אז מה יש לכם לומר על עליה לישוב חדש בסוכות?עמיחי
תבואו? תביאו תמשפחה? תביאו תחבר העירוניסט?
(ברור שהתשובה הנכונה היא כן בכל המקרים!!)

יאלה לשפוך!
רעיונות לסיסמא/קמפיין
רעיונות להבאת אנשים
הערות/הארות/הצעות או הכל ביחד.
איזה ישוב חדש?די"מ
כמו "העיר" אלישיב?
מזל שכבר הבנתי שאתה כותב מהפאלפון..עמיחי
אחרת לא הייתי מבין את כוונתך להר אלישע נכון?
אז זהו שהשאיפה להגיע לעלייה ציבורית רחבה (אלפים)
ונחושה! בדרישה להקים את היישוב, מכיוון שהויכוח בנינו על האם יש מקום לדרישה מול הממשלה או שעדיף לעסוק בהפלת הממשלה וערעור המדינה ידוע אז אין טעם לדון עליו כאן!
לא. השאלה היא האם באמת יעלו אוהמצב חסה
שוב ילאו את הציבור בצעדות ענק והבטחות.
כשדיברתם על דר אלישע השמועות היו שסאדם על זהדי"מ
חודשים.ככל הידוע הכי לא יצא מזה כלום. ובמועדות שלכם דיברתם על "עיר"
גם מגוש אמונים לא יצא כלום במשך הרבה זמן...עמיחי
לא כל דבר נמדד ביום למחרת, אבל ההתקדמות היא משמעותית, היום ישוב חדש ביו"ש זה כבר לא טאבו כמו לפני שנה-שנתיים
לאן?גאהלהיותיהודיה
חלחול?
עליה בתור עליה או בתור ארוע?
עוד לא סגור לאןעמיחי
עליה בתור עליה, אבל מתןך הבנה שלא בטוח שלמחרת יאשרו לנו את הישוב, ואם לא נעלה שוב בצורה ציבורית!
אתם עושים מעצמכם בדיחה.אלעד

כל המאמצים שלכם מתנקזים לכלום, נכון להיום.

או שתהיו רציניים ותלכו עד הסוף עם האמונה שלכם, שזה כולל הערכות ארגונית ותקציבית מתאימה, גיבוי פוליטי, משפחות שמוכנות להתיישב במקום וכד',

או שתעזבו אותנו בשקט

כנראה שאנשים כאן לא רוצים להיות שותפים ביצירה...עמיחי
וחבל, עניין אותי לשמוע את החבר'ה פה דוקא לפני שייש גמירות דעת... מסתבר שלא ממש מתאים...
תוך חודשגאהלהיותיהודיה

להרים עליה (שעד כמה שהבנתי ההחלטה התקבלה רק בימים האחרונים, ולא נשמע כמו שאתם הכי סגורים על כל המטרות) של אלפי אנשים?..

המטרות דוקא סגורות השאלה היא האם זה ראלי באמת...עמיחי
ופה הייתי שמח לשמוע את ההתייחסות של אנשים למידת ההירתמות של הציבור.
המטרות הם: ישוב ארץ ישראל השלמה-הקמת ישובים-הגדלה משמעותית של תושבי יו"ש-הפחת חזון מדיני חיובי.
מכיוון שבאמת מחד נשאר רק חודש ומצד שני עליה זה דבר לא פשוט שדורש נכונות יותר גבוהה זה דורש התגייסות גבוהה יותר של הציבור שכן מבין את החשיבות, היעד הוא של הבאת לפחות 5000 איש.
אלו המטרות הכלליות של התנועה,גאהלהיותיהודיה

אתם לא באמת חושבים שתצליחו להשיג את זה בעליה אחת, נכון?

ומה זו עליה?

היינו פה, וירדנו? וכמו ששאלו- איפה הולכים לעבור כל הקווים האדומים?

ואם יקימו מחסומים- מה יקרה? עצרת?..

