אפרוס בפנייך את כל היתרונות וכל החסרונות
ההבדל בין שני הבנים שלנו הוא שנה ושמונה ואני ממש ממש אוהבת את העגלה למרות חסרונותיה. קניתי אותה אחרי חקירות באינטרנט ובחנויות כשהגדול נולד (רק עם מושב אחד), כיוון שקיוויתי שה' ייתן לי במהרה עוד אחד ולא רציתי להשקיע פעמיים בעגלה, ואכן 11 חודשים מלידת הגדול ה' העניק לי הריון נוסף.
לנו זה הכרחי עגלה כי גרים במקום שהכל רחוק : מכולת -בית, מרפאה- בית וכו'
היתרונות:
כמו שבטח ראית באינטרנט יש המון המון שילובים שניתן לשלב,
האמבטיה ממש ממש נוחה - זאת הייתה המיטה שלהם בחודשיים הראשונים.
השילוב הכי כיף זה כשיוצאים מהרכב :סלקל שמחתבר לעגלה לקטן ומושב לגדול לכיוון החוצה .
המושבים גדולים ונוחים גם לגדול שלי שכרגע בן שלוש
סל ענק מתחת למושב ממש מחסן
ידית ניתן להאריך ולהקטין
גלגלים ענקיים נוסע בכיף גם על שבילים לא סלולים
חסרונות:
יקר חבל"ז. את העגלה קנינו בחסדי שמואל עם האמבטיה , למרות שיש לי משפחה בחו"ל, התעקשתי לקנות כאן כדי שיהיה לי אחריות ביד. שאם יהיה בעיה אני אדע למי לפנות ואקבל טיפול במקום . אך את המושב הנוסף הזמנתי מחו"ל - הבדל משמעותי במחיר , ניתן לחפש ביד 2
כבדהההההה. הגדול שלי שוקל בערך 11 קילו הקטן שלי שוקל כ10 קילו העגלה עוד כעשר , לעלות עלייה עם זה זה קשה מאוד. אבל אני עושה את זה הרבה ויש לי שרירים ב"ה. לעלות מדרגות עם זה חייבים עזרה
משהו קטנוני : כשמשלבים אמבטיה עם המושב- אין אופציה למושב שפונה כלפי חוץ אלא רק כלפי ההורה... אותי זה קצת הרגיז שבחודשיים הראשונים כשהקטן היה באמבטיה, הגדול היה במושב שהוא מכיר אבל עם פנים אלי ולא החוצה,( הוא כמובן לא התלונן על זה,)לכן הכי אהבתי את השילוב של סלקל ומושב (מחבר לסלקל עוד הוצאה קטנה)
ממליצה על צבע שחור או כסוף. לנו יש אדום ושחור, האדום דהה הרבה בשמש