אני רוצה לעשות לחברה שמתחתנת תמונה על קבס..
מה אתם ממליצים לצייר? משהו פשוט, לא מאוד מורכב, אבל עם משמעות כלשהי... ואם ניתן לצרף מסוק מתאים זה יהיה טוב...
תודה ושבת שלוום!! 
אני רוצה לעשות לחברה שמתחתנת תמונה על קבס..
מה אתם ממליצים לצייר? משהו פשוט, לא מאוד מורכב, אבל עם משמעות כלשהי... ואם ניתן לצרף מסוק מתאים זה יהיה טוב...
תודה ושבת שלוום!! 
שמחה=]תבחרי צבעים שאת אוהבת, תצבעי את הקנווס באיזה צורה שאת רוצה (פסים- עיגולים- משו אחר
)
תכתבי פסוק\אימרה שאת אוהבת, שאת מתחברת, וכו.
יש לי כמה כאלו ואני ממש אוהבת אותם.
אפשר גם שלישיה שצבעת אותו הדבר (קטנים) , לכתוב עליהם פסוקים שקשורים, אחד אחרי השני. בהמשכים . לתלות בהמשכים על הקיר;)
המון ב"הצלחה! מקוה שעזרתי במשהו...
את פניך אבקשאחרונהפתחתי באמת שיר השירים..
חשבתי לעשות בסגנון של ין ויאנג... לא ממש עם הנקודות, אבל סגנון של צבעים קרים וחמים, שמשתלבים... כמו העיקרון של ין ויאנג, שמבטאים שלמות, כך גם בני הזוג שמתחתנים נהיים לאחד....
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173