יפה גם את מבינה שמטרה גדולה לא משיגים ברגע.עמיחי
עליה זה באמת הגדרה מורכבת, אבל בגדול זה שעולים למקום מתוך קריאה שלא הולכים. מה שכן אנו לא רוצים להגיע לאלימות מתוך הבנה שכרגע לאי יתאפשר להרים את הקריאה והחזון גדול באלימות.
דיבורים כמו חולאלעד
מאז ומתמיד הצטיינתם במלל וסיסמאות קרב. ביישום הדיבורים הגבוהים הללו הצלחתם הרבה פחות.

אני מניח שמקריאת התגובות כאן גם הבנת למה
אתה כנראה חי על כוכב אחר ממני...עמיחי
או שאנחנו רואים את המציאות אחרת לגמריי... אני רואה בשבת במבשרת הצלחה, שבנתה את הכינוס שבנה את הצעדה שבנתה את המשך ההתקדמות... בשאיפה ליעד של ישוב כל א"י!
ישוב אחד קיים מאז שקמתם?אלעד

באמת כל הכבוד על העצרת המכובדת

אבל היא לא מחזיקה מים

הכל דיבורים

אני מתחיל להבין למה "המצב חסה" מתכווןעמיחי
אתה בעצם אומר שאין מה לעשות כי זה שמציבים חזון ולוקח זמן להגיע אליו, אומר שכל מה שעושים זה דיבורים.. ולכן עדיף לא לעשות כלום...
לדעתי העצרת במבשרת אדומים עשתה הרבה, ולא רק אירוע נחמד.
אני שואל כמה זמן נחלה ונוע"ל וכל אלו קיימיםאלעד

וכמה ישובים הם הקימו עד כה.

אני יודע על עצרות, ופליירים, וסיסמאות מפה ועד הפרת,

אבל מה עם איזה ישובון קטנצ'יק ככה בקטנה שקיבל אישור מהשלטונות אחריהם אתם מחזרים ללא הרף?

לא אמרתי לא לעשות כלום ואל באתי להחליש,

אלא לכוון לעשיה אמיתית. בלי לסגת מייד כאשר המבוגר האחראי (הצבא למשל) עושה לכם נו נו נו או מציע לכם איזה הסכם פשרני שלא שווה את הנייר.

או במילים אחרות, אם הנושא באמת בוער לכם- תתאבדו עליו.

אתה מדבר על "לרומם את הממשלה", ואני רואה אותה צוחקת ולועגת לכם.

לימדתם אותה שהיא בעלת הבית ועל פיה ישק דבר.

אשריכם ישראל

את כל המאחזים אתה לא מחשיב לעשיה אמיתית?!!עמיחי
אתה פשוט מנותק מהמציאות ברמות מפחידות.

התעוררת פעם בפינוי?
היית שבוע רצוף במאחז?
למה נראה לך שלאנשים אין מוכנות לעשות הכל! למען המטרה? אולי למרות שיותר קל סתם להתפרע, מוכנים לעשות מה שנראה כנכון יותר? ובלי לוותר אפילו במילימטר על היעד!
לא. הם לא ברי קיימא.אלעד

וכן, התעוררתי בהרבה פינויים וישנתי שבועות שלמים במאחזים.

אני סבור שלאחר שנים של מאמצי סרק כדאי לכם לחשב כיוון מחדש, ולתעל את העוצמות והאש שלכם לפלטפורמה שתאפשר הקמת ישובים של ממש.

אם המדינה והצבא למדו משהו, זה לא הנחישות שלכם אלא הקלות בה ניתן לפנות אתכם.

לעומת זאת, בכל הנוגע למאחזים רציניים שהקימו אנשים נשואים עם חשיבה מראש ותכנון רציני, הצבא התקפל ובדיעבד איפשר את השארותם בשטח (סקאלי, הגבעה של רונן, חוות גלעד, הגבעות של יצהר ועוד), גם הם לאחר מאבקים עיקשים, בהם גם אני זכיתי להשתתף.

