוםותן טל

טענה - זה נכון. בדיוק כמו שאתה מפחד פחד מוות מהשפעתהשמאל על המדינה - טבעי והגיוני שאדם שמוצק בדעותיו יפחד מהשפעות חזקות של הצד השני לכיוונים שמבחינתו  נחשבים רעים.

אני מדבר על הביצוע בפועל - שאותו, כאמור, השמאל לא יכול לעשות בעצמו,וזה כבר אינטרסים של  פייסבוק, בדיוק כמו שיכולים להיות להם איטנטרסים לסגור דף שמאל קיצוני שמטיף לשנאת חרדים/דתיים/מתנחלים וכו' - אם רק מספיק אנשים ימניים יראו להם שזה מפריע להם וישגרו נגדם תביעות.

איך אומרים - ברומא התנהג כרומאי. אתה צריך להילחם נגדם בשיטות שלהם, רק ככה זה יעבוד...

הסר דאגה מליבךמרדכי
בס"ד

גם דפי שמאל סגרנו
(לדוגמה דף שניסה ליצור קהילה שתסגור את הדף של להב"ה).
אני לא דואג, רק הצעתי. יישר כוח.ותן טל

אז הנה, אתה רואה - פייסבוק לא בהכרח שונאת רק מתנחלים וימניים - אלא, יש לה את העמדות שלה בנושאים שונים וכחברה פרטית מותר לה להחליט מה ייכנס לאתר שלה ומה לא. ואם היא תחליט שוב ושוב שללהב"ה אסור להיכנס לאתר שלה, אז באמת למרות הפסד ה"פרסומת" שיהיה בכך, על להבה יהיה צורך להקים אתר עצמאי... (אתר חינמי הוא לא הכי טוב כי לרוב הוא מגיע מתוך מערכת מסויימת שגם עליה ניתן להשפיע שתסגור את אותו אתר...

ממש מוזר...נולאית

בס"ד

פעם אם אני לא טועה היה להם אתר רגיל... שהוא לא בפייסבוק...

היה, כבר לא פעילמרדכי
וזאת למה? יקר?ותן טל
זה היה אתר חינמימרדכי

בס"ד

אני חושב שזה ירד בעיקר בגלל העוצמה שיש בהברת המסרים דרך הפייסבוק שכיום משמש כבמה המרכזית.

נכון שעכשיו השימוש בבמה הזאת ירד בגלל הנהלת הפייסבוק, אבל ברגע שיחלוף הגל מהסיפור האחרון אני מאמין שהדף יוחזר ויצבור פופלריות מחדש וימשיך לשמש כשופר וכלי מרכזי למלחמה בהתבוללות.

אני חושב שזה מאוד טיפשי שאין להם אתר אלא רק דףמשיח נאו!

בפיסבוק

אכן. צודק.ותן טל
אתם מוזמנים לעזורמרדכי
בס"ד

יש קישור שדרכו הם מבקשים שכל אחד ירשום במה הוא יכול לעזור ולתרום ובין היתר יש גם קטגוריה של אינטרנט. מוזמנים להירשם.
עדכון: אתר חדש בבניהמרדכיאחרונה
בס"ד

בלנ"ד כשהוא יעלה לאוויר אעדכן.
הדף החדש של להב"המרדכי
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך