אשמח לכמה שיותר רעיונות עם הסברים,
אני ממש חייבת להתחיל למרות שיש עוד חודש.
תודה!

אחרי החגיםאשמח לכמה שיותר רעיונות עם הסברים,
אני ממש חייבת להתחיל למרות שיש עוד חודש.
תודה!
ניירות או בריסטולים צבעוניים, בדים, שקפים, פסיפס וכו'? את יודעת לצייר?
אפשר חיתוכי נייר, ויטראז' מבריסטולים או ניירות צבעוניים,תמונה מבדים או בריסטולים חתוכים. _אם יש לך חומרים אני אוכל כנראה לפרט בהמשך)
אשמח לרעיונות עם הסברים או תמונות כדי שאוכל להבין טוב יותר.
תודה!
אפשר לחתוך בריסטול שחור או לבן בסכין חיתוך בצורת ויטראז ולהדביק מתחת בריסטול צבעוני. זה יכול להיות סמלים של האושפיזין, 12 השבטים, האושפיזין.. כל אחד בבריסטול אחר (מתאים חצי של שמינית גליון) ומעל בריסטול בצבע אחר. יוצא יפה ממש.
דוגמא לויטראז' מחיתוכי נייר, כמובן שתתחילי עם ציור לא מסובך-

אופציה נוספת עם ויטראז' רק כדאי בגודל של שמינית גיליון, זה במקום בריסטול אחד לקרוע הרבה גוונים של צבע אחד ולהדביק, מתאים למשהו קטן יותר- אולי ארבעת המינים, כשכל אחד בצבע אחר (אחד הרקע בגווני הוורוד\כתום-אדום\כחול וצהוב- ירוק)
אופציה נוספת זה לעשות ויטראז' בודד עם פסוק מתאים בגודל גליון שלם ולהדביק על נייר צבוע בגוונים שונים תואמים
אפשרות נוספת זה לעשות קישוט מגליל נייר טואלט, כמו שהופיע פה בעבר (פרחים) יכול להיות ממש יפה.
אפשר גם לנסות להכין פסיפס מניירות (אבל עדיף מאבנים)
בהצלחה!
נראה אם אצליח..
ושוב תודה רבה!
תודה
לכרטיסי ברכה אם אני לא טועה זה מהאתר הזה.. אנסה לחפש ..
תוכלי להסתכל פה..
יש עוד רעיונות בבלוג שלה..
אם יש למישהי עוד רעיונות אשמח.
ומחברים אותם ויצא עיגול עם שפיצים וזה ממש חמוד...
אעלה תמונה אם תרצי...
יש לכן רעיון איך למצוא יותר רעיונות,מה לכתוב בחיפוש?
האמת היא שיש לי דווקא הרבה רעיונות, אבל אני לא יודעת איך להסביר בלי תמונות (ואין לי תמונות)
אגב, יש מחוררים בצורות שונות (כוכב, פרח), אם תקני כזה זה יכול להיות ממש יפה ניקובים בצבעים שונים לפי סדר בצבעים (על נייר לבן שמודבק על בריסטול צבעוני)
אפשר גם לקנות בריסטול יפה וסתם לעשות חיתוכי נייר בצורות יפות.
אפשר לקנות קאפה, לחתוך לריבועים קטנים ולהדביק מעליה בריסטול (שאותו מקשטים ברימונים ונצנצים) ואת הקאפה מדביקים על בירסטול מקופל ל2 (שהוא הכרטיס)
מקווה שהבנת, זה ממש קשה להסביר בלי תמונות..
לגבי הרעיונות שכתבת לא את הכל הבנתי..
לגבי מה שכתבת על החיפוש בגוגל זה באמת עזר לי למצוא עוד דברים.
🙏🏻מתחזקת :)
עשב לימוןזה עולם ממש ממש כיפי!
וכמה טיפים:
לסרוג לסרוג לסרוג. לא להתייאש אם יוצא לך לא משהו, ולא לחשוב שאת יכולה לסרוג רק כיפות. הסריגה שלך תשתפר וגם המיומנות ויהיה לך יותר קל ויותר מהר.
יש המון דברים לסרוג במסרגה אחת: ארנק, כובע, שטיח, כיסוי לכל דבר, תחתית לעציץ ופרח לשימוח
כל דבר שתחשבי עליו ותנסי אותו יבוא מהמקור של היצירתיות שלך, וככה אפשר ליצור ולשמוח, ולתת לאנשים מתנה ייחודית (ככה כותבים בפרסומות 😅) מהלב.
אפשר לסרוג בתשלום לאנשים מוכרים או לא, וזה יהיה תוספת הכנסה מהצד, בשעות הפנאי.
זהו נראה לי, את השאר תגלי
ותהני!
🙏🏻מתחזקת :)אחרונהלגביי הצבעים - אני מעדיף כיפות שחורות מסורתיות כמו קטיפה, חב"ד, סרוגות וכדומה.
אבל אני מצרף לך מאמר מאוד מיוחד שמדבר על קומפוזציה של צבעים המאמר נכתב באתר וילונות קבסו והוא מדבר בהקדשר של צבעי וילונות, אבל בכל זאת אני מאמין שתוכל לקבל הרבה ערך מהמאמר.
ממליץ לך קודם כל לבדוק מי הקהל שאת רוצה לעבוד איתם. אחר כך תעשי קצת מחקר על הקהל הזה ותבדקי מה אותו הקהל אוהב כבר ללבוש כרגע ואיזה עיצובי טרנדים קיימים כבר.
אני ממליץ לך תמיד לשלב בין צבעים מסורתיים לצבעים ועיצוב חדשני. אבל לא לעשות חדשני ממש כי לפי דעתי זה מוריד מהערך של תפקיד הכיפה.
🙏🏻מתחזקת :)