יפה הגענו אל הנקודה.עמיחי
א) אתה טועה במחשבה שלך שפעם הצליחו בגלל הנחישות, המצב היה שונה אבל ב15 שנה האחרונות לא ניתן! בשופ דרך להקים ישוב חדש, המקומות שהזכרת הם האחרונים שהוקמו.
לא הגרעינים, לא מי שרצה רק בלאגן, לא מי שהלך בשקט(עלי עין וכד'), לא מי שהלך בהסכמים(ליבי וכד') וגם לא נחלה, לא במאחזי הנוער(עוז ציון וכד') ולא במאחזי משפחות עם גרעינים גדולים וחזקים(מצפה אביחי וכד').

כן נעשתה פריצה רצינית ושינוי כיוון מהמצב של אחרי הגרוש מגוש קטיף שלא הייתה כלל יציאה מהגדרות, ועל בסיס זה אנחנו נמצאים במהלך הציבורי שבו אנחנו כיום.
יפה. אתה מודה אם כך שהמטרה הראשית שלכםאלעד

דהיינו הקמת ישובים חדשים, נכשלה כשלון חרוץ.

אתם מטעים את הציבור וקוראים להקמת ישובים חדשים שאינך מאמין שיקומו- ועל כך דנו אותך כאן ברותחין!

איזה מהלך ציבורי? איזה שינוי כיוון?

פעם עוד היו יוצאים לתהלוכות והקמת או חיזוק ישובים.

כיום היכן תראה את בני ה40-50 שבאו בעבר על נשיהם וטפם לתמוך בהתיישבות?

נותרתם קומץ שולי המוכר רק לכמה חבר'ה באולפנות ובישיבות התיכוניות, ותו לא.

אני מאמין ועוד איך שיקומו, וממש לא מנסה להטעות.עמיחי

אתה לא מדבר בעובדות כי כשאומרים לך צעדה של 15000 איש אתה אומר אין נחישות.

וכשמראים לך נחישות אתה אומר אין ציבוריות.

השאיפה היא באמת לעורר מחדש את כל הציבור, לא להכנע ולא להתרפס ולעלות בשמחה וברוב עם על אף שהממשלה לא מתלהבת.

אתה רוצה להסביר לדור הצעיר איך בדיוק הגבעות שציינתגאהלהיותיהודיה

הגיעו למצב הזה ולא למצב של גבעות אחרות?

התשובה די פשוטה,די"מ

הם קמו לפני 10+ שנים...

כייף להתווכח עם מישהו שמכיר את העובדות....עמיחי
עבר עריכה על ידי עמיחי בתאריך י"ז באלול תשע"ד 00:03
ואל חשש דימ חולק נחרצות על המהלך שלנו...
אגב דיוק נוסף, עניין ההבדל הוא לא סתם זמן אלא מדובר בהתחיבות של מדינת ישראל שלא להקים ישובים!
חשוב להבין שהקמת ישוב מבטאת קביעות בשטח וסותרת כל רעיון להפקרה..
ברור שזה לא סתם הזמן שעבר.די"מ

המדינה החליטה לשים את כל כובד משקלה על אי הקמת ישובים חדשים.

ולכן כל עוד היא קיימת זה פשוט לא יקרה.

גם הצבא הבריטי ימ"ש ניסו לעמוד בין עמנו לנחלתנואצ"לניק
גם בזמן המנדט לא הרשו מלכות הרשעה ליהודים ליכנס לארץ, ושמו כל כובד משקלם נגדנו, אבל לבסוף נצחנו. וגם בזה המאבק ננצח, בע"ה.
אני בחור בן שמונה עשרה, כבר יש לי כרטיס טיסה לעלות לארץ ישראל (מיד לאחר החגים) בניגוד לדעתם של ההורים שלי, וגם לשרת בצבא למרות התנגדותם. אם נצחתי במאבק זה, אני גם כן יכול להפריח הישימון ביו"ש, זה לא איכפת לי בכלל שאלו המתיוונים השמאלנים רוצים לפייס את אלו הרוצחים הערבים.
נעלה להגבעות, נבנה בתים יהודיים על אדמת ארצנו, לא נכרע ולא נשתחוה מול אויבינו ושונאנו וכל מבקשי רעתינו.
בהצלחה!אלעד
תודה רבה אצ"לניק
אני חושב שהתשובה היא די פשוטהצעיר רענן

לפחות חלק מחברי הכנסת שמשכו בחוטים עד ההתנתקות הייתה תמיכה בכך שהעלימו עין (המדינה) על בניית מאחזים, מתוך הסתכלות אסטרטגית שיום אחד יהיה אפשר לחתום על הסכמים. חלק אחר תמך אידיאולגית, חלק באמת נלחם במאחזים. אבל המושכים בחוטים עבדו בצורה של להעלים עין. 

מאז ההתנתקות המציאות די השתנתה, גם המציאות העולמית (התקשורת הרבה יותר מתוקשבת, כל ביתן שנבנה ישר יודעים עליו, יש לחץ הרבה יותר גדול של מפעלים שמולאנים 'שלום עכשיו', 'בצלם') וגם הממשלה זזה הרבה יותר שמאלה. (כמובן שהיה את אוסלו וממשלת רבין, ולאחריה אהוד ברק אבל בשטח הם לא עשו כלום). פעם ימין באמת היה ימין.

בתאכל'ס היום, מי שרוצה להקים ישוב חייב לעבוד עם גורם רשמי כלשהו (המעוצה, אמנה). לקבוע עובדה ששום ישוב לאחר ההתנקות לא יכול לקום זה פשוט לא נכון. יש את המאחז ההוא ליד נחליאל (לא זוכר את שמו), שמפתחים אותו עוד ועוד. הקימו אפילו ישוב חדש לפני שנתיים (לשם ליד עלי זהב). 
שמעתי גם שהציעו לגאולת ציון לעבוד עם המועצה ולקבל קרוואנים אבל הם סירבו. 

אומנם יש פה פספוס באמירה של 'ארץ ישראל בגאון'. אבל כפי שרואים מנסיון של שמונה שנים, האמירה הזאת פשוט לא נתפסת... 
אולי הגיעה הזמן לחשוב איך לוקחים כיווני עשיה נוספים. 

הייתה פעם עצה למנף את הטיולים בכל רחבי יהודה ושומרון בלי אישורים ועוד.

להצהיר 'חבר'ה מי בא לעלות לאיזה גבעה בסוכות' לא רק שזה מצחיק, זה מעורר רחמים. (לפחות מהטון הנחלואי שזה נשמע).

מה המשך ההתקדמות בדיוק?צעיר רענן
אי אפשר לעלות בקריאה שלא הולכים ובערב אח"כ לרדת.גאהלהיותיהודיה

(וזה עוד בלי השטויות הפוליטיות. חלחול זה אזור שיפוט של גוש עציון או מועצת ק"א?

הציבור הרחב עדיין מאוכזב מהשבת באגם מעלה אדומים.)

אם כבר ההפך.

בימי סבסטיה היה אפשר להתפנות בלי פצועי אנוש ובכל זאת הקריאה הייתה ברורה. כיום זה בלתי אפשרי.

(אפשר להראות נחישות בצורות אחרות, אבל לא לרדת כשהג'יפ הראשון נראה באופק..)

אם זה מה שאתם מחפשים, שמעתי שהתחילו לעשות עוד בלאגנים בבית אל ועמונה.

אני מבין שאת היית בימי סבסטיה כן?עמיחי
כי מי שכן היה שם לא ממש מסכים איתך.

אני ממש לא חושב שהציבור הרחב יצא באכזבה מה שבת באגם, אולי טיפה בתחושת החמצה...
אכן.גאהלהיותיהודיה

מה זה קשור?

עובדתית. שאם אז היה אפשר להתפנות "בשקט" ולפעמים גם בהסכמים כלשהם ועדיין להישאר עם אמירה, כיום זה בלתי אפשרי.

ההבדל בן האמירה דאז להיום הוא שאז כל הרעיון והחזון של ההתיישבות היה מופרך, וכיום הוא (כביכול או שלא) קצת פחות.

האמירה שלכם "מקימים ישובים חדשים" היא אחרת מאשר להגיד 'מקימים ישובים'.

סבבה, באגם היה הרבה יותר נוח מאשר בשטח עצמו, אבל זה בהחלט היה ארוע בו אנשים הפסיקו לתת למילים שלכם אמון מלא.

ואם יאשרו את העלייה בתנאי שלא יהיה לינהalezish

ושאתם אחראים לפנות את האנשים בלילה?

גם תעשו אתזה ולא תישארו???

ואם תתכוננו לעלייה מאושרת ולא יתנו לכם אישור ברגע האחרון\תבנו על אישור ברגע האחרון ולא תקבלו

הכיוון כרגע הוא עליה ובקשת אישור להקמת ישוב!עמיחי
עבר עריכה על ידי עמיחי בתאריך י' באלול תשע"ד 09:52
ולא בקשת אישור לאירוע כזה או אחר..

אבל אני אומר שוב מי שמטרתו מלחמה במדינה שיחפש משהו אחר, אין זו דרכנו ואני לא חושב שמישהו ריאלי חושב שזה נכון.
מי שמבין את הרעיון של השפעה על המדינה באמצעות לחץ ציבורי מוזמן!
מי שרוצה הסבר יותר מפורט על הקווים של נחלה/מה הם הגבולות והקווים האדומים וכד'.. כתבתי את זה כמה פעמים, ואפשר באישי... כי אין לי כח להכנס לויכוח נוסף עם מי שמלכתחילה מגישה שונה לגמרי.
הבקשה כרגע היא לעלייה לישוב! ולא לאירוע כזה או אחרעמיחי
זה לא קשור למלחמה במדינה גם בזמן בית השלוםא.מ

המטרה של נחלה לא היתה להלחם במדינה ובכל זאת היתה התנגדות לפינוי וגם בעליה לעו"צ היה אלימות מה השתנה מאז?

עכשיו נחלה רוצים 'לרומם את הממשלה'...גאהלהיותיהודיה
מה ז"א לרומם את הממשלה וממתי?א.מ
לרומם את הממשלה ז"א שישנה הבנה שיש עם מי לדברעמיחי
ולכן למרות הביקורת הגדולה מאוד! ולמרות הבנה שהמצב מסוכן מאוד לכל גורל ההתיישבות ביו"ש, ישנה גם הבנה שניתן להשפיע בלחץ ציבורי לשינוי מדיניות.

ממתי? כמה חודשים לפני הבחירות האחרונות.
אז אולי פשוט תרוצו לכנסת?די"מ
עם מי יש לדבר? <ר>מרדכי
בס"ד

אבל אחד אמיתי ולא אחד שבכנס ל נחלה אומר דבר אחד אבל אח"כ אומר/עושה הפוך?
אם תבין שכולם פוליטקאים וכולם לא אידאליםעמיחי
יקל עליך להבין את העניין, אפשר להבין שלמרות הביקורת והכעס הגדול! עדיין יש מקום למשיכה לכיוון החיובי.. בניגוד לדוג' אם ציפי לבני בשלטון..
ובפועל-מרדכי

בס"ד

, אחרי כמה כנסים ועצרות, יש סימני הצלחה בשטח?

כל אותם הנאומים שדיברו כ"כ יפה, באמת עשו משהו חיובי בנושא?

כן, הם התחילו שינוי כיוון לחיובי.עמיחי
יש עוד הרבה עבודה אבל יש כיוון, ישובים חדשים זה כבר לא טאבו.
בתסתכל על כותרות מהשלוש שנים האחרונות ותראה את ההבדלים..
מפנה חדש! הסברה לחרדיםאמלתרא

ביודעי ומכירי קאמינא

כשמסבירים לחרדים בשפה שלהם גודל המצוות של יישוב א"י ותיכון מלכות עפ"י תורה כמבואר בתורת אלפי גדו"י ופוסקים חרדים של דורות שעברו, הם נשארים פעורי פה לגודל עמאהרצות שלהם בנושא

אל תבוא סתם לחרדי ותגיד לו תעשה יישוב חדש, אלא בא אליו עם תשובות וציטוטים מהאור שמח מהרב טייכטל, ועוד ועוד, ולא עם עיצוב דתי לאומי, אלא באותויות וילנא וכו'... 

אם תבינו שבמח אפשר לקבל פה אלפי יהודים נוספים למאבק, אז תצליחו בפתאומית עם כח אדיר וחזק

העם החרדי תקוע בלי מוצא, אני מכיר את זה טוב טוב, אין להם מושג בכלל מגודל המצוה העסקנים הר.. עובדים כבר שנים רבות לצנזר הכל מתודעתם, חייבים להחזיר מלחמה פשוט בגילוי תורתם כפי שהיא ולא יותר

וסוד אגלה לכם, כי גם בדתי לאומי לא יודעים גדול המצוה, לא יודעים תורת הרב אלקלעי מוהליבר וכו', פשוט יודעים קצת בקצה המזלג, בושה וחרפה למחנכי ישראל שאין מחנכים אותנו, אלא ...

תכלית מלחמת הרוח היא היא המלחמה!!!

כל הגליונות שמונחים בקצה בתי מדרש דתי לאומי חייבים להגיע לכל מחוזות חרדיים עד למודיעים בניברק ביתר וכו'

ממש רחמנות על הבורות

מופים

איזה מסכנים אנחנו שכך עובדים עלינו!

חלומות נעימים

אז למה אתם לא מצליחים?צעיר רענן

אולי הפוליטיקאים שלכם פשוט לא מתלבשים מספיק יפה? 
אולי פשוט לא דיברתם איתם מספיק טוב?
אולי לא הקמנו מספיק ישובים בדרך?
אולי 'הלחץ הציבורי' לא מספיק גדול על כנסת ישראל, והממשלה? (אפילו כנס עם עשרות חברי כנסת לא עזר לכם).

אולי פשוט המדינה ואף אחד אחר לא לוקח אתכם ברצינות...

בוששה וחרפהאמלתרא

תתחילו לראות שיש גוש גדול שרוצים בדיוק כמותכם, ובכל זאת הקב"ה יפקח עינים שתראה האמת

למה להקים גבעה חדשה???צעיר רענן

לא חסר לכם גבעות שהקמתם? לכו להחזיק גבעות שנפלו...
שבות עמי, רמת מגרון (אם לא תתפנצרו בדרך), מעוז אסתר, מעלות חלחול, מצפה אביחי, הדגל (סוסיא), רגב, רכס אורות, הרחיבי, 'העיר' אלישיב... ולא זוכר מה עוד היה... 

אנחנו לא מקימים גבעה! אנחנו דורשים הקמת ישוב!עמיחי
ואנחנו רוצים שהממשלה תקים ישובים חדשים!
ואם לא נצליח לגרום לזה בפעם אחת, ננסה שוב ושוב כציבור נחוש.
אה,די"מ
כמו האלה שדרשו צדק חברתי?
האם הקדוש ברוך הוא הבטיח לנו צדק חברתית?אצ"לניק
פחח השוואה גרועה אבל מסתבר שהם שינו מדינה..עמיחי
כל מפלגת יש עתיד היא תוצר של הדרישה הזאת...
אז המטרה בעצם של כל העליה היא ישוב חדש?גאהלהיותיהודיה

קרי; עליה, פינוי, עליה, פינוי, עליה, פינוי עד שתעברו לשלב הבא?
המטרה היא ישובים חדשים/פריצה משעותית בהתיישבות..עמיחי
זאת אומרת המטרה היא שינוי כיוון לאומי! מנסיגה לתקומה, וממצב בו הדיון נסוב על כמות ההרס למצב שבו הדיון הוא על כמות הבניה.

מכיוון שהקמת ישובים(באמת חדשים, לא כונות צמודות דופן למינהם) היא אקט משמעותי שיש לו השלכות רבות, הוחלט להתמקד דווקא בו.
א. מעריך מאוד את המסירות נפש שלכם.יהודי

ב. כבר כמה שנים שאחת המטרות של תנועת נחלה היא הקמת יישובים חדשים.. אבל- לצערנו, לא ראינו שזה ריאלי בדרך שעד עכשיו ננקטה. מה שונה עכשיו, למה שעכשיו זה יצליח?

אני לא מזלזל לרגע, אני באמת רוצה להבין על איזה הנחות יסוד אתם עומדים..

אין ברירהאצ"לניק
בעיקרון לא שונה כל כך היום מאז, אבל המדינה הולכת לכיוון מודאגת (זאת אומרת פוליטיקאים יפי נפש), למרות הרצון של רוב אזרחיה.
נסיגות, כניעות, ופשרות הם מסכנים את כל היישוב, ולא רק יו"ש. אנחנו צריכים לחזור ולומר את שלנו בגאון, להקים עוד ישוב ועוד ישוב ולשים בטחוננו בה' שצוה אותנו ליישב וגם לכבוש את כל ארצנו.
מה זה בדרך שעד עכשיו ננקטה?עמיחי
דווקא לפני מעט פחות משנתיים התקדמנו שלב משמעותי ושינינו את עיקר הפעילות לציבורית על בסיס המסירות שכבר קיימת בשטח.
בדרך שעד עכשיו ננקטה-כלומר, ניסיון לעלות להקיםיהודי

יישובים... בדיוק כמו "אז מה יש לכם לומר על עליה לישוב חדש בסוכות"?

כלומר, עדיין נחלה ממשיכה לנפנף בדגל של עלייה לישובים חדשים, למרות שחוץ מעוז ציון שיש בו במקרה הטוב 2-4 מבנים, וגם זה רק לכמה חודשים לצערינו, ומעוז אסתר שאני לא יודע מה הולך שם,

לא ראיתי שקם יישוב חדש. לא באשמת נחלה, אלא כי זו המציאות שהמדינה מכתיבה, וזו עובדה.

לכן אני לא מבין, אם כבר 10 שנים מנסים את אותה הדרך, למה לא לנסות לעצור, לעשות חשבון נפש,

ולראות איזה דרכי פעולה נכונות ומתאימות יותר למציאות?

לעלות לעוד מקום בסוכות-לא עזר ב10 שנים האחרונות, נכון? אז למה שוב?

אני ממש לא מדבר מהצד ומהמחשב, הייתי במאחזים תקופה ארוכה (כמה שנים), והייתי גם במזכירויות של נחלה הרבה פעמים..

אני מעריך את המסירות נפש והרצון הגדול והאינסופי לפעול, אך אני הקטן חושב שצריך לנתב את הכוחות שלנו למקומות יעילים ואפקטיביים יותר! 

קרי?גאהלהיותיהודיה
(ולא, אני לא אומרת להמשיך בפעילות לא יעילה רק כי אין משהו אחר.)
מה תוכנית הפעולה שלך?
אין לי תוכנית פעולה אחרת-יהודי

רק אמרתי, שלנסות לשכנע ציבור לפעול בדבר שלא פועל- לא יילך. 

להם יש כוחות נפש,זמן,ומשאבים, והם מנסים להוביל מהלכים- שינסו לחשוב מה כן יכול להיות יותר יעיל ומציאותי.

אז בעצם הגעתם לאותה מסקנה של הוועדיםצעיר רענן

ומועצת יש"ע רק בדיליי של 10 שנים? הם הגיעו למסקנה הזאת כבר שנה שנתיים לפני ההתנתקות מגוש קטיף. שעיקר המאבק מופנה לפעילות ציבורית ופחות להקמת יישובים ברמה המעשית. 

בעקרון יש לי נטייה להסכים עם הגישה הזאת, הבעיה היא המטרות שאותם אתם מנסים להשיג (לשנות את המדיניות של מדינת ישראל), ודרך הפעולה שלכם (מאבקים חסרי תכלית).

אני חושבת שיש מלא ישובים אחרים שצריכים חיזוקאני! =]

וצריך לחזק אותם.. אחר כך אפשר לחשוב על עליה לישוב חדש..

כולם באים כמובן...בסוכות ובכל זמן אחר!!!יאלילוש!!אחרונה
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה

אולי יעניין אותך